abouzar337
کاربر سایت
تو چه سبك و سياقي دوست داري؟
چند تا بازي RPG كه بازي كردي و خوشت اومده نام ببر تا من مشابه اونا رو بهت معرفي كنم
ممنون بابت توضيحات برادر :dthis ^^
Pro Tip : Mass Effect is NOT RPG, it has RPG elements, but it is NOT RPG
again it cannot be emphasized enough, it is NOT.
It doesn't mean it is not a good game, some people like it but I don't
PS : no Farsi font on our lab's public computers
تو چه سبك و سياقي دوست داري؟
چند تا بازي RPG كه بازي كردي و خوشت اومده نام ببر تا من مشابه اونا رو بهت معرفي كنم
مشابه Dragon Age اگه ميخواي خوب ميتوني بازيهاي متوسط و يا خوبي مثل Neverwinter Nights 2 - The Witcher- Sacred 2 Fallen Angel و Two Worlds بازي كني كه البته شماره اول اين مورد آخري باگ داره هوار تا!dragon age origins
dragon age 2
dungeon siege (البته این شماره آخریش حسابی حالمو گرفت. شماره قبلیشو خیلی دوس دارم. از مأموریت و پیشرفت زیاد اسلحه و شخصیت مبارز خوشم میاد. البته داستان هم مهمه)
mass efect 2(اگر بدرستی تو این گروه از بازی ها باشه)
lion heart (قدیمی)
و چندتا باز ی دیگه که زیاد جالب نبودن
نمیدونم چرا دوستان ار پی جی باز این همه به بازی مس افکت بی لطف هستند یا اینکه سبک مدرن از کلاسیک رو تشخیص نمیدن.
اگه منظورت از نوآوری در مس افکت اون سیستم دیالوگشه، توی Fallout II (عرضه شده در سال 1998) دقیقا همین هست.نمیدونم چرا دوستان ار پی جی باز این همه به بازی مس افکت بی لطف هستند یا اینکه سبک مدرن از کلاسیک رو تشخیص نمیدن. در صورتی که مس افکت ها در سبک ار پی جی مدرن انقلابی ایجاد کردن که بسیاری از بازیها با استفاده و تقلید از سبک مس افکت توانستن بهبودی به روند رو به رشد بازیها خودشان در این سبک بدهند اما بسیاری از بازیها در این تقلید شکست خوردن، بازی مس افکت یک بازی ساده نیست یک بازی برنامه ریزی شده و کامله و این بازی از هر نظر در سبک ار پی جی مدرن کامل و غنی است.
PS3 دیگه. کم فروش ترین کنسول این نسل.اون وخت این بازی در انحصار کدوم پلتفرمه؟
PS3 دیگه. کم فروش ترین کنسول این نسل.
تا دیشب توی Wikipedia فقط برای PS3 بود. به خدا راست میگم.بازی تو اروپا و امریکا مولتیه.
تاپیکش تو بخش 360 هست. و جزو مهم هاس.