طرفداران ژانر JRPG

به این میگن Box Art ! :x

ka053m7y05k1k18bmo9x.jpg

فلش سیل جدید سونی رو چک کنید خیلییی بازی تخفیف خورده!
______
Valkyria Chronicles رو بالاخره این هفته گرفتم :دی
خیلی خوبه بازیش داستان جذاب و گیم پلی سرگرم کننده ای داره تا چپتر 3 رفتم بقیش هنوز دانلود نشده :دی
تنها مشکلی که تو بازی دیدم دست کرکتراش خیلی گندس :| مخصوصن Alicia که با توجه به دختر بودنش خیلی گندس :|

@NoctisSasuke
@Cloud Strife
@Donger
@FUTURE
@KingAmir
@K o j i m a
@vayne solidor
@Kaine
@AsaraymA (ره)
@NaViiDii
و باقی بچه‌های که الان یوزراشون یادم نمیاد :D

حمله کنید که یه عالمه بازی ژاپنی توی Flash Sale سونی تخفیف خوردن :D تخفیفا فقط تا ۲۶ سپتامبر هستن پس سریع دست به کار شید :D

https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALEWEBLP/1

دشت من :>:D

ویتا JRPG خوب که حداقل زیرنویس انگلیسی داشته باشه چی داره؟

Persona که نیاز به گفتن نداره، یک سری هم مثل Disgaea احتمالا روی PS3 رفتی، به جز اینا این 3 تا رو فعلا بازی کن:
Ys: Memories of Celceta
Tales of Hearts R
Freedom Wars

@Dante Never Cry
چرا God Eater 2 رو تخفیف نزدن :( @-) \m/

آخرین ویرایش:
@NoctisSasuke
@Cloud Strife
@Donger
@FUTURE
@KingAmir
@K o j i m a
@vayne solidor
@Kaine
@AsaraymA (ره)
@NaViiDii

حمله کنید که یه عالمه بازی ژاپنی توی Flash Sale سونی تخفیف خوردن :D تخفیفا فقط تا ۲۶ سپتامبر هستن پس سریع دست به کار شید :D

https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALEWEBLP/1

یه نگاهی انداختم تو همش تنها چیزی که دلم میخواد داشته باشم که هنوز ندارم Fairy Fencerئه که دمش گرم عجب قیمتی :D خیلی هم از انتشارش نمیگذره ولی بقیه چیزایی که توش هست و دلم میخواد رو دارم :| بره بمیره :|

بعدشم این چند وقته انقدر چیزای دیگه خریدم پول ندارم :)) باید پول رفت و آمد دانشگاه رو داشته باشم وگرنه ترک تحصیل باید بکنم برم بازی بخرم :D

راستی دیروز God Eater 2 رسید دستم :D ولی هنوز بازی نکردم :| الان میرم تو کارش بعد میام هایپ میکنم :D

البته بماند که هنوز به اندازه کافی شماره 1ش رو هایپ نکردم و بعد 74 ساعت هنوز بازی کامل چیزایی که میخواستم رو آزاد نکردم و نرفتم و نگرفتم XDDD

Persona که نیاز به گفتن نداره، یک سری هم مثل Disgaea احتمالا روی PS3 رفتی، به جز اینا این 3 تا رو فعلا بازی کن:
Ys: Memories of Celceta
Tales of Hearts R
Freedom Wars

@Dante Never Cry
چرا God Eater 2 رو تخفیف نزدن :( @-) \m/

بازی یه ماه هم نیست منتشر شده :D حالا همون Fairy Fencer هم خیلی حرکت خرکی زدن که تخفیف به اون خفنی بهش دادن با اینکه تازگیا اومده :D

تخفیفاش خوبه اما بدرد من نمیخورد چندتاش از جمله omega quintet tales of zesteria akiba trip onepiece را همشو قبلا بازی کردم .
جالبه fairy fencer هنوز دو ماه نیست منتشر شده 60 درصد اف خورده نشون میده چقدر بد فروخته من روی pc بازیش کرده بودم واقعا بازی خوبی بود.

@NoctisSasuke
@Cloud Strife
@Donger
@FUTURE
@KingAmir
@K o j i m a
@vayne solidor
@Kaine
@AsaraymA (ره)
@NaViiDii

من هفته پیش والکریا خریدم جیبم خالیه الان :دی
بقیه رو هم اکثراً بازی کردم... 1دونشو XD
SAO Lost Song چطوره؟! من دیشب عکس الفاشو دیدم داشت گریم میگرفت :دی

دوستان یه لیست از بهترین عناوین PS3 میدین؟:D
خودم چون آشنایی با این سبک ندارم و اینجا هم بزنم به تخته اکثرا خوره هستن گفتم بپرسم.
اگر به ترتیب کیفیت(مثلا 1-20) و یجوری باشن که بهتر با این سبک آشنا بشم دیگه چه بهتر!:D

الان چند روزی هست دارم AOT بازی میکنم و بازی خیلی به انیمه نزدیکه! سیستم مبارزه با غول ها،جابه جایی،صداگذاری و... خیلی خوب کار شده و مثلا وقتی توی نقش میکاسا یا لوی هستی قشنگ با بقیه فرق میکنن و قدرت حس میکنی!:D
یه سوال اینکه داستان بازی تا کجاست؟ من چون فقط انیمه دیدم گفتم بپرسم یه دفعه اسپویل نشه و نزده باشن توی خط مانگا...

پ.ن: آقا حرف از این سورد آنلاین شد ارزش داره بگیرم؟ اینم مثل تایتان نزدیک به انیمه هست؟:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or