طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
برای تجربه طیف گسترده ای از کلاس های مختلف iracing شاید بهترین اپشن باشه اما برای بهترین تجربه از lmh/lmdh هیچی در قد و قواره LMU نیست
lmh/lmdh یا همون هایپرکار هم ماشین های برتر (top class) دنیا ریسینگ (جز f1) هستند تا 2032
ایرسینگ تو مبحث قدرت هیبرید و awd کلاس برتر خیلی عقب تره از lmu

یجوری ای ریسینک ای ریسینگ میکنین انگار پول مفت داریم اشتراکش رو بخریم. پولدارینا :D

برای تجربه طیف گسترده ای از کلاس های مختلف iracing شاید بهترین اپشن باشه اما برای بهترین تجربه از lmh/lmdh هیچی در قد و قواره LMU نیست
lmh/lmdh یا همون هایپرکار هم ماشین های برتر (top class) دنیا ریسینگ (جز f1) هستند تا 2032
خب که چی؟ با هرچی حال میکنین بازی کنین چیکار دارین کدوم دقیق تر پیاده سازی کرده کدوم بدتر
خب پدرم در اومد ولی بالاخره پیدا کردم
IMG_20251124_135906_217.jpg
یه فایل سه کشو بود که کشوها رو درآوردم و رفتم توش
:)) :))
بعد از نیم ساعت زانو، کمر و سرشونه برام نمیموند :D
چی پیدا کردی قضیه چیه؟ :D

• Smile
Reactions: unloved
موضوع من فقط بهترین بودن از همه جهات نیست،
بیشتر بحثم این بوده که بتونم رو پلتفرمی وقت بگذارم که سال ها بتونه کامیونیتی فعالیم داشته باشه و بعد از چند سال دوباره نیاد با نسخه جدید خیلی موارد رو از اول دولوپ کنه و صفر بشی به قول معروف.
جذابیت ایندورنس و هایپر کارها و ... هم که سرجاش دقیقا وسوسه کننده است .

نقطه قوت iRACING به نظرم ثباتشه و ممکنه بعضی جاها هم نقطه ضعفش همین باشه .

شاید به جاهای خوبی برسه LMU ولی فکر میکنم الان تازه شروعشه.

خب پدرم در اومد ولی بالاخره پیدا کردم
View attachment 401809
یه فایل سه کشو بود که کشوها رو درآوردم و رفتم توش
:)) :))
بعد از نیم ساعت زانو، کمر و سرشونه برام نمیموند :D
==========

آره ولی اوایل تا راه بیفتی نیاز به هزینه پیس و ماشین نیست.
با همون mx5 خیلی خوب راهت میندازه.
این مراحل رو هم گذروندم با میز بی کشو و سیت با پروفیل مهندسی تدارک دیدم هرطوری بود :))
ست فرمان هم ببینم خودم میتونم برم بیارم یا با کنترلر میشینم توریگ ریس میدم :)):))

یجوری ای ریسینک ای ریسینگ میکنین انگار پول مفت داریم اشتراکش رو بخریم. پولدارینا :D

خب که چی؟ با هرچی حال میکنین بازی کنین چیکار دارین کدوم دقیق تر پیاده سازی کرده کدوم بدتر

تفریحات بازنشستگیمه .
بعدم تا اینجاش رایگانه میتونیم راجبش صحبت کنیم ، مهمون من باش :))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
آره خب ولی من ماشینها ، فیزیک و تایرمدلشون رو مقایسه نکردم که خب حتما دل خودم با هر چیزی غیر از آیریسینگه.

ولی بخش آنلاین iRacing و کمپین مولتی پلیری که داره تو بدترین روزش با 50-40 تا اختلاف کل ریسینگهای دیگه رو با هم شکست میده.
اصلا رقیب نداره و خب این مورد خیلی مهمیه.
اینکه تو هر ساعتی از شبانه روز اراده کنی کلی کلاس مختلف از WRC گرفته تا تورینگ کار ، F1 ، GT3 ، استقامتی ، Dirt ، نسکار ، و... رو میتونی درش شرکت کنی.
LMU/rF2 عشق منن ولی خب کلاسهاشون محدود به GT3 و هایپرکاره.
ACC همینطور
این چندتا هم FFB بهتری دارن و هم تایرمدل بهتری نسبت به iRacing ، ولی حین مسابقه دادن این موارد واقعا مهم نیست.

مهمتر از اونها یه پلتفرم آنلاین با سیستم رنک و جرایم درست و حسابی باید باشه که راننده ها رو طبقه بندی کنه و بندازتشون تو مسیری که پیشرفت کنن و بیان بالا.
اینکه بتونیم ریسهای تر و تمیز داشته باشیم و همه تا اونجایی که میتونن رعایت کنن.
البته اونجا هم پلیرهایی که irating پایین دارن و باهاشون هم لابی بشی خب وضع خرابه ولی به راحتی میشه از اون رده خودت رو بکشی بالا و مسابقات خیلی تر و تمیزی رو تجربه کرد.

این رو تو رده های بالای بازیهای دیگه هم گاها نمیشه دید.

غیر از اینها چون iRacing خیلی نمیشه به ماشینها فشار آورد و به قولی on the edge باهاشون رانندگی کرد که در نتیجه باید خیلی کنترل شده و امن (Under Driving) کرد...
این خیلی به پلیرهایی که میخوان اصولی مسابقه دادن رو یاد بگیرن کمک میکنه ، چون کمی ماشین از اون حدی که باید بیشتر ازش کار کشیده بشه راننده رو جریمه میکنه ، منحرف میشه ، چرخهاش قفل میکنن و میره بیرون از پیست.

وگرنه تو یه دنیای ایده آل ریسینگ مورد علاقه من ترکیبی از LMU/AC Evo به همراه بخش آنلاین Iracing و بخش VR از AMS 2 هست.
موردی بخوایم مقایسه کنیم یکسری ویژگیها رو فلان ریسینگ بهتر پیاده میکنه و یکسری رو اون یکی.
ولی هیچکدوم از همه لحاظ کامل نیست.

این رو یه فن بوی PCars1 و در ادامه AC که بعدها سوییچ کرد به AMS 1 و rF2 میگه.
بعد از این همه سال به این رسیدم که هیچکدومشون کامل نیست.
الان از همه ریسینگها اون ویژگیی رو که خوب ارائه میدن میشه لذت برد.

ولی برای لذت بردن از بخش آنلاین هیچکدوم به iRacing نمیرسن.

این میز اولم بود.
ستون فقراط ، مفصلهام رو تو این آب بندی کردم و مهره های گردنم 20 سال پیرتر شدن:D

پستهام رو نمیخونی دیگه ، دست خودت نیست.
نسل Z هستی و 4تا خط که بخونی آبمیوه لازم میشی:))

• Smile
Reactions: unloved
این میز اولم بود.
ستون فقراط ، مفصلهام رو تو این آب بندی کردم و مهره های گردنم 20 سال پیرتر شدن:D

پستهام رو نمیخونی دیگه ، دست خودت نیست.
نسل Z هستی و 4تا خط که بخونی آبمیوه لازم میشی:))
سرم شلوغه دیگه از اونور هم تو یوتیوب دارم نقدهای نیم ساعته یک ساعته pmr رو میبینم :D بومر نولایف که نیستم بیست چاری تو فروم انلاین باشم همه پستا رو بخونم ;))

• Smile
Reactions: m.d.makan
سرم شلوغه دیگه از اونور هم تو یوتیوب دارم نقدهای نیم ساعته یک ساعته pmr رو میبینم :D بومر نولایف که نیستم بیست چاری تو فروم انلاین باشم همه پستا رو بخونم ;))
راستی داشتم میگشتم عکس ریگ سوپر لوکس تو رو هم پیدا کردم:

• Smile
Reactions: unloved and Eazy-E
آخرین ویرایش:
خونه قدیمیمون یادش بخیر الان با خاک یکسان شده :D

الان شده این :D

View attachment 401824

خونه قدیمیمون یادش بخیر الان با خاک یکسان شده :D

الان شده این :D

View attachment 401824
احسنت ،خیلی خوب شده.
فقط اگه بخوام یه پیشنهاد کنم برای زیر پات یه سطح شیب دار درست کن که پدال رو بزاری روش.
سطح شیب دار رو هم بچسبون به اون پایه پشت میز.
هم پاهات نمیفته پایین و زانوهات درد نمیگیره و هم کنترل راحت تری پیدا میکنی و بیشتر میتونی تو ترمزگیری ها ماشین رو کنترل کنی.

• Like
Reactions: Eazy-E
احسنت ،خیلی خوب شده.
فقط اگه بخوام یه پیشنهاد کنم برای زیر پات یه سطح شیب دار درست کن که پدال رو بزاری روش.
سطح شیب دار رو هم بچسبون به اون پایه پشت میز.
هم پاهات نمیفته پایین و زانوهات درد نمیگیره و هم کنترل راحت تری پیدا میکنی و بیشتر میتونی تو ترمزگیری ها ماشین رو کنترل کنی.
نه پام نمیرسه اون ته فاصله زیاده.
سطح شب دار چجوری درست کنم؟ اون موکت پایین هست واسه اینه تیغ های زیر فرمون بهش گیر میکنه پدال رو فشار میدم لیزنخوره عقب نره. رو سطح شیب دار چیکار کنم لیز نخوره؟
صندلی چی پیشنهاد میدی باسن/لاپا رو عرق سوز نکنه

نه پام نمیرسه اون ته فاصله زیاده.
سطح شب دار چجوری درست کنم؟ اون موکت پایین هست واسه اینه تیغ های زیر فرمون بهش گیر میکنه پدال رو فشار میدم لیزنخوره عقب نره. رو سطح شیب دار چیکار کنم لیز نخوره؟
صندلی چی پیشنهاد میدی باسن/لاپا رو عرق سوز نکنه
ببین برای من اینطوریه:
WhatsApp Image 2025-11-24 at 18.24.09_788527eb.jpg

زیر پدالها جای پیچ داره.
پیچ میکنی به خود سطح شیب دار.
از همین هایی که با MDF یا چوب درست میکنن که تو ادارات کارمندها میزارن زیر پاهاشون که زانوهاشون آسیب نبینه.
همون رو بچسبون به ته میزن و پدال هارو هم روش پیچ کن ، دیگه سنگ میشه و تکون نمیخوره.

روی موکت باز هرچقدر هم خوب باشه کمی فلکس و... داره.
هر دفعه هم که ست فرمون رو میزاری و ور میداری ممکنه پدالها رو چند سانت عقب و جلو بزاری که خب این تو حافظه ماهیچه ایت خیلی تاثیر داره.

البته من چون میز جدا ساختم براش ، کلا ثابتش کردم.
بعدها اگه پدال بهتری هم گرفتم میشه روی همین پیچ کرد.
===========
صندلی از این اداری ها بگیر.
گول این ریسینگها رو نخور که تو بهترین حالت نه مثل این اداری های درست و حسابی عمر میکنن و نه مثل اونها راحت هستن.
فقط خوشگل موشگلن و هم بیشتر باید براشون پول بدی.

صندلی مخصوص شبیه ساز هم که پیدا کنی که پشت این میز نمیتونی بزاری و نیاز به شاسی و ... داره.
پس بهترین حالت همین صندلی اداریهاست که هم برای PC بی نیازت کنه و هم پشت فرمون احساس راحتی داشته باشی.
یه چی بگیر که هم کمرت رو پر کنه و هم اگه گردن و سرت رو هم تکیه گاه داشته باشه که چه بهتر.

• Like
چی و خوب که چی ؟؟؟ دوستمون اومده راجب سیم های مختلف سوال داره دوستان از iracing بهش گفتن منم از lmu بهش گفتم, مگه گفتم حتما بشین lmu یا ایرسینگ بازی کن ؟؟ حرفمو خوندی ؟ گفتم ایرسینگ برای کلاس های مختلف ماشین ها شاید بهترین گزینه باشه ولی اگه تاپ کلس اسپرت کار ریسینگ مد نظرت هست lmu مدل همچیش دقیق تر و بهتره دیگه تصمیم خودشه بخاد کدوم سیم رو بخره. وظیفه ماست بهش از سیم های مختلف بگیم

موضوع من فقط بهترین بودن از همه جهات نیست،
بیشتر بحثم این بوده که بتونم رو پلتفرمی وقت بگذارم که سال ها بتونه کامیونیتی فعالیم داشته باشه و بعد از چند سال دوباره نیاد با نسخه جدید خیلی موارد رو از اول دولوپ کنه و صفر بشی به قول معروف.
جذابیت ایندورنس و هایپر کارها و ... هم که سرجاش دقیقا وسوسه کننده است .

نقطه قوت iRACING به نظرم ثباتشه و ممکنه بعضی جاها هم نقطه ضعفش همین باشه .

شاید به جاهای خوبی برسه LMU ولی فکر میکنم الان تازه شروعشه.
دیگه تصمیم خودته, lmu هم جوری که تا الان اپدیتش کردن احتمال زیاد نسخه دومی درکار نیست و سالیان سال رو همین کار میکنن چون بازی وقتی اومده بود لخت بود الان یه پکیج قابل قبوله.
اصلش هم مثل همون ایرسینگ مسابقات انلاین و کامیونیتی انلاینشه. بعضی از بچه ها برای مکانیک بودن lmp2 تیم های اروپایی lmu دارن درامد بالا کسب میکنن پس کامیونیتی بزرگ و ثابتی داره
بزار اینو هم بهت بگم, lmu در ظاهر ارزونه ولی کلی dlc داره و اشتراک ماهیانه هم داره برا خدمات اظافه

آخرین ویرایش:
  • Like
پیچش چیه؟

با کارتن مکعب مثلث درست کنم بهش پیچ کنم چطوره؟
با کارتن که نمیشه.
ببین اینها رو میگم:
1f9e4013-e461-4a79-bb01-971c1f4b961b.jpg 848e393f-b432-4bb6-99e9-b201dc3085cd.jpg 496ebc50-93e7-441a-9c14-f91e30e242ca.jpg
اندازه هاش رو در بیاری ببری نجاری یا جایی برات میبرن و جا پیچش رو میزنن.
خودت میتونی بیای خونه سر هم کنی.

بگردی شاید آماده هم بیرون داشته باشن ، نمیدونم.

این هم پدال رو میاره بالا تر ، زانوهات نمیفته پایین که خسته بشه و درد بگیرن.
مشکل قد رو هم فیکس میکنه.

همینطوری پای PC هم که میشینی باز به کارت میاد.
پاهات رو میزاری روش و خستگیت در میره.

با کارتن که نمیشه.
ببین اینها رو میگم:
View attachment 401841View attachment 401842View attachment 401843
اندازه هاش رو در بیاری ببری نجاری یا جایی برات میبرن و جا پیچش رو میزنن.
خودت میتونی بیای خونه سر هم کنی.

بگردی شاید آماده هم بیرون داشته باشن ، نمیدونم.

این هم پدال رو میاره بالا تر ، زانوهات نمیفته پایین که خسته بشه و درد بگیرن.
مشکل قد رو هم فیکس میکنه.

همینطوری پای PC هم که میشینی باز به کارت میاد.
پاهات رو میزاری روش و خستگیت در میره.
نه نجار برام میزنه
فقط باید سایز پیچ رو بگی. بهش بگم شعاع سوراخ ها رو چقدر بزنه که پیچ شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or