m.d.makan
کاربر فعال
از لحاظ گرافیکی یک نسل که نه ولی حداقل تو گیمزکام خروجی بهتری داشت.تاخیر میخوادبازی یک نسل از pcars2 و ams2 عقب تره
Ai هنوز کار داره ، خیلی بیش از حد اشتباه میکنه.
کمی غیر واقعی شده.
از لحاظ گرافیکی یک نسل که نه ولی حداقل تو گیمزکام خروجی بهتری داشت.تاخیر میخوادبازی یک نسل از pcars2 و ams2 عقب تره

ادم دیوونه تر میشه وقتی قیمتشون رو میبینهآدم دیوونه میشه این حجم از کیفیت و تکنولوژی رو میبینه.

View attachment 396923
![]()
![]()
RBR رو نصب کن و بعد این رو بریز تو فولدرش و بزار فیزیک ، پیست و ماشینهای مدرن و کلاسیک رو اضافه کنه.
بعد ببین چه جواهری میشه:
Rallysimfans.hu - Richard Burns Rally RSF plugin
ماد RSF خیلی جدی همینطور داره آپدیت میگیره و از سال پیش رسما براش پیستهایی اومده که با تکنولوژی فوتوگرامتری دنیای واقعی رو اسکن کردن ، مثل این:
انگار نه انگار این بازی برای 20 سال پیشه.
من جایی قبلا گفتم که بیشترین پلی تایم بازیم استاکر آنومالیه ولی بعد آنومالی پلی تایمم میرسه به RBR.
مجموع کل بازیهای ریسینگی که روی استیم بازی کردم شاید نزدیک به پلی تایمی باشه که برای RBR تلف کرده باشم.
میخوام بگم حق داری مجذوب رالی شده باشی ، حتی خیلی بیشتر از ریسینگهای کلاس GT و داخل پیست میتونه جذاب باشه.
=============
در مورد رالی هایِ که KT میسازه در مقابل کدمسترز این تفاوتها وجود داره و اصلا طرفدارها همونطور که اشاره کردی نظرهای متفاوتی دارن و یکی رو به اون یکی ترجیح میدن.
هرکدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن ، بستگی داره که کدوم ویژگیها برامون مهمتر باشه.
درت رالی ها و WRC 2023 از کدمسترز ویژگیهای به روزتر خودشون رو هم دارن ولی یک مورد که تو رالی های KT با فاصله بهتر از نسخه های کدمسترز هستن مپ و مسیرهای جذابتر این بازیها و محیطهای پرجزئیات اطراف جادست.
خیلی روی این موارد حساس هستن و با عشق اونها رو میسازن.
اصلا یکی از دلایلی که کدمسترز تو این نسخه آخر رفت سمت آنریل انجین برای این بود که بتونه مسیرهای بزرگتر و پرجزییات تری بسازه که خب باز هم به علت ضرب العجلی که برای انتشار بازی داشتن نتونستن اونطور که باید کار کنن و عملا بازی ناقصه/
که خب تو AC Rally کلا دکمه نسل بعدی رو زدن و مسیرها رو لیزراسکن کردن که دیگه رقابتی باقی نمونه![]()
یعنی Nacon نباید یه دونه انتشار بدون مشکل داشته باشه؟4 روز تا انتشار RENNSPORT
===========
کدوم ویدیو؟انصافا همونطور که تو ویدئو گفت ACC که با انجین کاستوم شده UE4 ساخته شده بود خیلی خروجی بهتر و هنری تری از این میده.
اینا همش به خاطر انریله.از طرفی هم سنگینه و مشکلات سایه ، گوستینگ ، استاتر و... رو با خودش داره.
عه ویدئوش رو نزاشتم؟کدوم ویدیو؟

آره این که مشکل رایج تو ریسینگهاییه که باهاش میسازن.اینا همش به خاطر انریله.
ACC هم گوستینگ داره
فکر نکنم بیشتر از 700-650 تا تو اکراین باشه.اینو بگیرم دیگه این acrally معلوم نیست چی میشه چه قیمتی میزنه تو اکراین کف کردیم به خدا
امیدوارم با ۲۰ درصد تخفیف بدنش دیگه همه رالی هارو نصب کردم باز رفتم dirt 4 و rally 2 رو هم باز نصب کردم میخوام همرو شخم بزنم یدونه ea wrc مونده اونم یه ۹۰ درصد بزنه میخرمفکر نکنم بیشتر از 700-650 تا تو اکراین باشه.
چون AC Evo قیمتش 40 دلار بود و حدود 900 تا در اومد.
AC Rally قراره که 30 دلاری باشه که میشه حدود 675 تا(تقریبا 9 یا 10 کلید TF2 میشه)
هیچی بابا cash grabـهعه ویدئوش رو نزاشتم؟
www.youtube.com/watch?v=RQ6neOq8XBs
===================
آره این که مشکل رایج تو ریسینگهاییه که باهاش میسازن.
ولی خب تو مقایسه با ACC که با UE4 ساخته شده هم از لحاظ خروجی گرافیکی و طراحی زیبای پیست و... واقعا عقب تره.
اندازه چمن های دور پیست رو ببین ، انگاری رفتی جنگل
با این حال میگن بازی روی PS5 و کلا کنسول شرایط خوبی داره و گزینه خوبی برای ریس دادنه:
===========
به نظرم کسی که فقط ریس آنلاین میده گزینه بدی نیست ولی خب پکیج کاملی هم نیست و قیمتش به نظرم برای این منظور بالاست.
برای من ریویو کد نسخه ایکس باکس رو همین الان فرستادن.4 روز تا انتشار RENNSPORT
===========