ما یه عمر توی کلوپ درایور یک سس چرخ میزدیم سال ها بعد فهمیدیم بازی داستان داره و کلی ماموریت واسه انجام دادن داشته
درایور ۲ هم همین شکلی بود فقط یه استادیوم بیسبال بود میرفتیم توش یه ماشین خفن برمیداشتیم کلا فک میکردیم هدف این بازی گرفتن اون ماشینه است
یه بازی اندرریتد دیگه هم که اون موقع بازی میکردم و اینو استثناها خط داستانیش رو تموم کردم italian job بود که بعد ها متوجه شدم پابلیشرش راکستار بوده
باورت نمیشه این یهویی بلاک شدن روند درایور 2 به خاطر دیسک 2، چقدر اون موقع رو مخم رفته بود
یادمه هرچی گیم نت و کلوب تو تهران و شمال و حتی ارومیه رو تبریز که میشناختم سر زده بودم که دیسک 2 رو پیدا کنم، اخرشم تو یک کلوب فکر کنم پیدا کرده بودم، با چه ذوقی رفته بودم خونه که بازیش کنم تا دیدم سیو گیم رو قبول نمیکنه (احتمالا به خاطر تفاوت ریجن بین سیو دیسک 1 و 2)
ما هم خیلی اتفاقا دور دور میکردیم با بازی
هم یک نفره هم اسپلیت اسکرین، یادمه گاهی اوقات برای فان شیکاگو میرفتم sfx رو نزدیک به صفر میکردم و موزیک 100 که بیشتر صدای موزیک رو بشنوم موقع بازی
بعدم دور دور و عشق و حال
اون استادیوم و ماشین زردشم (اولدزموبیل بود فکر کنم) هم افرین یکی مهم ترین اهداف همه مون برای بازی بود، در واقع با هدف همین رسیدن بهش بازی رو ران میکردیم
ولی خب من جدا از اینم تنهایی ماموریت هارو میرفتم، اگر درست یادم باشه اخرین ماموریت شیکاگو مربوط به همون استادیوم و اولدزموبیلش بود، بعدشم هاوانا رو تموم کردم(هاوانا هم دور دور چند نفره زیاد میزدیم)
و خب تصور کن، اون موقع، شیکاگو و هاوانا رو تموم کنی، و بعد یهو ببینی عههههه، برای رفتن به لاس وگاس و سن فرنسیسکو (همینا بود دیگه 2 شهر دیگه؟) باید دیسک 2 رو بذاری، و بعد از شاید چندین ماه گشتن، دیسک 2 رو پیدا کنی ولی سیوت رو قبول نکنه
خلاصه لاس وگاس و سن فرنسیسکو درایور 2 رو دلمان موند
(ادیت الان سرچ کردم دیدم شهر های بعدی للاس وگاس و ریودژانیرو بود)
درایور 1 هم اتفاقا یادمه برای اکثریت غیر قابل رد کردن بود (مرحله اول گواهینامه) ولی خودم ردش کرده بودم و یادمه برای خیلی از دوست هامم رد کرده بودم رو کنسولشون
1 رو البته تموم نکردم ولی یادمه خیلییی جلو رفته بودم...
*هاوانا هم ماشین اسپیشال داشت، مینی ماینر بود اگه درست یادم باشه وسط اون فضای سبز اصلی مپ اگه درست یادم باشه، باید یه حرکت هایی میزدیم که باز شه ولی یادم نیست دقیقا باید چی کار میکردیم... فقط یادمه ایشونم رادست شده بود و همه اش انلاکش میکردیم و میگرفتیمش...
این اواخر داشتم به این فکر میکردم مثلا یکی تو 2012 داره گرید 2 و اسپلیت سکند و بلور بازی میکنه بعد بیای بهش بگی 2024 بازی های ریسینگ میشن TDU. فکر کنین همچین چیزی رو از بازی های ریسینگ با اون سنس اف اسپید و ادرنالین و گرافیک هایی که زمان خودشون خدا بودن برسیم به امثال TDU
این نسل گرید لجندز خیلی اندرریتد بود که به لطف EA این بازی الان با شت برابری میکنه. چند روز رفتم تو بازی یک ریس کریر رفتم دوباره همه سیوها پرید دیگه تا اخر عمر بیخیال شدم شیفت دلیت
این بازی ته مونده میراث درایوکلابه. از اونجایی که بچه های اوولوشن روش کار کردن شباهت هایی تو گرافیک با درایوکلاب داره. اون جاده قشنگ ژاپن downhill touge هم توشون مشترکه. البته این تو 2019 هم بود
بازی بعدی که تو امسال تغییرات زیاد داشته R3Eـه. امسال تو بلک فرایدی برنامه دارم بخرمش
این بازی سگا فراریه چیه؟
من یدونه Chase H.Q یادمه با یدونه بازی موتور اسمش road rash بود رو موتور با مشت و لگد میفتادن به جون همدیگه
اخ اخ رود رش افرین خیلی خفن بود، دوست هام یادمه بازیش میکردن بیشتر... اون چیس هم که شاهکار بود زمان خودش
خیلی هم سخت بود... اینجا میتونی تجربه اش کنی
Chase H.Q. - SEGA Online Emulator