آخه هیچی نداره بازیView attachment 400585
هرچی که هست ظاهرا تونسته پلیرارو خیلی عصبانی کنه. البته همینجوری داره میاد پایینتر امتیازشاینجور بازیا فقط کار GT7 رو راحتتر میکنن روی PS5 و اگه کریر پولیش قیمت مناسبی داشته باشه با توجه به محتوای خوبی که ارائه میده، فروش خیلی خوبی خواهد داشت.
برای همین رفتم dirt rally رو پیدا کردم دقیقا این حس رو بهم میده و بله کولین یادش گرامی واقعا دیوانه رالی بود دمت گرم
برای من هم اصلا رالی با کالین مکره معنی پیدا میکنه.برای همین رفتم dirt rally رو پیدا کردم دقیقا این حس رو بهم میده و بله کولین یادش گرامی واقعا دیوانه رالی بود دمت گرم

غسل نیت EA (جفتشون)واقعا روح Colin و کدمسترز قدیم شاد.
آره ai خیلی خوبی داره.غسل نیت EA (جفتشون)
——————————
فان ترین ریسینگ شبیه ساز
بهترین AI.
کریر هنوز نداره ولی ماد کریر تا دلتون بخواد داره راحت هم میتونین اضافه کنین.
ریس روم چی؟از این که بگذریم در شرایط فعلی میشه گفت طبیعی ترین و رقابتی ترین ai رو بین بازیهای ریسینگ داره.
تو رقابت کردن به خوبی AMS2 نیست.ریس روم چی؟
اگه آنلاین بازی میکنی بگیر ، پکیج خیلی خوبیه.
چقدر دوران خوبیه برای سیم ریسینگ.تو رقابت کردن به خوبی AMS2 نیست.
ولی خب AS2 هم هنوز کار داره و گاها با هوش مصنوعی LMU مقایسه کنیم جاهایی ضعف داره.
ولی خب این یکی خیلی خوب و پیوسته داره آپدیت میگیره و همینطور بهتر میشه.
اگه آنلاین بازی میکنی بگیر ، پکیج خیلی خوبیه.
مولتی پلیرش هم که بعد از تغییرات امسال واقعا عالی شده.

ببین اگه میخوای چشم بسته انتخاب کنی قطعا میگم iRacing و بعد از اونLMU.چقدر دوران خوبیه برای سیم ریسینگ.
واقعا موندم رو کدوم برنامه ریزی کنم برای بلند مدت .
به خصوص که هم VR خوبی بهم بده و هم آنلاین پلتفرم جامعی داشته باشه با ساپورت طولانی مدت .
Iracing فعلا حس میکنم باید گرمتر بشم و اینکه ریگ و تکمیل کنم و زوده .
Raceroom خیلی پیشرفت کرده و
Lemans U داره میترکونه !!!
ACC هم خوبه ولی رو کنسول دارمش خرید مجدد رو PC یکم غیر منطقی میشه و بعیده دیگه خیلی طولانی ساپورت بشه .
حالا هزینه ها به کنار فقط یه عنوان رو میرسم وقت بذارم باید انتخاب نهایی خوبی انجام بدم.
مگه فعلا با همون AC ادامه بدم تا بعد .
تو سیم کید ها هم F1 رو میترسم با سابقه EA مثل Fifa کارش به یه سری اسلایدر ها و کارت بازی و ترنسکشن های مسخره ختم بشه و تمرکز بیشتر بره به موارد غیر مهارتی و نشه طولانی مدت روش حساب کرد.
دیگه آخرین گیم هایی که میتونم تخصصی شروع کنم وقت بذارم فرصت اشتباه ندارم![]()
دقیقا درست میگی .ببین اگه میخوای چشم بسته انتخاب کنی قطعا میگم iRacing و بعد از اونLMU.
اینکه میگم بری iRacer بشی دلیلش اینه که هیچ پلتفرم آنلاینی جز اون اینقدر ساختار آنلاین درست و حسابی نداره.
خیالت بابت همه چی راحته.
خیلی خیلی بهت یاد میده، بیشتر از اونکه فکرش رو بکنی.
من خودم دوره ریسینگم به قبل و بعد از دوره ای که iracing رو شروع کردم تقسیم میشه.
با یکی از دوستهای خوبم حدود 2017 خیلی جدی شروع کردیم و تا 2021 درش بودیم ولی من دیگه خیلی سرد شده بودم چون با فیزیک و تایرمدلش کنار نمیومدم.
خب هزینه هاش زیاده.
خودت میدونی که شارژ ماهیانه داره و هر پیست 15 دلار و هر ماشین 10 دلار قیمتشه.
ولی به نظرم می ارزه.
البته با همون شارژ ماهیانه تعدادی پیست و ماشین رایگان هم بهت میده ولی خب نهایتا مزدا Mx5 میتونی ریس بدی یا یکی دوتا سری دیگه.
برای Gt3 ها و کلاسهای دیگه باید هزینه کنی.
با همه گیر دادنهام به iRacing همچنان میتونم بگم مدیونشم، چون اون بود که با کمپین آنلاینی که داشت ریس دادن درست رو بهم یاد داد.
مجبورم کرد برم کلی تمرین کنم و برای بالا رفتن تو رنکد کلی یاد بگیرم.
شاید خنده دار باشه ولی باید بگم ترمز گرفتن رو اونجا یاد گرفتم.
یا چطور با پدالها بتونم سر پیچ ماشین رو کنترل کنم و... که کمتر فرمون بدم.
من عشقم تو iRacing پورشه کاپ بود ، یعنی از جزییات این سری مسابقه و کیفیت و رفتار این ماشین هرچی بگم کم گفتم.
هیچ جای دیگه هم نمونش رو پیدا نکردم.
حالا اینطور هم نیست که iRacing رو شروع کردی کلا فقط بچسبی به اون.
این وسطها حتما میتونی Lmu و Ace و... رو هم بهشون سر بزنی.
اصلا جذابیتش به همینه.
به نظرم هر کسی که میخواد بره سمت ریسینگ شبیه ساز باید یه مدت تو iRacing آبدیده بشه و شکل مسابقه دادن تو پیست رو یاد بگیره.
همچنان میگم که تایرمدل واقعی نداره و نبای خیلی ماشین رو پوش کرد و... ولی به نظرم بهترین پلتفرمیه که با تنوع کلاسها و مسابقاتی که داره میشه ازش واقعا ریس دادن و حرفای شدن رو یاد گرفت.
============
============
بابت تکمیل کردن rig بزار برم ببینم اون شکلی که من ریس میدادم رو ازش عکی دارم.
فکر کنم جلوی بهانه هات رو بگیره![]()

آره ولی اوایل تا راه بیفتی نیاز به هزینه پیس و ماشین نیست.دقیقا درست میگی .
تایر مدل و هندلینگ رو با ACC خیلی راحتم واقعا و هنوز LEMAN رو تجربه نکردم ولی چشمم به آف خوردنش هست.
واقعا همینطور که گفتی با تمام ایراداتش انتخاب اصلی و نهایی iRACING هست .
فعلا مجبورم تا ریگ و تکمیل نکردم نگیرمش که تخفیف اولیه رو سالیانه برام حساب کنه ، یکی دو تا ترک و ماشین بگیرم به جاش.
منو یاد NFS Porsche Unleashed انداختی .
فکر کنم اولین سیمکیدی که مجذوبش شدم برعکس همه که ازش فراری بودند (نسخه PC)
پس پول یه Porsche 911 GT3 و تعدادی ترک رو باید ابتدای امر کنار بگذارم.
عجیبه ظاهرا F1 هم از پر طرفدارهای iRACING نیست .