طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
برا بازی رسینگ جوابه ولی خب رو کارت ۴۰ به بالا میاد من ندارم رو ریسینگ قدیمیا خیلی خوب میشه nfs ها رو هم ببین
آره دیگه انویدیا بلده چیکار کنه که ملت برای کارتهای جدیدترش سرودست بشکونن.
هر دفعه با یه مورد جدید بلای جون جیب ملت میشه :D

• Like
Reactions: reza360
آره دیگه انویدیا بلده چیکار کنه که ملت برای کارتهای جدیدترش سرودست بشکونن.
هر دفعه با یه مورد جدید بلای جون جیب ملت میشه :D
حالا زیادم مالی نیست که باعث بشه بری کارت تعویض کنی چون وارد جزیات بشی چرته مثل ویدیو و عکس های جنریت شده میشه که خیلی حال بهم زن میشه به نظرم و بعضی جاها انگار قیلتر انداختی رو تصویر ، برای این امکان ولی خب خیلیارو انگولک میکنه تعویض کنن

• Like
Reactions: m.d.makan
حالا زیادم مالی نیست که باعث بشه بری کارت تعویض کنی چون وارد جزیات بشی چرته مثل ویدیو و عکس های جنریت شده میشه که خیلی حال بهم زن میشه به نظرم و بعضی جاها انگار قیلتر انداختی رو تصویر ، برای این امکان ولی خب خیلیارو انگولک میکنه تعویض کنن
تو بعضی از بازیها عملا چند نسل کیفیت رو بهتر میکنه.
اون خروجی داغونها رو ملت خودشون گرفتن.
هنوز انتشار رسمی که نشده.
این شکل از رندر تصویر و... عملا میاد که بمونه و حالا حالاها جای پیشرفت داره.

فقط کافیه که استودیوها خودشون تو بازیهاشون استفاده کنن.

تو بعضی از بازیها عملا چند نسل کیفیت رو بهتر میکنه.
اون خروجی داغونها رو ملت خودشون گرفتن.
هنوز انتشار رسمی که نشده.
این شکل از رندر تصویر و... عملا میاد که بمونه و حالا حالاها جای پیشرفت داره.

فقط کافیه که استودیوها خودشون تو بازیهاشون استفاده کنن.
بعیده ولی عرضه رسمیش هم بیاد زیاد برا پلی جالب باشه تصویره استیبلی و ثابتی نداره در حالت فریز فرم خوبه در حد گرفتن اسکرین شات اما زمانیکه شروع میکنی به بازی متوجه اون حالت فیلتر میشی و بعضی جاها تکون میخوذه و خراب میکنه حالا جدای این اون آرت بازی و مد نظر سازنده از بین میره و حالا بیاد بیشتر میریم تو کارش ببینیم چی هست چه میکند ولی رو جوابه nfs undergrund یا :> :Dcarbon

بعیده ولی عرضه رسمیش هم بیاد زیاد برا پلی جالب باشه تصویره استیبلی و ثابتی نداره در حالت فریز فرم خوبه در حد گرفتن اسکرین شات اما زمانیکه شروع میکنی به بازی متوجه اون حالت فیلتر میشی و بعضی جاها تکون میخوذه و خراب میکنه حالا جدای این اون آرت بازی و مد نظر سازنده از بین میره و حالا بیاد بیشتر میریم تو کارش ببینیم چی هست چه میکند ولی رو جوابه nfs undergrund یا :> :Dcarbon
آخه این ویدئوهایی که ما میبینیم ماده ، خود استودیو که نساخته.
برای همین بعضا بیرون میزنه و حالت فیلتر ai داره.

آره روی ریسینگ و... بهتر جواب داده.

آقا من چند روزه این گرن تویسمو 4 رو ریختم رو شبیه ساز. گرافیکش یمقدار زیادی خوب نیس برا 22 سال پیش؟!
اصن کلا این بازی زیادی خوبه نسبت به زمانش انتظار کمتری داشتم.

View attachment 420760
این بازی گوته ، تموم شدنی نیست لعنتی.
یک لطفی به خودت بکن و این نسخه Gran Turismo 4 Spec II رو دانلود کن ، ریمستر فوق العادست.
دانلود و نصبش اونجا هست ، باید روی نسخه Gran Turismo 4 Online Public Beta اعمالش کنی که کاملا همون نسخه GT4 کامل هست ، چیزی کم و کسر نداره و فقط ویژگی آنلاین رو هم که PD داشت روش کار میکرد تو خودش داره که نهایتا بیخیال شدن و انتشار کامل نگرفت و سوییچ کردن به GT5.
دانلود نسخه Public Beta
Gran Turismo 4 (Online Public Beta) PS2 ISO – The Repo

میدونی که به یکی دوتا پچ هم نیاز داری ، یکیش چون PS2 گاز و ترمزش روی دکمه های ضربدر/ مربع که حساس به فشار بودن.
برای شبیه سازی اون حالت باید بزاری روی L2/R2 و به یک پج نیاز داری که رنج فشار دادن این دوتا دکمه رو شبیه سازی کنه.
بدون این پچ مثل صفر و یک گاز و ترمز رو 100 درصد حساب میکنه و یا یکسره چرخهات رو قفل میکنی یا ماشین داره سر میخوره.
اسم این پچ Adjusted triggers sensitivity هست.
برای دانلود پچ ها:
Patches / Cheats - Gran Turismo Modding Hub

برای GT3 هم این پچها هست.

پچهای GT3-like chase camera و Adjustable units رو هم بگیر که شمارنده‌های سرعت و مصافت رو متریک کنی و آمریکن نباشه.

من این GT3 و 4 رو شاید اگه بگم بالای 1000 ساعت فقط روی شبیه ساز بازی کردم اغراق نکردم.
لعنتی این دوتا نسخه خیلی خیلی خوبن.
کریر این دوتا نسخه بعد بیشتر از 20 سال همچنان بی رقیبه.

آخرین ویرایش:
چون PS2 گاز و ترمزش روی دکمه های ضربدر/ مربع که حساس به فشار بودن.
آره این پچ هارو ریختم خود pcsx2 پیشنهاد داد.
چه عجیب نمیدونسم دکمه های ps2 اینطوری بوده.

رو گوشیمم بازیو ریختم با شبیه ساز netherSX2 اجراش میکنم اونجام اوکیه.

نسخه های جدید تر چطوره 5 و 6 هم رو کامپیوتر وضعیتشون خوبه؟

آره این پچ هارو ریختم خود pcsx2 پیشنهاد داد.
چه عجیب نمیدونسم دکمه های ps2 اینطوری بوده.

رو گوشیمم بازیو ریختم با شبیه ساز netherSX2 اجراش میکنم اونجام اوکیه.

نسخه های جدید تر چطوره 5 و 6 هم رو کامپیوتر وضعیتشون خوبه؟
آره اونها هم راحت اجرا میشن ، فقط باید CPU تقریبا خوبی داشته باشی که فریم بالا بگیری.
مثلا CPU اگه تقریبا 2020 به این سمت باشه هرچه جدیدتر و فرکانس تک هسته قویتر باز هم بهتر اجرا میشن.
اما آپدیتهای این بازی ها رو که نصب میکنی هواست باشه که مثلا ممکنه بعد از نصب یک آپدیت بازی بره تو فاز کرش.

خودم جدیدا دیگه تست نکردم ولی GT5 رو میشه با آخرین آپدیت اجرا کرد و مشکلی نداشت ولی GT6 خیلی با آپدیتهای آخریش مشکل داشت ، یکی یکی نصب کن و تست کن.
من خودم آخرین بار که تست کردم تا 1.07 بالاتر نرفتم ، الان خب امولاتور خیلی پیشرفت کرده و حتما میشه بالاتر هم رفت.

میدونی که آپدیتهای GTها خیلی مهم هستن ،کلی ماشین اضافه میکنن.
هرچی بیشتر بتونی نصب کنی ، بازیت کاملتره.
Screenshot 2026-09-03 172731.jpg

• Like
Reactions: Changed_Man 50
این بازی گوته ، تموم شدنی نیست لعنتی.
یک لطفی به خودت بکن و این نسخه Gran Turismo 4 Spec II رو دانلود کن ، ریمستر فوق العادست.
دانلود و نصبش اونجا هست ، باید روی نسخه Gran Turismo 4 Online Public Beta اعمالش کنی که کاملا همون نسخه GT4 کامل هست ، چیزی کم و کسر نداره و فقط ویژگی آنلاین رو هم که PD داشت روش کار میکرد تو خودش داره که نهایتا بیخیال شدن و انتشار کامل نگرفت و سوییچ کردن به GT5.
دانلود نسخه Public Beta
Gran Turismo 4 (Online Public Beta) PS2 ISO – The Repo

میدونی که به یکی دوتا پچ هم نیاز داری ، یکیش چون PS2 گاز و ترمزش روی دکمه های ضربدر/ مربع که حساس به فشار بودن.
برای شبیه سازی اون حالت باید بزاری روی L2/R2 و به یک پج نیاز داری که رنج فشار دادن این دوتا دکمه رو شبیه سازی کنه.
بدون این پچ مثل صفر و یک گاز و ترمز رو 100 درصد حساب میکنه و یا یکسره چرخهات رو قفل میکنی یا ماشین داره سر میخوره.
اسم این پچ Adjusted triggers sensitivity هست.
برای دانلود پچ ها:
Patches / Cheats - Gran Turismo Modding Hub

برای GT3 هم این پچها هست.

پچهای GT3-like chase camera و Adjustable units رو هم بگیر که شمارنده‌های سرعت و مصافت رو متریک کنی و آمریکن نباشه.

من این GT3 و 4 رو شاید اگه بگم بالای 1000 ساعت فقط رویش شبیه ساز بازی کردم اغراق نکردم.
لعنتی این دوتا نسخه خیلی خیلی خوبن.
کریر این دوتا نسخه بعد بیشتر از 20 سال همچنان بی رغیبه.
قشنگ معلومه روزگارها تو این بازی ها گذروندی و چه عالی . بابت اطلاع رسانی در خصوص اون پچ ها هم خیلی خیلی دمت گرم و ممنون .

• Like
Reactions: m.d.makan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or