طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
Screenshot 2024-09-20 112950.png

نسخه PC بازی موبایلی CarX Street منتشر شده چند روزیه و ویدیو هایی که ازش دیدم فان بوده :دی گویا یه سری مشکل پرفورمنس داره که میشه امیدوار بود با اپدیت برطرف شه. نکته اصلی بازی اینه که ماشین ها لایسنس ندارن و با اسم های فیک درون بازی وجود دارن ولی خب دقیقا همون ماشینای دنیای واقعین :دی بازی هم 20 دلاره :دی کسی تست کرده نظر بده

@NaViiDii
@m.d.makan
@Eazy-E
@Dinosaur

عزیزان این جارو دریابید فکر کنم از دستتون در رفته :D البته دوستان زیاد دیگری هم هستند که میدونم ریسینگ باز هستند و بهترین های این سبک رو ترکوندن یا پلت کردن...، ولی اون وقت دیگه باید همه رو منشن میکردم، تاپیک بره جلو احتمالا همه کم کم پیداش میکنند...

جای مصطفی 682 هم خالی انصافا... دلجند پلتینیومر :D

تا جایی که یادم میاد، به ترتیب تقریبا؛ این ها ریسینگ هایی هستند که جدی بازیشون کردم و در واقع بار ها یا حداقل یک بار تمومشون کردم و مدت ها فری بازی کردمشون و عاشقشون بودم و هستم:

تکنیکلی همه اشون ریسینگ نیستند، ولی خب، ماشین سواری جدی دارند حداقل :D

2278208_0_lg.jpg unnamed.jpg images.png

PSX-Need-forSspeed-High-Stakes-450x.jpg s-l400.jpg 71kZLhjdqGL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg Driver_2_Coverart.jpg images (5).jpg 51iIzjCXseL._AC_UL600_SR600,600_.jpg GranTurismo2.jpg 61YUr1c03YL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg

images (9).jpg hq720.jpg GTA_The_Trilogy.jpg Need_for_Speed_Underground_cover.jpg MV5BNDM2NDAwMGEtZTI4NS00OGE3LWI2MjUtOTQzM2Q5ZGIwZjMyXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg Twisted_Metal_Black.jpg 61Ag2b+cPHL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg Nfs-most-wanted-2012-gen-packart.jpg 7196Yr1ChkL._AC_UF1000,1000_QL80_.jpg 81i6mWGgX5L._AC_UF894,1000_QL80_.jpg images (6).jpg mafia-1-2.jpg gt5-1640980140804.jpg Driver_San_Francisco_Box_Art.jpg gt6-1640980717602.jpg apps.42340.67559742341707985.00615a7d-d406-4165-8558-6f6552504474.jpg

driveclub-sq-1642191747116.jpg 81laEkudaoL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg GT_Sport_cover_art.jpg

اینارو شخم زدم، از تموم کردن چندین باره ان اف اس ها که همین الانم دارم نسخه های پی اس وان رو میرم، تا تموم کردن درایور 2 (دیسک 1 رو تموم کردم یعنی اخر هاوانا،، دیسک 2 چون ریجن متفاوت بود هرکاری کردم پلی نشد همون موقع) و رد کردن مرحله گواهینامه درایور 1، تا پاره کردن گرن توریزمو ها و گرند دفت اتو ها و توییستد متال ها میدنایت کلاب و...، و باقی بازی های لیست، واقعا عاشقشون بودم و هستم و خواهم بود... یک سری بازی هم رو پی سی بوده که زدم ولی چون جدی بازی نکردم دیگه نیاوردمشون، اینایی که لیست کردم رو ولی صدی نود ترکوندم و عاشقشون هستم، مونده عزیز دلم جی تی 7 که متاسفانه فرصت نشده هنوز بزنم، ولی حتما در اینده نزدیک پاره اش میکنم :D ان اف اس ام دبلیو اریجینال و برن اوت پارادیز و سی تی ار هم جا نشد...

*جی تی 1 و 2 رو تموم نکردم، ولی یادمه خییییلییییی جلو رفته بودم همون موقع رو پی اس وان، همینم اون موقع عین پلت کردن بود اینقدر بازی سخت بود :D تموم کردن های جی تیم از 4 و 5 شروع شد تا اسپورت که همه رو (سینگل) 100 درصد کرده بودم یا حداقل تموم....

این پست باشه برای شروع که کم کم دیگه از این به بعد با پست های مشخص در مورد یک بازی، اپدیت شه...

آخرین ویرایش:
رد کردن مرحله گواهینامه درایور 1

ما یه عمر توی کلوپ درایور یک سس چرخ میزدیم سال ها بعد فهمیدیم بازی داستان داره و کلی ماموریت واسه انجام دادن داشته :))

درایور ۲ هم همین شکلی بود فقط یه استادیوم بیسبال بود میرفتیم توش یه ماشین خفن برمیداشتیم کلا فک میکردیم هدف این بازی گرفتن اون ماشینه است :دی

یه بازی اندرریتد دیگه هم که اون موقع بازی میکردم و اینو استثناها خط داستانیش رو تموم کردم italian job بود که بعد ها متوجه شدم پابلیشرش راکستار بوده :D

Attachments

• s-l600.jpg
    s-l600.jpg
    52.6 KB · مشاهده: 3
یادش بخیر میدنایت کلاب رو ۳۶۰ بازی میکردیم و اینطوری بود که مثل باقی ریسینگای جهان‌باز، مسیر رو واست تعیین نکرده بود. از هرجایی میخواستی میتونستی بری ولی من بیشتر وقتا گم میشدم. میدیدم بقیه دارن میرن سمت خط پایان و من همچنان دارم تلاش میکنم یه راه مناسب و کوتاه پیدا کنم :D

تو نسل ۷ بازی Split/Second هم عالی بود. خیلی دوس داشتم تا بازار ریمستر و ریمیک داغه، بتونیم این بازی رو هم واسه نسل ۹ داشته باشیم. واقعا بازی جالب و قشنگی بود. یه سری از تصادفات و حوادثی که شکل میگرفت خیلی خفن بودن.

ضمن اینکه یاد NFSهای قدیمی بخیر. Underground 1 2 و کربن و ماست وانتد. من همیشه کربن رو از ماست وانتد بیشتر دوس داشتم. قشنگ تو اقلیت مطلق بودم. کربن به خاطر تمرکز زیادش رو ماسل کارها و اون سیستم کرو که داشت، خیلی واسم جذاب بود. مسیرهای کوهستانی و دریفت کشیدنش واقعا خوش میگذشت.

یادی هم بکنم از هورایزن ۱ روی ۳۶۰ که اینقدر زود بازی رو ۱۰۰۰ کردم زدن بنم کردن از بازی نکبتا :D هیچوقتم پیگیرش نشدم چون واقعا نمیدونستم باید چیکار کنم که بهشون بفهمونم صرفا یه مجنونی هستم که خیلی زیاد بازی میکنه نه یک چیتر :D

تاپیک خووبیه. مرسی که به ما نیشناش دادید :D

این اواخر داشتم به این فکر میکردم مثلا یکی تو 2012 داره گرید 2 و اسپلیت سکند و بلور بازی میکنه بعد بیای بهش بگی 2024 بازی های ریسینگ میشن TDU. فکر کنین همچین چیزی رو از بازی های ریسینگ با اون سنس اف اسپید و ادرنالین و گرافیک هایی که زمان خودشون خدا بودن برسیم به امثال TDU :D

این نسل گرید لجندز خیلی اندرریتد بود که به لطف EA این بازی الان با شت برابری میکنه. چند روز رفتم تو بازی یک ریس کریر رفتم دوباره همه سیوها پرید دیگه تا اخر عمر‌ بیخیال شدم شیفت دلیت :)) این بازی ته مونده میراث درایوکلابه. از اونجایی که بچه های اوولوشن روش کار کردن شباهت هایی تو گرافیک با درایوکلاب داره. اون جاده قشنگ ژاپن downhill touge هم توشون مشترکه. البته این تو 2019 هم بود

بازی بعدی که تو امسال تغییرات زیاد داشته R3Eـه. امسال تو بلک فرایدی برنامه دارم بخرمش

تا جایی که یادم میاد، به ترتیب تقریبا؛ این ها ریسینگ هایی هستند که جدی بازیشون کردم و در واقع بار ها یا حداقل یک بار تمومشون کردم و مدت ها فری بازی کردمشون و عاشقشون بودم و هستم:

تکنیکلی همه اشون ریسینگ نیستند، ولی خب، ماشین سواری جدی دارند حداقل :D

View attachment 350619View attachment 350621View attachment 350622

View attachment 350614View attachment 350615View attachment 350616View attachment 350617View attachment 350618View attachment 350626View attachment 350627View attachment 350643

View attachment 350630View attachment 350631View attachment 350641View attachment 350624View attachment 350625View attachment 350628View attachment 350629View attachment 350645View attachment 350632View attachment 350633View attachment 350634View attachment 350644View attachment 350635View attachment 350636View attachment 350637View attachment 350642

View attachment 350638View attachment 350639View attachment 350640

اینارو شخم زدم، از تموم کردن چندین باره ان اف اس ها که همین الانم دارم نسخه های پی اس وان رو میرم، تا تموم کردن درایور 2 (دیسک 1 رو تموم کردم یعنی اخر هاوانا،، دیسک 2 چون ریجن متفاوت بود هرکاری کردم پلی نشد همون موقع) و رد کردن مرحله گواهینامه درایور 1، تا پاره کردن گرن توریزمو ها و گرند دفت اتو ها و توییستد متال ها میدنایت کلاب و...، و باقی بازی های لیست، واقعا عاشقشون بودم و هستم و خواهم بود... یک سری بازی هم رو پی سی بوده که زدم ولی چون جدی بازی نکردم دیگه نیاوردمشون، اینایی که لیست کردم رو ولی صدی نود ترکوندم و عاشقشون هستم، مونده عزیز دلم جی تی 7 که متاسفانه فرصت نشده هنوز بزنم، ولی حتما در اینده نزدیک پاره اش میکنم :D ان اف اس ام دبلیو اریجینال و برن اوت پارادیز و سی تی ار هم جا نشد...

*جی تی 1 و 2 رو تموم نکردم، ولی یادمه خییییلییییی جلو رفته بودم همون موقع رو پی اس وان، همینم اون موقع عین پلت کردن بود اینقدر بازی سخت بود :D تموم کردن های جی تیم از 4 و 5 شروع شد تا اسپورت که همه رو (سینگل) 100 درصد کرده بودم یا حداقل تموم....

این پست باشه برای شروع که کم کم دیگه از این به بعد با پست های مشخص در مورد یک بازی، اپدیت شه...
این بازی سگا فراریه چیه؟
من یدونه Chase H.Q یادمه با یدونه بازی موتور اسمش road rash بود رو موتور با مشت و لگد میفتادن به جون همدیگه :))

@Madridista
آقا دستت بابت تاپیک درد نکنه:x
@MrElectricWizard
ممنون بابت منشن کردن و اطلاع:x

این نسل گرید لجندز خیلی اندرریتد بود که به لطف EA این بازی الان با شت برابری میکنه. چند روز رفتم تو بازی یک ریس کریر رفتم دوباره همه سیوها پرید دیگه تا اخر عمر‌ بیخیال شدم شیفت دلیت :)) این بازی ته مونده میراث درایوکلابه. از اونجایی که بچه های اوولوشن روش کار کردن شباهت هایی تو گرافیک با درایوکلاب داره. اون جاده قشنگ ژاپن downhill touge هم توشون مشترکه. البته این تو 2019 هم بود
لجندز هنوز مشکل سیو داره؟!
کلا کدمسترز مثل اینکه خودش هم نمیدونه مشکل از کجاست.
چون این باگ برای گرید رو از گرید 2 من دیدم که همینطوری تو نسخه های مختلف وجود داره .
تو 2019 و autosport هم بود.
حالا باز لجندز بازی آسونتریه ، من سر گرید 2 یکی دوبار واقعا گریه کردم و زمین رو گاز میزدم :D
فکر کنم 2بار سیوهام پرید تا تونستم تمومش کنم.

خب بزار برای مشکل سیو بازیها بهت Playnite + ludusavi رو معرفی کنم.
Playnite رو نصب میکنی که این لانچر رو فضایی ها ساختن ، رو سیستمم نباشه نمیدونم چطور میتونم بازی کنم.
اکانتهات رو باهاش لینک میکنی ، همینطور ludusavi.
Playnite - video game library manager
GitHub - mtkennerly/ludusavi: Backup tool for PC game saves

بعدش افزونه ludusavi رو برای پلی نایت دانلود کن:
GitHub - mtkennerly/ludusavi-playnite: Playnite plugin for save backups via Ludusavi

میتونی کلی حالت مختلف رو درش فعال کنی.
اینکه بعد اینکه بازیت تموم شد خودش از سیو فلان بازی بکاپ بگیره.
بکاپ کلی بازیها رو دوره ای بگیره و...
با دیلیت شدن سیوهات برای همیشه خداحافظی کن.

میتونی پلی نایت و افزونه رو نصب نکنی و از خود ludusavi بطور مستقل استفاده کنی ولی خب اینکه بعد اینکه بازیت تموم شد خودش بکاپ بگیره و کلی ویژگی دیگه خیلی راحت تره.
===================

این اواخر داشتم به این فکر میکردم مثلا یکی تو 2012 داره گرید 2 و اسپلیت سکند و بلور بازی میکنه بعد بیای بهش بگی 2024 بازی های ریسینگ میشن TDU. فکر کنین همچین چیزی رو از بازی های ریسینگ با اون سنس اف اسپید و ادرنالین و گرافیک هایی که زمان خودشون خدا بودن برسیم به امثال TDU :D
آقا TDU واقعا بازی خیلی خوبیه.
گرافیکی ، صداگذاری ، هندلینگ و فیزیک واقعا عالیه.
به نظرم در مورد هندلینگ و صداگذاری اول TDUعه ، بعد کرو موتورفست و بعدش هورایزن.
گرافیکش روی PC هم خیلی خوبه.
در مورد Sense of speed با قاطعیت میگم بهترینش رو بین عناوینی که تو چندسال اخیر منتشر شده داره.
با سرعت 150 تا که میری انگاری داری تو هورایزن 300تا میری.

مشکل اصلیش همین سرورهاشه ، یعنی بزرگترینش اینه.
بعدش هم بهینه نبودن.
اینها با آپدیت و... حل میشه ولی میخوام بگم بیس بازی و چهارچوب گیم پلی لوپی که براش طراحی شده واقعا عالیه.
به نظرم بعد چندتا آپدیت بازی کردنش الزامیه.

آخرین ویرایش:
آقا TDU واقعا بازی خیلی خوبیه.
گرافیکی ، صداگذاری ، هندلینگ و فیزیک واقعا عالیه.
به نظرم در مورد هندلینگ و صداگذاری اول TDUعه ، بعد کرو موتورفست و بعدش هورایزن.
گرافیکش روی PC هم خیلی خوبه.

داری وسوسه میکنی بازیو بخرما :دی تقریبا 20 دلار درمیاد. این مپ ایبیزا که قراره واسش بیاد رایگانه ؟

• Like
Reactions: MrElectricWizard
داری وسوسه میکنی بازیو بخرما :دی تقریبا 20 دلار درمیاد. این مپ ایبیزا که قراره واسش بیاد رایگانه ؟
آره رایگانه.
روی کنسول بازی میکنی یا PC ؟

در هر دو مورد الان نخر:دی
زوده ، بزار یکی دوتا آپدیت بیاد بعد.
من خودم گذاشتم کنار.

آره رایگانه.
روی کنسول بازی میکنی یا PC ؟

در هر دو مورد الان نخر:دی
زوده ، بزار یکی دوتا آپدیت بیاد بعد.
من خودم گذاشتم کنار.

پی سی دیگه :دی روز اول خریدی بازیو پشمام ریخته بود! پس گذاشتیش کنار فعلا :D

• Like
پی سی دیگه :دی روز اول خریدی بازیو پشمام ریخته بود! پس گذاشتیش کنار فعلا :D
آره چیزهایی که دیدم مجابم کرد که بگیرم.
آره دیگه دیدم حیفه اینطوری بازی کنم.
تو این آپدیت هم قراره که بهینه تر بشه و هم بخشی از مشکلات سرور و... حل میشه.

خود کروها هم اینطور بودن ،تو روز انتشار کلی مشکل سرور و... داشتن ولی الان همه ازش لذت میبرن.

• Like
ما یه عمر توی کلوپ درایور یک سس چرخ میزدیم سال ها بعد فهمیدیم بازی داستان داره و کلی ماموریت واسه انجام دادن داشته :))

درایور ۲ هم همین شکلی بود فقط یه استادیوم بیسبال بود میرفتیم توش یه ماشین خفن برمیداشتیم کلا فک میکردیم هدف این بازی گرفتن اون ماشینه است :دی

یه بازی اندرریتد دیگه هم که اون موقع بازی میکردم و اینو استثناها خط داستانیش رو تموم کردم italian job بود که بعد ها متوجه شدم پابلیشرش راکستار بوده :D
باورت نمیشه این یهویی بلاک شدن روند درایور 2 به خاطر دیسک 2، چقدر اون موقع رو مخم رفته بود :D یادمه هرچی گیم نت و کلوب تو تهران و شمال و حتی ارومیه رو تبریز که میشناختم سر زده بودم که دیسک 2 رو پیدا کنم، اخرشم تو یک کلوب فکر کنم پیدا کرده بودم، با چه ذوقی رفته بودم خونه که بازیش کنم تا دیدم سیو گیم رو قبول نمیکنه (احتمالا به خاطر تفاوت ریجن بین سیو دیسک 1 و 2)

ما هم خیلی اتفاقا دور دور میکردیم با بازی :D هم یک نفره هم اسپلیت اسکرین، یادمه گاهی اوقات برای فان شیکاگو میرفتم sfx رو نزدیک به صفر میکردم و موزیک 100 که بیشتر صدای موزیک رو بشنوم موقع بازی :D بعدم دور دور و عشق و حال :D اون استادیوم و ماشین زردشم (اولدزموبیل بود فکر کنم) هم افرین یکی مهم ترین اهداف همه مون برای بازی بود، در واقع با هدف همین رسیدن بهش بازی رو ران میکردیم :D ولی خب من جدا از اینم تنهایی ماموریت هارو میرفتم، اگر درست یادم باشه اخرین ماموریت شیکاگو مربوط به همون استادیوم و اولدزموبیلش بود، بعدشم هاوانا رو تموم کردم(هاوانا هم دور دور چند نفره زیاد میزدیم)

و خب تصور کن، اون موقع، شیکاگو و هاوانا رو تموم کنی، و بعد یهو ببینی عههههه، برای رفتن به لاس وگاس و سن فرنسیسکو (همینا بود دیگه 2 شهر دیگه؟) باید دیسک 2 رو بذاری، و بعد از شاید چندین ماه گشتن، دیسک 2 رو پیدا کنی ولی سیوت رو قبول نکنه :D خلاصه لاس وگاس و سن فرنسیسکو درایور 2 رو دلمان موند :D :p (ادیت الان سرچ کردم دیدم شهر های بعدی للاس وگاس و ریودژانیرو بود)

درایور 1 هم اتفاقا یادمه برای اکثریت غیر قابل رد کردن بود (مرحله اول گواهینامه) ولی خودم ردش کرده بودم و یادمه برای خیلی از دوست هامم رد کرده بودم رو کنسولشون :D 1 رو البته تموم نکردم ولی یادمه خیلییی جلو رفته بودم...

*هاوانا هم ماشین اسپیشال داشت، مینی ماینر بود اگه درست یادم باشه وسط اون فضای سبز اصلی مپ اگه درست یادم باشه، باید یه حرکت هایی میزدیم که باز شه ولی یادم نیست دقیقا باید چی کار میکردیم... فقط یادمه ایشونم رادست شده بود و همه اش انلاکش میکردیم و میگرفتیمش...

بازی بعدی که تو امسال تغییرات زیاد داشته R3Eـه. امسال تو بلک فرایدی برنامه دارم بخرمش

این بازی سگا فراریه چیه؟
من یدونه Chase H.Q یادمه با یدونه بازی موتور اسمش road rash بود رو موتور با مشت و لگد میفتادن به جون همدیگه :))

اخ اخ رود رش افرین خیلی خفن بود، دوست هام یادمه بازیش میکردن بیشتر... اون چیس هم که شاهکار بود زمان خودش :D خیلی هم سخت بود... اینجا میتونی تجربه اش کنی :D

Chase H.Q. - SEGA Online Emulator

خب بریم به خیلی قدیما :D من اولین کنسولم سوپر نینتندو بود و دوتا ریسینگی که در دسترسم بودن این دوتا بودن.

SNES_F-Zero_boxart.jpg Super_R.C._Pro-Am_Coverart.png

اون زمان بازیاشم نمیتونستم پیدا کنم و برا همین سال‌ها با همین دوتا سرگرم بودم تا کنسول بعدی. F-Zero که باید معرف حضورتون باشه چون معروفه. واقعا بازی خفنی بود. خیلی سختم بود رو درجات سختی بالاتر ولی همینطوری نان استاپ بازی میکردمش. یه سری از استیجاش واقعا عذاب بودن. Super RC Pro هم خیلی دوسش داشتم. این مال گیم‌بوی بود ولی خب اون شافتولکشو داشتم که کارتریج رو میذاشتی داخلش و بعد میذاشتیش تو سوپر نینتندو :D اینم خیلی بازی خوب و دوس داشتنی بود. اینارو هر چند وقت یه بار میشینم از یوتیوب میبینم واسه تجدید خاطره.

کنسول بعدیم هم نینتندو ۶۴ بود که دوتا ریسینگ اونجا هم عبارت بودند از

Automobili_Lamborghini.jpg 256px-Fzeroxbox.jpg

لامبورگینی واقعا ریسینگ خوب و جالبی بود خصوصا اون زمان خیلی جذاب بود واسم به خاطر ماشینایی که داشت و پیستای باحالی که ساخته بودن. خیلی سختم بود لعنتی. ولی اصل کاری برای من F-Zero X بود که پیشرفتش نسبت به نسخه‌ی سوپر نینتندو عجیب غریب بود. واقعا تفاوت نسل‌هارو به وضوح میدیدی :D مسابقات که از ۶تا ماشین رسیده بود به ۳۰ یا ۳۲ اگه اشتباه نکنم. تعداد ماشین‌ها خیلی زیاد شده بود. تعداد استیج‌ها هم همینطور. تنوعشون هم شدیدا خوب بود. یه سری از استیج‌ها حالت مارپیچ داشتن و هر لحظه ممکن بود سقوط کنی. آدرنالین خالص بودن. خیلی بازی کردم اینو. عاشق اون حالت امتیاز دادنش و جدولش بودم. تمام تلاشمو میکردم همیشه اول بشم و کاپش رو بگیرم :D خلاصه که برید یوتیوب یه سرچی بزنید ببینید اینارو. دیدنشون هم خوش میگذره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or