طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام دوستان
این سوال شاید عجیب باشه و تو یوتوب هم آموزشی براش ندیدم

تو ریسینگ های آرکیدی مث نید فور اسپید های قدیمی چطوری باید بپیچیم؟!

من بیشتر تجربه ریسینگم تو فورزا هورایزون بوده که خیلی منطقی هست رفتار ماشین ینی قبل پیچ ترمز میگیریم داخل پیچ کم کم گاز میدیم
الان میخوام nfs Carbon رو برم نمیفهمم چجوریه همش میبازم. ینی اصن سرعت رو نمیتونم حفظ کنم داخل پیچ ها

با دسته بازی میکنم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
اینجاها باید پیچ ها رو با دریف بری.
سرپیچ ها یکدفعه فرمون بده و یه نیش ترمز هم بزن ، ماشین که رفت تو دریفت بعدش جهت مخالف فرمون بده و با گاز و فرمون بازی کن تا کل پیچ رو با دریفت بری.
این سریعترین شکله تو این بازیها.
دیگه سطلانش هم Hot Pursuit 2010 بود.

اون تکنیک استفاده از دیوار هم که Ravi میگه خوبه ، گاها جواب میده ولی خب حس و حال دریفت یه چی دیگست.

با معکوس
ربطی نداره اگه دنده رو اتوماته، با کلید gear down دو سه تا دنده میای پایین، میخوره تو کله ماشین بدون اینکه کنترلت رو مثل ترمز از دست بدی سرعت کم میکنی برا پیچیدن سیف

با معکوس
ربطی نداره اگه دنده رو اتوماته، با کلید gear down دو سه تا دنده میای پایین، میخوره تو کله ماشین بدون اینکه کنترلت رو مثل ترمز از دست بدی سرعت کم میکنی برا پیچیدن سیف

اصن باورم نمیشد یه پست جدی و کاربردی گذاشتی رفتم تست کردم :D درسته دنده پایین هم باعث دریفت میشه
حالا نمیدونم فقط کربن اینجوریه یا بقیه nfs هام هستن

آقا این Carbon عجب چیزیه من انقد این اواخر فورزا بازی کرده بودم اصن یادم رفته بود nfs چه حس متفاوتی داره:D
نه میخواد نگران tune باشی نه ریسینگ لاین نه ترمز گرفتن به موقع. فقط سرعت و موزیک بنگر:D

Heatwarped

یه ریسینگ آرکید که ادای دین به بازیهای اوایل 2000 هست و یه جورایی کاملا میتونه ادامه معنوی NFS Underground 2 قلمداد بشه.

View attachment Heatwarped™ - Official Reveal Trailer_2.mp4

مپ بازی کاملا یادآور Rockport از موست وانتده ولی استایل و اتمسفر خیلی شبیه به Underground 2 شده.
استودیو خیلی رسمی نیست ، میشه گفت عملا مادسازها و کمیونیتی NFS دارن بازی رو جمع میکنن.

دموش با حجم زیر 700 مگ روی استیم موجوده:

• Like
Reactions: reza360

Nacon Racing | News From the Pits - Summer 2026 Showcase​

=============
Gear club Ulimited 3 در 8 اکتبر منتشر میشه.
Endurance Motorsport Series بهار 2027 منتشر میشه.
WRC بعدی که Grit Games میسازه رفت برای اواخر 2027. (لیسانس این سری رو از 2027 تا 2032 دارن و باید منتظر موند که طبق روال هر سال یک نسخه جدید ازش منتشر کنن و طبق قرار قبلی دارن با UE5 میسازن ، انجین KT دیگه به خاطره ها پیوست).

سورپرایز برای خودم ادامه روند توسعه Test Drive بود که همچنان میخواد آپدیت بگیره و فصل 7 بازی به همراه ماشینهای جدید و امکان خرید House همین شهریور منتشر میشه.
روند خرید خونه هم با نسخه های TDU 1-2 متفاوته و حتما باید مثل دنیای واقعی برید به املاکی و با مشاور صحبت کنین و از بین خونه ها انتخاب کنین و قرارداد ببندین.
بیشتر خونه ها هم با اون یکی متفاوته و همشون کپی پیست همدیگه نیستن ، امکان شخصی سازی و تغییر دکوراسیون خونه ها هم فراهمه (با جزئیات نسبتا زیاد مثل طراحی دلخواه آشپزخونه ، حال و پذیرایی و...) و همینطور میتونین خونه ها رو بفروشین.
کلی هم بخش شخصی سازی ماشینها رو به روز کردن و آپدیتهای Qol آوردن.
اگه میخواید گیم پلی ببینین تو نمایش بالا از بیلد جدید که قراره بیاد کلی نمایش داشت.

• Like

=============
WRC بعدی که Grit Games میسازه رفت برای اواخر 2027. (لیسانس این سری رو از 2027 تا 2032 دارن و باید منتظر موند که طبق روال هر سال یک نسخه جدید ازش منتشر کنن و طبق قرار قبلی دارن با UE5 میسازن ، انجین KT دیگه به خاطره ها پیوست).

سورپرایز برای خودم ادامه روند توسعه Test Drive بود که همچنان میخواد آپدیت بگیره و فصل 7 بازی به همراه ماشینهای جدید و امکان خرید House همین شهریور منتشر میشه.
روند خرید خونه هم با نسخه های TDU 1-2 متفاوته و حتما باید مثل دنیای واقعی برید به املاکی و با مشاور صحبت کنین و از بین خونه ها انتخاب کنین و قرارداد ببندین.
بیشتر خونه ها هم با اون یکی متفاوته و همشون کپی پیست همدیگه نیستن ، امکان شخصی سازی و تغییر دکوراسیون خونه ها هم فراهمه (با جزئیات نسبتا زیاد مثل طراحی دلخواه آشپزخونه ، حال و پذیرایی و...) و همینطور میتونین خونه ها رو بفروشین.
اگه میخواید گیم پلی ببینین تو نمایش بالا از بیلد جدید که قراره بیاد کلی نمایش داشت.
بهترین نمایش EMS بود عجیب خوبه تو هر نمایش.
کواپ و معرفی PVE هم خبر جالبی بود
ارکید هم هست راحت میتونه بهترین جایگزین گرید بشه

• Like
Reactions: m.d.makan

=============

تخفیف بعدی میگیرمش تست درایو رو به نظر میاد میخوان کلا آپدیت کنن و پیگیرشن دمشون گرم,
با اینکه به شدت wrc KT رو دوست دارم و برای لایسنس خوشحال بودم کمی از روند و سویچ به آنریل و نبودن
KT Racing کمی نا امیدم کرد، در کل بهش امید دارم رالی خوبی میشه اینم که دارن از اول لیزر میکنن ماشین ها و پیستو و صدا ها رو ریکورد میکنن وسواس kt رو داشته باشن خوب در میاد

• Like
بهترین نمایش EMS بود عجیب خوبه تو هر نمایش.
کواپ و معرفی PVE هم خبر جالبی بود
ارکید هم هست راحت میتونه بهترین جایگزین گرید بشه
ولی برای من خیلی جنریک میزنه.
نمیدونم اصلا باهاش ارتباط نمیگیرم.
البته نمایشه دیگه ، بازی نهایی شاید کاملا سورپرایزم کنه.
تخفیف بعدی میگیرمش تست درایو رو به نظر میاد میخوان کلا آپدیت کنن و پیگیرشن دمشون گرم,
با اینکه به شدت wrc KT رو دوست دارم و برای لایسنس خوشحال بودم کمی از روند و سویچ به آنریل و نبودن
KT Racing کمی نا امیدم کرد، در کل بهش امید دارم رالی خوبی میشه اینم که دارن از اول لیزر میکنن ماشین ها و پیستو و صدا ها رو ریکورد میکنن وسواس kt رو داشته باشن خوب در میاد
البته AC Rally هم داره با UE5 ساخته میشه و شاید بشه گفت زیباترین ریسینگیه که من تا حالا دیدم.
برای ریسینگ اگه نانایت و لومن رو استودیوها جدا کنن و بندازن دور یا استفاده ازشون رو خیلی محدود کنن ، خیلی پرفورمتس بازیها میره بالا و دیگه مشکلات رایج انجین خیلی کمتر میشه.

AC Rally هم این کار رو کرده.
======
در مورد تست درایو تازه بعد از دو سال از انتشارش کم کم داره توجیه خرید پیدا میکنه.
راحت ۳سال زودتر از اونی که باید منتشرش کردن.
الان هم که KT ترکیده و دولوپرهاش نیست و نابود شدن ، باید ببینیم تا فصل 8 و بعدش چطور دوباره استودیو جون میگیره یا میدنش به استودیوی جدید که سرعت توسعه و آپدیتهاش بیشتر بشه.

بدترین ضعف بازی هنوز پرفورمنس افتضاح بازیه.
که خودشون هم گفتن الان به اندازه کافی برنامه نویس و... تو استودیو نداریم و بهینه کردن بازی و... میمونه برای بعد.

• Like
ولی برای من خیلی جنریک میزنه.
نمیدونم اصلا باهاش ارتباط نمیگیرم.
البته نمایشه دیگه ، بازی نهایی شاید کاملا سورپرایزم کنه.

البته AC Rally هم داره با UE5 ساخته میشه و شاید بشه گفت زیباترین ریسینگیه که من تا حالا دیدم.
برای ریسینگ اگه نانایت و لومن رو استودیوها جدا کنن و بندازن دور یا استفاده ازشون رو خیلی محدود کنن ، خیلی پرفورمتس بازیها میره بالا و دیگه مشکلات رایج انجین خیلی کمتر میشه.

AC Rally هم این کار رو کرده.
AC Rally که 100 بهترین هست رو دستش بعید میدونم بیاد ولی درسته استفاده از بعضی از فیئچرهای لایتینگ و آبجکتی آنریل واقعیتش خوبه ولی درست استفاده کردن و کاستوم کردنش میتونه کمک کنه ولی باید بلد باشی چطور استفاده کنی ولی باز سازنده مهمتره از انجین چون انجین رو میشه کاستوم کرد و واقعیت اینه وسواس و سلیقه سازنده ها کارگردان و بلد بودن ساخت بازی مهمه که همینه و ظاهرا این استودیو کارکنان قدیمی
KT Racing
هم با ترکیبی از Nacon هستن و همین خیالم رو راحت تر میکنه ولی خب تا یه نسخه نیاد معلوم نمیشه

---
تست درایو رو تخفیف خوبی میزنه خیلی روش دو به شکم هنوز هم ولی خب نمیشه کاریش کرد بازی ریسنگ واقعا کم تنوع و کمه باید سوختو ساخت:)

آخرین ویرایش:
  • Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or