اتفاقا دقیقا شد , فکر میکنی یه سبک وقتی زیر شاخه ها سبکی متفاوت داره برا سوزه خنده اون زیر شاخه ها سبکی ساختن؟
متوجه منظور من نشدی حتی ماریو هم بگیر ییه داستان ساده داره , من گفتم نمیخوام بازی همش داستان باشه کل بازی کاراکترا همش در حال صحبت باهم باشن مثل بازیا میکرو 98 درصد یه بازی 2 نفر داشتن باهم صحبت میکردن
الان مثلا The Elder Scrolls V: Skyrim بازی خیلی قشنگیه
نینتندو نگو که کنسول میخری انگار میکرو مدرن دستت گرفتی
بدتر از همه ds بود که قشنگ میکرو مدرن بود 3ds یکمی بهتر بود ولی بازم همون ds بود
خیلی هم دلت بخواد xbox one x و one s به این خوبی
کامله کودکه و نونهال , مردی که 30 خورده ای سالشه سرکار میره 5 صبح 9 شب میرسه خونه , خرج اجاره خونه و خرج زندگی و ....... میده هیچوقت وقت نمیکنه بازی ها 200 ساعته و چند ماهه بازی کنه حتی اگرم روزا تعطیلم وقت کنه بازم خسته اس حالشو نداره
خیلی بیتربیتی
یه جوری میگی انگار من بازیا rpg و jrpg تا الان بازی نکردم اون زمانی که خیلی ها نمیدونستن rpg و jrpg اصلا چی هست من Chrono Trigger و Earthbound و .... رو سوپر نینتندوم بازی میکردم و ..................... ( بازی Chrono Trigger برا ds دوباره اومد دوباره بازیش کردم حتی براش نقد و بررسی هم نوشتم تو همین فروم گذاشتم )
ولی برا مدت ها هم دیگه بازی نکردم آخرین بازی که بازی کردم Xenoblade Chronicles بود که رو wii بازی کردم تو محیط بازی گم شدم
دیگه ولش کردم
همین الان با وضع کاری - سنی و ............ میخوام یه اکشن آر پی جی خوب بازی کنم
حالا هی بگو بدرد تو نمیخوره
خودم یه زمانی استاد rpg بودم الان دیگه از اون دورانم گذشته یه زمانی زبانم خیلی خوب بود مقاله حتی تجرمه میکردم مقاله ها گیم اما الان دیگه ذهنم یاری نمیکنه
Monster Hunter گفتی و کردی کبابم , یادش بخیر رو wii بازی کردم بعد دسته wii classic pro نداشتم بازی کردن با ویموت و نانچاک خیلی سخت بود توش با هزار بدبختی تمومش کردم
حتی خود کمپانی توصیه کرده بود از دسته wii classic pro استفاده کنید رو کاور بازی هم چاپ کرده بود
بازی GodEater بازی نکردم تا حالا چجوریه؟ خوبه؟ رو چه پلتفرم هایی اومده؟
آها - آخه اسم کاربریشم شبیه شما بود بعد یهو غیب شد گفتم نکنه ایشونی