طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
IMG_20251115_152422_258.jpg

هرچی که هست ظاهرا تونسته پلیرارو خیلی عصبانی کنه. البته همینجوری داره میاد پایین‌تر امتیازش :D اینجور بازیا فقط کار GT7 رو راحت‌تر میکنن روی PS5 و اگه کریر پولیش قیمت مناسبی داشته باشه با توجه به محتوای خوبی که ارائه میده، فروش خیلی خوبی خواهد داشت.

View attachment 400585

هرچی که هست ظاهرا تونسته پلیرارو خیلی عصبانی کنه. البته همینجوری داره میاد پایین‌تر امتیازش :D اینجور بازیا فقط کار GT7 رو راحت‌تر میکنن روی PS5 و اگه کریر پولیش قیمت مناسبی داشته باشه با توجه به محتوای خوبی که ارائه میده، فروش خیلی خوبی خواهد داشت.
آخه هیچی نداره بازی:D
غیر از این بازی ناقصه و از این بازیهاست که همینطوری ول دادنش و به مرور میخوان کاملش کنن.

اما بخش آنلاینش به نظرم خوبه ، من تو دوره بتای 2ساله ای که داشت و الان تستش کردم.
به نظرم بهترین جایی که میتونه کار کنه روی کنسوله.
خیلی کنترل ماشینها با گیم پد رو به نظرم خوب در آوردن و کلا بازی شبیه سازی نیست و تو پیچ ها به راحتی ماشینها کنترل میشن و کلی چسبندگی دارن.
روی PC یه نسخه رایگان داره که فقط یک پیست و ماشین رو در اختیارت میزاره که میتونی بازی رو تست کنی و حتی با همون ماشین روی اون پیستها مسابقه آنلاین بدی، روی کنسول این نیست؟

من دیشب یه ریس با BMW M2 دادم (با گیم پد) خوشم اومد ، نظرم از اینکه بازی اسکمه و... کمی تعدیل شد.
به نظرم اگه یه کمپین دست و پا شسکته هم براش بدن ولی با تمرکز روی همین بخش آنلاینِ به نسبت چفت و بست داری که داره و... روی کنسولها میتونه برای خودش اسم و رسمی جور کنه.

و کدمسترز F1 26 رو کنسل کردن و دارن روی نسخه F1 27 کار میکنن که قراره که تغییرات زیادی داشته باشه.
برای اولین بار آپدیت فصل 2026 به صورت یه DLC برای بازی F1 25 منتشر میشه.
که خود EA میگه نسخه سال 2024 قراره که یه نسخه reimagined (بازآفرینی‌شده) یا یک تجربه جدید باشه!
F1 26 will be a paid expansion, with a new "reimagined" F1 game coming in 2027

خود کدمسترز میگه که نسخه 27 قراره که هم از لحاظ بصری تغییرات زیادی داشته باشه و احساس متفاوتی.
بخشهای گیم پلی هم تغییرات ساختاری میکنن.
کدمسترز اولین بازی از مجموعه F1 رو در سال 2009 روانه بازار کرد (برای PSP/Wii) و با نسخه سال 2010 که برای باقی پلتفرمها هم منتشر شد تا به امروز این روند به شکل سالیانه ادامه داشت.
از اون زمان ساختار بازی ، گیم پلی و موارد دیگه هر سال بهبود داشتن یا گاها ویژگیهای جدیدی بهش اضافه میشد.

============
حالا کمی هم بخوایم احتمالهای دیگه رو هم مد نظر قرار بدیم اینکه:
دفعه قبل کدمسترز و EA همین کار رو برای WRC 2023 هم انجام دادن و آپدیت فصل 2024 به صورت DLC برای اون بازی منتشر کردن ولی خب بعد از اون لایسنس WRC رو به کل دادن رفت و این پایانی بود به ساخت مجموعه ای از رالی های باکیفیتی که کدمسترز طی 30 سال گذشته میساخت.
البته بعیده که EA بخواد بیخیال این مجموعه ریسینگ بشه چون F1 25 خیلی بهتر از نسخه قبلش فروش کرد(حدود 25 درصد) و آمار خیلی خوبی رو از خودش به جا گذاشت.
به نظرم یکی از مسیرهاشون تو نسخه 2027 این باشه که دارن میرن به سمتی که مثل فیفا نخوان هزینه لایسنس F1 رو بهش پرداخت کنن و دارن روی یه بازی با ساختار مشابهی کار میکنن که بتونن هزینه های لیسانس کردن این سری مسابقه رو باهاش دور بزنن.
که البته هیچ ایده ای ندارم که آیا این کار شدنیه یا نه؟
یکی از جذابیتهای این بازیها شبیه سازی مسابقات و ایجاد احساس یه پخش تلویزیونی از این رویدادهاییه که طی یه مسابقات آخرهفته Liberty Media( مالک فعلی عنوان F1) به طرفدارهاش ارائه میداد.

اگه رویکرد EA این باشه خب به راحتی میتونن لیسانس ماشینها و پیستها رو جدا از خود تیم ها بخرن.
حتی میتونن دوتا گزارشگر معروف رو هم به طور مستقل هزینه هاشون رو تامین کنن.
ولی نمیدونم میشه که ساختار پخش تلویزیونی مانند این بازی رو بیخیالش بشن و اسم F1 ، لوگو و کلا مواردی که نیاز به لیسانس داره رو ازش حذف کنن و اون بازی همچنان F1 بمونه یا نه!؟

اما همونطور که گفتم این لیسانس F1 خیلی تو ذات این سری از مسابقات تنیده شده و به نظرم اصلا نمیشه که مثل فیفا بخوای اون Race Weekend هارو تحت یه بازی بازآفرینی کنی ولی F1 رو ازش حذف کنی.
نمیگم امکان نداره چون حتما شدنیه ولی میخوام بگم همه جذابیت بازی از بین میره.
F1 مثل فیفا نیست که فقط یه لوگو و اسم باشه ، DNA این مسابقات یعنی حضور لوگوی F1 و یه ساختار تلویزیونی که بعد از نزدیک به 50-40 سال به شکلی که الان میبینیمش رسیده.

این مسابقات در سال 1950 در کشور انگلستان و پیست افسانه ای Silverstone شروع به کار کرد.

برای همین رفتم dirt rally رو پیدا کردم دقیقا این حس رو بهم میده و بله کولین یادش گرامی واقعا دیوانه رالی بود دمت گرم
برای من هم اصلا رالی با کالین مکره معنی پیدا میکنه.
اصلا به خودم که اومدم و فهمیدم که رالی چیه با همین نسخه های Colin McRae اول و دوم از کدمسترز بود که با کیبورد بازی میکردم.
دقیقا تا قبل از اینکه کدمسترز Dirt رو بده فقط با کیبورد اینها رو باز میکردم :D
عجب دورانی بود.
مخصوصا CMR3 که دیگه یه جهش عجیب تو سبک رالی بود.
اونموقع فکر میکردم دیگه اینها ته شبیه ساز رالی هستن :))

واقعا روح Colin و کدمسترز قدیم شاد.

غسل نیت EA (جفتشون)

——————————

فان ترین ریسینگ شبیه ساز
بهترین AI.
کریر هنوز نداره ولی ماد کریر تا دلتون بخواد داره راحت هم میتونین اضافه کنین.
آره ai خیلی خوبی داره.
واقعا خیلی روش کار کردن.
فقط تو مولتی کلس هنوز ai به مشکل میخوره که گفتن امسال اون رو هم به رورز میکنیم و دیگه میرن برای بخش کمپین.

از این که بگذریم در شرایط فعلی میشه گفت طبیعی ترین و رقابتی ترین ai رو بین بازیهای ریسینگ داره.

• Like
Reactions: reza360 and Eazy-E
ریس روم چی؟
تو رقابت کردن به خوبی AMS2 نیست.
ولی خب AS2 هم هنوز کار داره و گاها با هوش مصنوعی LMU مقایسه کنیم جاهایی ضعف داره.
ولی خب این یکی خیلی خوب و پیوسته داره آپدیت میگیره و همینطور بهتر میشه.

اگه آنلاین بازی میکنی بگیر ، پکیج خیلی خوبیه.
مولتی پلیرش هم که بعد از تغییرات امسال واقعا عالی شده.

• Like
Reactions: Eazy-E
تو رقابت کردن به خوبی AMS2 نیست.
ولی خب AS2 هم هنوز کار داره و گاها با هوش مصنوعی LMU مقایسه کنیم جاهایی ضعف داره.
ولی خب این یکی خیلی خوب و پیوسته داره آپدیت میگیره و همینطور بهتر میشه.

اگه آنلاین بازی میکنی بگیر ، پکیج خیلی خوبیه.
مولتی پلیرش هم که بعد از تغییرات امسال واقعا عالی شده.
چقدر دوران خوبیه برای سیم ریسینگ.
واقعا موندم رو کدوم برنامه ریزی کنم برای بلند مدت .
به خصوص که هم VR خوبی بهم بده و هم آنلاین پلتفرم جامعی داشته باشه با ساپورت طولانی مدت .
Iracing فعلا حس میکنم باید گرمتر بشم و اینکه ریگ و تکمیل کنم و زوده .
Raceroom خیلی پیشرفت کرده و
Lemans U داره میترکونه !!!
ACC هم خوبه ولی رو کنسول دارمش خرید مجدد رو PC یکم غیر منطقی میشه و بعیده دیگه خیلی طولانی ساپورت بشه .
حالا هزینه ها به کنار فقط یه عنوان رو میرسم وقت بذارم باید انتخاب نهایی خوبی انجام بدم.
مگه فعلا با همون AC ادامه بدم تا بعد .

تو سیم کید ها هم F1 رو میترسم با سابقه EA مثل Fifa کارش به یه سری اسلایدر ها و کارت بازی و ترنسکشن های مسخره ختم بشه و تمرکز بیشتر بره به موارد غیر مهارتی و نشه طولانی مدت روش حساب کرد.
دیگه آخرین گیم هایی که میتونم تخصصی شروع کنم وقت بذارم فرصت اشتباه ندارم =((

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
چقدر دوران خوبیه برای سیم ریسینگ.
واقعا موندم رو کدوم برنامه ریزی کنم برای بلند مدت .
به خصوص که هم VR خوبی بهم بده و هم آنلاین پلتفرم جامعی داشته باشه با ساپورت طولانی مدت .
Iracing فعلا حس میکنم باید گرمتر بشم و اینکه ریگ و تکمیل کنم و زوده .
Raceroom خیلی پیشرفت کرده و
Lemans U داره میترکونه !!!
ACC هم خوبه ولی رو کنسول دارمش خرید مجدد رو PC یکم غیر منطقی میشه و بعیده دیگه خیلی طولانی ساپورت بشه .
حالا هزینه ها به کنار فقط یه عنوان رو میرسم وقت بذارم باید انتخاب نهایی خوبی انجام بدم.
مگه فعلا با همون AC ادامه بدم تا بعد .

تو سیم کید ها هم F1 رو میترسم با سابقه EA مثل Fifa کارش به یه سری اسلایدر ها و کارت بازی و ترنسکشن های مسخره ختم بشه و تمرکز بیشتر بره به موارد غیر مهارتی و نشه طولانی مدت روش حساب کرد.
دیگه آخرین گیم هایی که میتونم تخصصی شروع کنم وقت بذارم فرصت اشتباه ندارم =((
ببین اگه میخوای چشم بسته انتخاب کنی قطعا میگم iRacing و بعد از اونLMU.

اینکه میگم بری iRacer بشی دلیلش اینه که هیچ پلتفرم آنلاینی جز اون اینقدر ساختار آنلاین درست و حسابی نداره.
خیالت بابت همه چی راحته.

خیلی خیلی بهت یاد میده، بیشتر از اونکه فکرش رو بکنی.
من خودم دوره ریسینگم به قبل و بعد از دوره ای که iracing رو شروع کردم تقسیم میشه.

با یکی از دوستهای خوبم حدود 2017 خیلی جدی شروع کردیم و تا 2021 درش بودیم ولی من دیگه خیلی سرد شده بودم چون با فیزیک و تایرمدلش کنار نمیومدم.

خب هزینه هاش زیاده.
خودت میدونی که شارژ ماهیانه داره و هر پیست 15 دلار و هر ماشین 10 دلار قیمتشه.
ولی به نظرم می ارزه.

البته با همون شارژ ماهیانه تعدادی پیست و ماشین رایگان هم بهت میده ولی خب نهایتا مزدا Mx5 میتونی ریس بدی یا یکی دوتا سری دیگه.
برای Gt3 ها و کلاسهای دیگه باید هزینه کنی.

با همه گیر دادنهام به iRacing همچنان میتونم بگم مدیونشم، چون اون بود که با کمپین آنلاینی که داشت ریس دادن درست رو بهم یاد داد.
مجبورم کرد برم کلی تمرین کنم و برای بالا رفتن تو رنکد کلی یاد بگیرم.
شاید خنده دار باشه ولی باید بگم ترمز گرفتن رو اونجا یاد گرفتم.

یا چطور با پدالها بتونم سر پیچ ماشین رو کنترل کنم و... که کمتر فرمون بدم.

من عشقم تو iRacing پورشه کاپ بود ، یعنی از جزییات این سری مسابقه و کیفیت و رفتار این ماشین هرچی بگم کم گفتم.
هیچ جای دیگه هم نمونش رو پیدا نکردم.

حالا اینطور هم نیست که iRacing رو شروع کردی کلا فقط بچسبی به اون.
این وسطها حتما میتونی Lmu و Ace و... رو هم بهشون سر بزنی.
اصلا جذابیتش به همینه.

به نظرم هر کسی که میخواد بره سمت ریسینگ شبیه ساز باید یه مدت تو iRacing آبدیده بشه و شکل مسابقه دادن تو پیست رو یاد بگیره.
همچنان میگم که تایرمدل واقعی نداره و نبای خیلی ماشین رو پوش کرد و... ولی به نظرم بهترین پلتفرمیه که با تنوع کلاسها و مسابقاتی که داره میشه ازش واقعا ریس دادن و حرفای شدن رو یاد گرفت.
============
============
بابت تکمیل کردن rig بزار برم ببینم اون شکلی که من ریس میدادم رو ازش عکسی دارم.
فکر کنم جلوی بهانه هات رو بگیره :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: unloved
ببین اگه میخوای چشم بسته انتخاب کنی قطعا میگم iRacing و بعد از اونLMU.

اینکه میگم بری iRacer بشی دلیلش اینه که هیچ پلتفرم آنلاینی جز اون اینقدر ساختار آنلاین درست و حسابی نداره.
خیالت بابت همه چی راحته.

خیلی خیلی بهت یاد میده، بیشتر از اونکه فکرش رو بکنی.
من خودم دوره ریسینگم به قبل و بعد از دوره ای که iracing رو شروع کردم تقسیم میشه.

با یکی از دوستهای خوبم حدود 2017 خیلی جدی شروع کردیم و تا 2021 درش بودیم ولی من دیگه خیلی سرد شده بودم چون با فیزیک و تایرمدلش کنار نمیومدم.

خب هزینه هاش زیاده.
خودت میدونی که شارژ ماهیانه داره و هر پیست 15 دلار و هر ماشین 10 دلار قیمتشه.
ولی به نظرم می ارزه.

البته با همون شارژ ماهیانه تعدادی پیست و ماشین رایگان هم بهت میده ولی خب نهایتا مزدا Mx5 میتونی ریس بدی یا یکی دوتا سری دیگه.
برای Gt3 ها و کلاسهای دیگه باید هزینه کنی.

با همه گیر دادنهام به iRacing همچنان میتونم بگم مدیونشم، چون اون بود که با کمپین آنلاینی که داشت ریس دادن درست رو بهم یاد داد.
مجبورم کرد برم کلی تمرین کنم و برای بالا رفتن تو رنکد کلی یاد بگیرم.
شاید خنده دار باشه ولی باید بگم ترمز گرفتن رو اونجا یاد گرفتم.

یا چطور با پدالها بتونم سر پیچ ماشین رو کنترل کنم و... که کمتر فرمون بدم.

من عشقم تو iRacing پورشه کاپ بود ، یعنی از جزییات این سری مسابقه و کیفیت و رفتار این ماشین هرچی بگم کم گفتم.
هیچ جای دیگه هم نمونش رو پیدا نکردم.

حالا اینطور هم نیست که iRacing رو شروع کردی کلا فقط بچسبی به اون.
این وسطها حتما میتونی Lmu و Ace و... رو هم بهشون سر بزنی.
اصلا جذابیتش به همینه.

به نظرم هر کسی که میخواد بره سمت ریسینگ شبیه ساز باید یه مدت تو iRacing آبدیده بشه و شکل مسابقه دادن تو پیست رو یاد بگیره.
همچنان میگم که تایرمدل واقعی نداره و نبای خیلی ماشین رو پوش کرد و... ولی به نظرم بهترین پلتفرمیه که با تنوع کلاسها و مسابقاتی که داره میشه ازش واقعا ریس دادن و حرفای شدن رو یاد گرفت.
============
============
بابت تکمیل کردن rig بزار برم ببینم اون شکلی که من ریس میدادم رو ازش عکی دارم.
فکر کنم جلوی بهانه هات رو بگیره :D
دقیقا درست میگی . :x
تایر مدل و هندلینگ رو با ACC خیلی راحتم واقعا و هنوز LEMAN رو تجربه نکردم ولی چشمم به آف خوردنش هست.
واقعا همینطور که گفتی با تمام ایراداتش انتخاب اصلی و نهایی iRACING هست .
فعلا مجبورم تا ریگ و تکمیل نکردم نگیرمش که تخفیف اولیه رو سالیانه برام حساب کنه ، یکی دو تا ترک و ماشین بگیرم به جاش.

منو یاد NFS Porsche Unleashed انداختی .
فکر کنم اولین سیمکیدی که مجذوبش شدم برعکس همه که ازش فراری بودند (نسخه PC)
پس پول یه Porsche 911 GT3 و تعدادی ترک رو باید ابتدای امر کنار بگذارم.

عجیبه ظاهرا F1 هم از پر طرفدارهای iRACING نیست .

خب پدرم در اومد ولی بالاخره پیدا کردم
IMG_20251124_135906_217.jpg
یه فایل سه کشو بود که کشوها رو درآوردم و رفتم توش
:)) :))
بعد از نیم ساعت زانو، کمر و سرشونه برام نمیموند :D
==========
دقیقا درست میگی . :x
تایر مدل و هندلینگ رو با ACC خیلی راحتم واقعا و هنوز LEMAN رو تجربه نکردم ولی چشمم به آف خوردنش هست.
واقعا همینطور که گفتی با تمام ایراداتش انتخاب اصلی و نهایی iRACING هست .
فعلا مجبورم تا ریگ و تکمیل نکردم نگیرمش که تخفیف اولیه رو سالیانه برام حساب کنه ، یکی دو تا ترک و ماشین بگیرم به جاش.

منو یاد NFS Porsche Unleashed انداختی .
فکر کنم اولین سیمکیدی که مجذوبش شدم برعکس همه که ازش فراری بودند (نسخه PC)
پس پول یه Porsche 911 GT3 و تعدادی ترک رو باید ابتدای امر کنار بگذارم.

عجیبه ظاهرا F1 هم از پر طرفدارهای iRACING نیست .
آره ولی اوایل تا راه بیفتی نیاز به هزینه پیس و ماشین نیست.
با همون mx5 خیلی خوب راهت میندازه.

• Like
  • Smile
Reactions: reza360 and unloved

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or