m.d.makan
کاربر فعال
و اینجاست که باید گفت نینتندو ریدی به کیفیت گیما ولی ما شبیه ساز داریم
ماد منیجر بازیه که باهاش مادهای FF VII رو نصب کنی.دوستان کسی میدونه از کجا میشه 7th Heaven Final Fantasy رو دانلود کرد؟
پس هنوز کامل بازی نکردی.اقا این سری تریلز رو چه اسکای چه هیرو رو هر کدام قسمت 1 رو دوباره پلی دادم و ده ساعت هم هر کدام رو بازی کردم خوابم گرفت انصافا! چقدر کند و پر متن هست خسته ککنده هست به ویژه که اتو تکست هم نداره ! بقیه قسمت ها همینقدر خواب آوره یا فرق داره (توی این مدت octapeh traveler 2 v رو بازی کردم هر چقدر اون جذاب بود این خواب آور) ... البته قطعا سلیقه شخصی هست دیگه !
اگه مشکلت با حرف زدن زیاد هست، این سری کلا بدردت نمیخورهاقا این سری تریلز رو چه اسکای چه هیرو رو هر کدام قسمت 1 رو دوباره پلی دادم و ده ساعت هم هر کدام رو بازی کردم خوابم گرفت انصافا! چقدر کند و پر متن هست خسته ککنده هست به ویژه که اتو تکست هم نداره ! بقیه قسمت ها همینقدر خواب آوره یا فرق داره (توی این مدت octapeh traveler 2 v رو بازی کردم هر چقدر اون جذاب بود این خواب آور) ... البته قطعا سلیقه شخصی هست دیگه !
برای بازی کردنش باید شماره اول رو بازی کرد؟ و اینکه هنوزم همون گیم پلی 3ds رو داره؟بچه ها اگه پلاس اکسترا دارید neo the world ends with you را یه تستی بزنید من چند وقت پیش بازی میکردم بد معتادش شدم از اون بازی های مریضیه که اگه با گیم پلیش مشکل نداشته باشید راحت میبینید ۷۰ ۸۰ ساعت تو دنیاش غرق شدید.
فقط یه مشکلی داشت خیلی دیالوگ داره خیییییلیییی اسکیپ هم نمیشه کرد
ولی تجربه باحال و یونیکی بود
متاسفانه من چون 3ds نداشتم نسخه اولشو بازی نکردم ولی مشکلی با داستانش نداشتم .گیم پلی هم تو نقد هاش خونده بودم که ورژن تکمیل تره نسخه قبلیهبرای بازی کردنش باید شماره اول رو بازی کرد؟ و اینکه هنوزم همون گیم پلی 3ds رو داره؟
پس هنوز کامل بازی نکردی.
این مشکل همه اوایل با این سری دارن ، واقعا سلیقه نیست.
تو همین تاپیک من بارها همین نکته ای که نوشتی رو از بچه ها دیدم که تکرار شده.
بازی تو نسخه اول Sky خیلی کند پیش میره و بیشتر داره دنیاسازی میکنه و شخصیتها رو برات پرورش میده.
شاید بشه گفت این نسخه مخصوصا اوایلش یکجورایی slice of life هست.
اما از اواسط ریتم تند میشه و همینطوری ادامه پیدا میکنه.
اون آخرش هم واقعا خیلی اندینگ خوبی داره ، جالب اینکه هرچقدر اوایل بیشتر دل بدی و با شخصیتها بیشتر نزدیک بشی اندینگش برات جذابتر میشه.
اونجا متوجه میشی که چرا بازی به عمد اوایل ریتم کندتری داشت و به عمد روی دنیاسازی و... تاکید.
نکته جالب تر اینکه دوتا بازی Sky و Sky SC عملا یک بازین که به دو قسمت تقسیم شدن ، خودت حساب کن پس تو نسخه دوم چه خبره که Sky مقدمش بود!
همین شکل یعنی شروع با ضرباهنگ کند تو نسخه اول Cold steel هم پیاده شده.
حالا که 10 ساعت بازی کردی بنظرم بشین باقیش رو هم برو و خودت قضاوت کن.
فقط کمی باید صبور تر باشی ، مطمئن باش واقعا ارزشش رو داره.
==========
اما اگه حوصله نداری بزار کنار ، اون تکستی که میخوای رد کنی همش داستان بازیه.
سعی کن بخونیش ، فکر کن داری مقدمه یک کتاب قطور و چند نسخه ای رو رد میکنی که درش شخصیتها و داستانکهاشون داره روایت میشه که به تو فهمت از دنیای کتابها کمک میکنه.
باور کن این بخش رو هرچی بیشتر بهش توجه کنی کل سری برات جذاب تر میشه.
همه اینهایی که نوشتی رو من توضیح دادم که چرا به این شکله استارت بازی.اتفاقا این بار رو که شروع کردم برای بار دوم گفتم شاید دفعه قبل باید بهش زمان بیشتری می دادم اما الان 10 ساعت گذشت و اصلا بین بازی خوابم می بره در صورتی که بازی frostpunk رو همین پریشب 12 ساعت پشت هم بازی کردم بدون کوچکترین خستگی... متن دوست دارم بخونم و هیچ چیزی رو هم اسکیپ نمی کنم ولی این دیگه خیلی متن داره حوصله می خواد خوندن تک تک شون بگذریم که جذابیت هم برام نداره ... در ثانی 10 ساعت اول بازی اینقدر حرف های چرند میگن و ماموریتاش خنک هست که ادم مشتاق نمیشه مرحله رو بخونه و متن مربوط به حواشی رو حداقل مراحل اول رو جذاب طراحی می کردن .... هم توی این هم اسکای 10 ساعت اول ماموریتاش خیلی خنک هست مثلا برو هیولاهای روستای نقی معمولی رو بکش اخه این چیه دیگه !!! یا توی این هیرو برو هیولای توی روستا رو بکش که طرف ترسیده (الان که نوشتم برام جالب بود جرا اینقدر تکرار در شروع ماموریت های هر دو نسخه هست هم هیرو هم اسکای دقیقا همین ماموریت رو دارند) همین 13 Sentinels: Aegis Rim رو با اینکه متن زیاد داشت اینقدر جذاب بود تک تک می خوندم اما این اینقدر اسلو هست که من نمی کشم ! بعد مدت ها استار اوشن گذشتم نیم ساعت که بازی کردم واقعا به نظرم کشش نداره نمی دونم اینم تا 10 ساعت برم یا نه ولی بعید می دونم جلوتر رغبت بیشتر بشه ! تجربه دوستان از این بازی چیه؟
p5t.jp – このドメインはお名前.comで取得されています。شایعه: عنوان Persona 6 انحصاری زمانی PS5 خواهد بود
به گفته NateTheHate، عنوان Persona 6 فقط برای نسل نهم و در سال 2024 منتشر خواهد شد و وی شنیده که بازی ، احتمالا انحصاری زمانی PS5 است
وی همچنین شنیده که Persona 3 Remake مولتیپلتفرم است و او تایید کرد که بازی در شوکیس Xbox رونمایی خواهد شد و امسال عرضه میشود
در آخر وی گفت که اسپینآف Petsona 5 در سال 2024 منتشر خواهد شد
MoonMedia