BARDI YA
کاربر سایت
چاکریم
قبل از هرچیزی بذار بغلت کنم چون کسیو ندیدم اینورا که آرک لیبرل رو هم رفته باشه که خودش جای شکر داره
نه اتفاقا باید ترسوند، چون خیلیا رو دیدم که اومدن و دست از پا دراز تر برگشتن (بالاخره یه دلیلی وجود داشته که فالکوم از بنیانگذاران JRPG تا امروز اسکوعر که سهله، حتی اتلاس هم نشده)
این سری با وجود اینکه جزو تاپ فیوریت آر پی جیای منه اما نواقصش زیاده، خیلیاشم تقصیر سازنده نیست اما بازم باید گوشزد کرد.
شما نسخه سوم ToCS رو بازی نکردی برای همین نمیدونی چه قدر ریفرنسای زیادی بر پایه آرک کراس بل و لیبرل میزنه، (مثلا یه تیکه هست توی سن نو کیسکی 3 (کلد استیل 3) که برمیگردی به دهکده هامِل، کسی که TiTS رو بازی نکرده چطوری قراره اون نوستالژی و اتمسفر فوق العاده این تیکه از بازی + موسیقی متن ریمیک شده hamel no higeki رو + وقتی سر قبر اون بنده خدا میری درک کنه؟ )
یا یه سری چیزای خیلی مهمتر که مستقیما ربط دارن به داستانای قبلی که اگر بهت بگم اسپویل میشی.
حتی از تیزرای نسخه چهارمم میشه فهمید که بخش زیادی از بازی باز دوباره براساس همون جریانات قبلی هست.
امکان نداره شخصیت پردازی چند لایه و داستان به این سنگینی رو بشه با 4 تا ویدیوی یوتیوب یا ویکی تکمیل کرد، شما خودت تا تصویر بزرگ رو نبینی موقعیتی که الان درش قرار داریو متوجه نمیشی، اما اگر کسی با این وجود میخواد واردش بشه بهتره نسخه اول کلد استیل رو بره بعد برگرده آرک لیبرل رو تموم کنه باز در ادامه بره نسخه دوم ToCS رو بازی کنه. (اگر لیبرل رو هم حتی نمیخواد بازی کنه، پس باید بگم همون بهتر که کلا بازی نکنه ) باید این نکته رو هم همیشه مد نظر داشته باشه
که بخش مهمی از داستان رو ممکنه متوجه نشه، خیلی از دوستان جاپنیم بودن که رفتن توی Review های ToCS III آمازون، فحش بسته بودن به فالکوم که چرا داستان براشون انقدر نامفهومه
عشق منی ناکامای خودم....
خوب...
خوب...
من 3 رو بازی نکردم - هنوز برای غرب ریلیز نشده...
ولی اگر 3 اینطوره، میشه گفت میتونه خطری باشه برای بچه ها...
مخصوصا اگر 4 هم اینطور باشه...
شاید نشه با ویدیو و ویکی جمش کرد...
ولی یک راه دیگه هم هست...
بزنن پلی ترو های نسخه های قبلی رو ببینن...
بازم طاقت فرساست یکم...
آرک کراس بل - همون چپترای ۵ همین کلد استیل اولی، بهش نیاز پیدا میکردی...
خخخخ...