noctis-sm3
کاربر فعال
آره آخراشو اسپویل میکنهاینجا یاکوزا فن هست؟ الان دارم ۶ رو بازی میکنم.
بعد ۶، yakuza like a Dragon و like a Dragon gaiden هستن که انگار یه بخش هاییشون موازی اتفاق میفته. کدوم رو اول برم؟ یه سریا میگن فرقی نداره یه سریا میگن gaiden اتفاقات ۷ رو اسپویل میکنه
اول لایک دراگون یا همون ۷ برو.گیدن حکم دی ال سی داره و داستان لایک داراگون توش اسپویل میشه بعدا اینفینیت برو که حکم شماره ۸ سری داره و پایرت یاکوزا در آخر میتونی بری که داستانش بعد از اینفینیت هست و اسپین آف هست ولی بخشی از داستان اینفینیت در اون اسپویل میشهاینجا یاکوزا فن هست؟ الان دارم ۶ رو بازی میکنم.
بعد ۶، yakuza like a Dragon و like a Dragon gaiden هستن که انگار یه بخش هاییشون موازی اتفاق میفته. کدوم رو اول برم؟ یه سریا میگن فرقی نداره یه سریا میگن gaiden اتفاقات ۷ رو اسپویل میکنه
امیدوارم اسم تتسویا نومورا روی این ریمیک نباشهکاور جدید فامیتسو به مناسبت 25 سالگی FF9...
View attachment 386803
.
.
اصلا از طراحی zidane خوشم نیومد... حس می کنم حتی گوفی تر از نسخه اصلی هست...
شخصا اصلا فن طراحی های ایتاهانا نیستم...
کاش بازی که ریمیک می شد... شبیه ویژن موخر نسبت به اولیه های آمانو ریمیک می شد... بهترین دیزاین کاراکتر از 9 رو آمانو کرده بنظرم
View attachment 386804
View attachment 386805View attachment 386806
نه نومورا نیست...امیدوارم اسم تتسویا نومورا روی این ریمیک نباشه
من به خاطر وضع ریمیک 7 چندان با نومورا و ویژن هاش حال نمیکنم (از کینگدام هرتز هم از اول خوشم نمیومد) برای همین ترجیح میدم روی بازیای محبوبم کار نکنهنه نومورا نیست...
اولا نومورا خودش رو نسخه اورجینال نبوده...برا همین علاقه ای نداره...
تو نسخه های کلاسیک FF4 و FF5 رو دوست داره ریمیک ببینه که با این سرعت اسکوئر تو بازی سازی بعیده...
دیگه نومورا خودش هیچ بازی رو مستقیم کارگردانی نمی کنه و کریتیو دایرکتور هست(که مقام خیلی بالاتری از کارگردان هست)و پروژه هارو با ویژن خودش می بره جلو...بعد از اتمام کار ریمیک 7... احتمالا برن سراغ ریمیک X... یا X3... و بعد از اون یا ریمیک 8 یا یک نسخه جدید
با توجه به مصاحبه مدیر جدید اسکوئر،مدیران بالادستی یکسری تردید ها به یوشی پی سر وضعیت فعلی FF14 و خروجی FF16 داشتند، احتمالا نسخه شماره دار داستانی بعدی FF در دست تو تیم می تونه ساخته بشه...
1-تیم آسانو... تو دیویژن 2 که بچه های انیکس رو هم تو خودشون دارن هم اعضای استدیو تعطیل شده لومینوس رفتن اونجا...
یا بدن به همین دویژن یک... پروژه دست کیتاسه و نومورا باشه و ویژن خودشون رو بدن به هاماگوچی یا توریاما یا یک کارگردان جدید کارگردانی کنه...
با توجه به مشغله نومورا و اینکه شعبه اوساکا اسکوئر Kingdom Hearts رو می سازه...و مقر دویژن یک تا 3 اسکوئر که شامل بخش انیکس و FF سازان هست... جا به جایی براش سخته... برا همین خودش کارگردانی مستقیم نمی کنه... صرفا بالاسر تیم هست... حتی رو Kingdom Hearts ها هم کارگردان مستقیم نیست و نظارت اصلی و ویژنش رو اجرا می کنن...
.
.
من مثل اون دوست میکامی فن مون یا سایر فن های یکسری اشخاص(دراکمن... کوجیما... میازاکی)نیستم که دنبال قدیس سازی و پرستش یکسری افراد هستند... اتفاقا همونطور که گفتم هیچ انسانی کامل نیست...و همه قابل نقد هستند، نومورا به شدت قابل نقد هست و یکسری ویژن هاش بدرد اسکوئر نمی خوره... یعنی تو جوانی وارد سگا یا نامکو می شد هم برای خودش بهتر بود هم برا اون ناشر ها...!
ولی متاسفانه یا خوشبختانه هیت ها به نومورا تو FF در حد همین مجازی می تونه باشه... چون هیچ محصول شماره داری نیست بگیم نومورا باعث شده مسیرFF به این جهت فعلیش بچرخه... از FF13 بگیرید که نقشی تو داستانش نداشت... تو FF15 هم که تاباتا با وعده به مدیران خواست جهشی بگیره...که خوب شوتش کردن بیرون... روی FF16 هم حتی در حد اسپشیال تنکس تو کردیت هم نبوده... و در زمان عرضه و تولید این عناوین رهبران دیویژن ها افراد دیگری بودند... دیگران بودن که برند FF رو تو این باتلاق فعلی انداختن...