طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
با اینکه فوتو مد نیست چندتا عکس براتون گذاشتم ببخشید زیاد خوب نیست رالی همینه یک لحظه فرصت نداری دکمه اضافه بزنی برا عکس و اینا، در هر صورت هرچقدر از دقت در طراحی استیج این بازی بگم کم گفتم بشدت عالی جزیات عالی با دقت متر به متر کار شده و جالبه شما شاید خیلیبه ندرت ببینید ابجکتی تکراری مثل درخت و آسفالت یا پوشش یا غیره ببینید و تو ذوق بزنه که تنگار همینطوری چیز میز کاشتن محیط پر شه نه نمیبینید به زیبایی و دقت استیج طراحی شده لذت بخش و زیباست و اینکه من ۲۶ ساعت در بازی بودم با اینحال خماریش تو تنمه و تا ۱۰۰ درصد نشه ولش نمیکنم با تشکر :D WRC GENERATIONS ٌView attachment 363411View attachment 363412View attachment 363413
رضا اگه همچنان Generations بازی میکنی الان دیدم که اون ماد آپدیت فیزیک بازی به روز شده:
Generations عالیه ، حتما بگیر با این قیمت مفته.
بازی تاپیک نداره پس همینجا میزام.

اگه گرفتی این ماد بهبود فیزیک رو هم براش بریز که عالی میشه:
دانلود:
https://www.patreon.com/posts/wrc-generations-118114221
ورژنش 0.7.1_Xmas رو بگیر.

یکی دوتا فایل دیگه هم نیاز داری که تو ویدئوی نصب هست.
روش نصب:

از پیوست بگیر.
============
حالا تا استاد AC Rally منتشر بشه.
هنوز باورم نمیشه دارن ادامه معنوی RBR رو میسازن اونهم با چه کیفیتی :x

Attachments

• Like
Reactions: reza360
رضا اگه همچنان Generations بازی میکنی الان دیدم که اون ماد آپدیت فیزیک بازی به روز شده:

از پیوست بگیر.
============
حالا تا استاد AC Rally منتشر بشه.
هنوز باورم نمیشه دارن ادامه معنوی RBR رو میسازن اونهم با چه کیفیتی :x
میبینی که زدم تو کار wrc 4 5 6 باورم نمیشه ینی میشه ac rally خوب باشه generation رو باید باز برم البته 10 رو هم هنوز نرفتم ولی امیدوارم ac ارزون باشه تو اکراین .
ماکان RBR 31 گیگ میشه الان خدایش باید دانلودش کنم باز .
این kylotonn به نظرم بهترین رالی هارو میسازه البته wrc 4 milestone هستش و با توجه به انجین ac rally یکمی میترسم اون حس سفت و خوشک و اون فیزیک سفت و فنر بندی و اون تیزی رو نتونن در بیارن با این حال امیدوارم با توجه به تجربه کونوس ولی در هر صورت من واقعا از زمانی که با رالی kylotonn آشنا شدم با وجود مشکلاتش دیگه رالی کدمستر بهم نمیچسبه .

• Like
Reactions: m.d.makan
ماکان RBR 31 گیگ میشه الان خدایش باید دانلودش کنم باز .
Screenshot 2025-10-18 202641.jpg
:)) :))
RBR رو نصب کن و بعد این رو بریز تو فولدرش و بزار فیزیک ، پیست و ماشینهای مدرن و کلاسیک رو اضافه کنه.
بعد ببین چه جواهری میشه:
Rallysimfans.hu - Richard Burns Rally RSF plugin

ماد RSF خیلی جدی همینطور داره آپدیت میگیره و از سال پیش رسما براش پیستهایی اومده که با تکنولوژی فوتوگرامتری دنیای واقعی رو اسکن کردن ، مثل این:

انگار نه انگار این بازی برای 20 سال پیشه.

من جایی قبلا گفتم که بیشترین پلی تایم بازیم استاکر آنومالیه ولی بعد آنومالی پلی تایمم میرسه به RBR.
مجموع کل بازیهای ریسینگی که روی استیم بازی کردم شاید نزدیک به پلی تایمی باشه که برای RBR تلف کرده باشم.

میخوام بگم حق داری مجذوب رالی شده باشی ، حتی خیلی بیشتر از ریسینگهای کلاس GT و داخل پیست میتونه جذاب باشه.

=============
در مورد رالی هایِ که KT میسازه در مقابل کدمسترز این تفاوتها وجود داره و اصلا طرفدارها همونطور که اشاره کردی نظرهای متفاوتی دارن و یکی رو به اون یکی ترجیح میدن.
هرکدوم مزیت و معایب خودشون رو دارن ، بستگی داره که کدوم ویژگیها برامون مهمتر باشه.

درت رالی ها و WRC 2023 از کدمسترز ویژگیهای به روزتر خودشون رو هم دارن ولی یک مورد که تو رالی های KT با فاصله بهتر از نسخه های کدمسترز هستن مپ و مسیرهای جذابتر این بازیها و محیطهای پرجزئیات اطراف جادست.
خیلی روی این موارد حساس هستن و با عشق اونها رو میسازن.
اصلا یکی از دلایلی که کدمسترز تو این نسخه آخر رفت سمت آنریل انجین برای این بود که بتونه مسیرهای بزرگتر و پرجزییات تری بسازه که خب باز هم به علت ضرب العجلی که برای انتشار بازی داشتن نتونستن اونطور که باید کار کنن و عملا بازی ناقصه/

که خب تو AC Rally کلا دکمه نسل بعدی رو زدن و مسیرها رو لیزراسکن کردن که دیگه رقابتی باقی نمونه:))

• Like
Reactions: reza360
اون آخری 787 چرا اینقدر فیک بود؟ :D

من مطمئنم این بازی پتانسیل خیلی بالایی داره ولی هنوز کامل نشده.
شک دارم تمام ویژگیهایی که میخواستن رو درش گنجونده باشن ، خیلی زمان نداشتن.

حدس میزنم چندماه اول رو مشغول فیکس کردن این مسائل باشن مثل GT7 , Forza و حتی همین A.Corsa ها.

اون آخری 787 چرا اینقدر فیک بود؟ :D

من مطمئنم این بازی پتانسیل خیلی بالایی داره ولی هنوز کامل نشده.
شک دارم تمام ویژگیهایی که میخواستن رو درش گنجونده باشن ، خیلی زمان نداشتن.

حدس میزنم چندماه اول رو مشغول فیکس کردن این مسائل باشن مثل GT7 , Forza و حتی همین A.Corsa ها.
این پک gte و سیزن پسش خیلی وسوسه کننده است شیطونه میگه پیش خرید کنما :-s

من چند ساعتی فرصت شد Wreckreation که هفته آینده منتشر میشه رو بازی کردم.
حالا به خاطر ایمبارگو خیلی وارد جزئیات نمیشم اما بازی قشنگ یک نسخه جدید از Burnout حیف که مارکتینگ خاصی نداره و البته انگار بودجه زیادی هم نداشته و برای همین یک سری کمبود داره ولی در کل بازی بدی نیست.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or