من Star Ocean جدید رو موقع عرضه بازیش کردم...یه سری مشکلات واضحی داشت ولی من دوستش داشتم...مخصوصا به خاطر مبارزاتش که هم سرعت بالایی داشت و هم تنوعش عالی بود. انقدر فنون مختلف و زیادی داشت که تا آخر بازی هم نتونستم همه رو امتحان کنم...هر عضو پارتی هم سبک مبارزه خودش رو داشت...ولی یادمه دشمنا اصلا تنوع نداشتن. تو محیطهای داخلی هم خیلی افت فریم داشت...نمیدونم تا الان آپدیتش کردن یا نه.
خود داستانش هم خوب بود ولی از اونجایی که اکثر شخصیتها و دیالوگاشون تو دیوار بودن، روایتش خستهکننده میشد.
یه مینی گیم خیلی باحال هم داشت که من خیلی درگیرش شده بودم و اکثر بازی دنبال NPCها بودم که خودم رو برسونم به سطح استادبزرگ
کلا اگه به ترکیب تم فانتزی با Sci-fi علاقه داری پیشنهاد میکنم...مخصوصا از نیمه دوم ریتم بازی بهتر میشه. از اون بازیای وقتگیر هم نیست و راحت میشه توی 30+ ساعت کلکش رو کند! اگه بازیش کردی همون مسیر اصلی رو دنبال کن، بنظرم ماموریت های فرعی ارزشش رو ندارن.
--------------
منم اخیرا I Am Setsuna رو استارت زدم، از همون موقع که قرار بود رو ویتا عرضه بشه میخواستم بازیش کنم ولی نامردا فقط تو ژاپن واسه ویتا عرضهاش کردن!
از نظر گیمپلی jrpg رقیقی میزنه ولی اتمسفر غمگینش خیلی واسم جذابه...بودجه بازی هم حدس میزنم خیلی خیلی کم بوده چون امکانات بازی خیلی محدوده ولی تونستن یه بازیه بهیادموندنی بسازن. حالا باید تمومش کنم تا نظر نهایی بدم ولی تا اینجا که خیلی خوب بوده و گیمپلیاش هم نیاز به دقت زیادی نداره...هر موقع ذهنم خستهست میرم سراغش