برای تجربه طیف گسترده ای از کلاس های مختلف iracing شاید بهترین اپشن باشه اما برای بهترین تجربه از lmh/lmdh هیچی در قد و قواره LMU نیست
lmh/lmdh یا همون هایپرکار هم ماشین های برتر (top class) دنیا ریسینگ (جز f1) هستند تا 2032
ایرسینگ تو مبحث قدرت هیبرید و awd کلاس برتر خیلی عقب تره از lmu
آره خب ولی من ماشینها ، فیزیک و تایرمدلشون رو مقایسه نکردم که خب حتما دل خودم با هر چیزی غیر از آیریسینگه.
ولی بخش آنلاین iRacing و کمپین مولتی پلیری که داره تو بدترین روزش با 50-40 تا اختلاف کل ریسینگهای دیگه رو با هم شکست میده.
اصلا رقیب نداره و خب این مورد خیلی مهمیه.
اینکه تو هر ساعتی از شبانه روز اراده کنی کلی کلاس مختلف از WRC گرفته تا تورینگ کار ، F1 ، GT3 ، استقامتی ، Dirt
، نسکار ، و... رو میتونی درش شرکت کنی.
LMU/rF2 عشق منن ولی خب کلاسهاشون محدود به GT3 و هایپرکاره.
ACC همینطور
این چندتا هم FFB بهتری دارن و هم تایرمدل بهتری نسبت به iRacing ، ولی حین مسابقه دادن این موارد واقعا مهم نیست.
مهمتر از اونها یه پلتفرم آنلاین با سیستم رنک و جرایم درست و حسابی باید باشه که راننده ها رو طبقه بندی کنه و بندازتشون تو مسیری که پیشرفت کنن و بیان بالا.
اینکه بتونیم ریسهای تر و تمیز داشته باشیم و همه تا اونجایی که میتونن رعایت کنن.
البته اونجا هم پلیرهایی که irating پایین دارن و باهاشون هم لابی بشی خب وضع خرابه ولی به راحتی میشه از اون رده خودت رو بکشی بالا و مسابقات خیلی تر و تمیزی رو تجربه کرد.
این رو تو رده های بالای بازیهای دیگه هم گاها نمیشه دید.
غیر از اینها چون iRacing خیلی نمیشه به ماشینها فشار آورد و به قولی on the edge باهاشون رانندگی کرد که در نتیجه باید خیلی کنترل شده و امن (Under Driving) کرد...
این خیلی به پلیرهایی که میخوان اصولی مسابقه دادن رو یاد بگیرن کمک میکنه ، چون کمی ماشین از اون حدی که باید بیشتر ازش کار کشیده بشه راننده رو جریمه میکنه ، منحرف میشه ، چرخهاش قفل میکنن و میره بیرون از پیست.
وگرنه تو یه دنیای ایده آل ریسینگ مورد علاقه من ترکیبی از LMU/AC Evo به همراه بخش آنلاین Iracing و بخش VR از AMS 2 هست.
موردی بخوایم مقایسه کنیم یکسری ویژگیها رو فلان ریسینگ بهتر پیاده میکنه و یکسری رو اون یکی.
ولی هیچکدوم از همه لحاظ کامل نیست.
این رو یه فن بوی PCars1 و در ادامه AC که بعدها سوییچ کرد به AMS 1 و rF2 میگه.
بعد از این همه سال به این رسیدم که هیچکدومشون کامل نیست.
الان از همه ریسینگها اون ویژگیی رو که خوب ارائه میدن میشه لذت برد.
ولی برای لذت بردن از بخش آنلاین هیچکدوم به iRacing نمیرسن.