طرفداران ژانر JRPG

این drakengard 3 رو نصب کردم 5 ساعت هم بازی کردم واقعا نمیشه باهش ارتباط گرفت داستان کلیشه ای، گیم پلی به شدت تکراری، گرافیک بسیار ضعیف نسبت به هم دوره هاش، سیستم مبارزه ای دل نچسب، هوش مصنوعی تو دیوار و ... موزیک هاش خوب بود ! پاک شد به هر قیمتی ارزش اتمام نداره بازی !

کسی از دوستان بازی کرده !؟ نظرشما چی بود ؟

این drakengard 3 رو نصب کردم 5 ساعت هم بازی کردم واقعا نمیشه باهش ارتباط گرفت داستان کلیشه ای، گیم پلی به شدت تکراری، گرافیک بسیار ضعیف نسبت به هم دوره هاش، سیستم مبارزه ای دل نچسب، هوش مصنوعی تو دیوار و ... موزیک هاش خوب بود ! پاک شد به هر قیمتی ارزش اتمام نداره بازی !

کرکتر اصلی که ها*ته خدایی... 8->
من بخاطر این بازی کردم...

• Like
Reactions: Dark_Souls

من همون کامنت قبلیت که گفتی میخوام بازیش کنم پیش خودم گفتم عمرا با این کنار بیاد ولی چیزی نگفتم که رو نظرت تاثیری نزاشته باشم.
نمیدونم این بازی چرا بهت پیشنهاد شد چون به شدت بازی غیرقابل پیشنهادی هست.
بازی همه جوره به پلیر میگه بیخیال من شو و برو.

برای ارتباط گرفتن با بازی باید براش وقت بزاری ، اندینگهارو بازی کنی ، آیتم هارو بخونی (مثل دارک سولز) ،با موزیک فوق العادش ارتباط بگیری و همینطور بعدش تازه شاید بخوای به کسی پیشنهاد بدی یا نه.
کلا بازیهای Taro و باز مخصوصا این سری خیلی خاصن و غیر قابل پیشنهاد ، مخصوصا برای کسی که وقت اونچنان نداره که بخواد پای بازی بزاره یا با بازیهای ایشون آشنایی نداره.

من خودم عاشق بازیم ولی هیچوقت به کسی پیشنهاد نمیکنم ، تهش میگم همون Nier A رو بازی کنه ، اگه با اون ارتباط گرفت شاید اشاره ای هم به این سری کنم و ارتباطشون توضیح بدم.
برای کسی که کمی آشنایی با کارگردان بازی داشته باشه میدونه که ایشون داستان گوی عجیبی هست و نحوه روایت عجیب تری هم داره.
اینکه شخصیت اصلی که باهاش بازی میکنیم تا حدی بیشعور هست ، اژدهایی به اون بزرگی که شخصیت همراهش هست یک بچست ، اونهم به معنای واقعی کلمه.
این که معنی خیلی کارها رو نمیدونه و فقط انجامش میده یا سوال میکنه و Zero میپیچونتش و...

در آخر برای کسی که میخواد بازی رو تجربه کنه باید بگم ، بازی با بودجه خیلی پایینی ساخته شده ولی بیشترین تو سری بوده و از لحاظ گیم پلی از نسخه اول و دوم حداقل بهتر شده.
اتفاقات بازی سالها قبل از نسخه اول و دوم رقم میخوره ، از لحاظ خط داستانی میشه جدا از نسخه اول و دوم بطور مستقل بازیش کرد تا درک دنیای Nier راحت تر بشه.
گیم پلی بازی خلاصه میشه کمی برو جلو ، محیط بسته میشه ، مبارزه با دشمن که بعدها ممکن تکراری بشه و...
مخصوصا که بعد از Nier ها بخوایم بریم سراغش و اون کیفیت رو ازش بخوایم .

صداگذاری انگلیسی بازی با اینکه دوبلورهای خیلی خوبی انتخاب کردن ولی متن سلاخی شده ، چون که یکسری از فرهنگ ژاپنی از طریق ترجمه نتونسته انتقال پیدا کنه.
طوری که بقول طرفدارها شخصیت Zero در دوبله ژاپنی و انگلیسی 2 شخصیت کاملا متفاوت از هم هستن!
بنابراین حتما با صدای ژاپنی ، حداقل برای بار اول شدیدا توصیه میشه.

طبق معمول نقطه قوت بازی داستان و شخصیتهای بازی هستن ، از این نظر مثل همیشه عالی کار شده.
با اینکه کلیت داستان و نحوه روایتش به Nier نمیرسه ولی فوق العاده بود.

خیلی ها همون اندینگ اول که دیدن ، به هفت جدشون بدوبیراه گفتن و دیگه بیخیال شدن.
اما بازی و داستانش بعد از اتمام 3تا اندینگ اول بازی (از 5تا) و جمع آوری اسلحه ها... براتون مشخص میشه.
حتی مانگاهای بازی که canon هستن و... به روایت بازی خیلی کمک کردن.

جسته گریخته سعی کردم چندخطی بنویسم ولی بخوام بیشتر بنویسم میدونم خسته کننده میشه و کسی نمیخونه. (شک دارم همین چند خط رو هم کسی بخونه :)) )
قبلا همینجا در موردش خیلی گفته شده ، فکر کنم اگه با همین چند خط کسی در مورد بازی کنجکاو شده باشه میتونه سرچ بزنه و کلی اطلاعات در مورد بازی بخونه یا ببینه.

کرکتر اصلی که ها*ته خدایی... 8->
من بخاطر این بازی کردم...

امان از دست تو بردیا :D

من همون کامنت قبلیت که گفتی میخوام بازیش کنم پیش خودم گفتم عمرا با این کنار بیاد ولی چیزی نگفتم که رو نظرت تاثیری نزاشته باشم.
نمیدونم این بازی چرا بهت پیشنهاد شد چون به شدت بازی غیرقابل پیشنهادی هست.
بازی همه جوره به پلیر میگه بیخیال من شو و برو.

برای ارتباط گرفتن با بازی باید براش وقت بزاری ، اندینگهارو بازی کنی ، آیتم هارو بخونی (مثل دارک سولز) ،با موزیک فوق العادش ارتباط بگیری و همینطور بعدش تازه شاید بخوای به کسی پیشنهاد بدی یا نه.
کلا بازیهای Taro و باز مخصوصا این سری خیلی خاصن و غیر قابل پیشنهاد ، مخصوصا برای کسی که وقت اونچنان نداره که بخواد پای بازی بزاره یا با بازیهای ایشون آشنایی نداره.

من خودم عاشق بازیم ولی هیچوقت به کسی پیشنهاد نمیکنم ، تهش میگم همون Nier A رو بازی کنه ، اگه با اون ارتباط گرفت شاید اشاره ای هم به این سری کنم و ارتباطشون توضیح بدم.
برای کسی که کمی آشنایی با کارگردان بازی داشته باشه میدونه که ایشون داستان گوی عجیبی هست و نحوه روایت عجیب تری هم داره.
اینکه شخصیت اصلی که باهاش بازی میکنیم تا حدی بیشعور هست ، اژدهایی به اون بزرگی که شخصیت همراهش هست یک بچست ، اونهم به معنای واقعی کلمه.
این که معنی خیلی کارها رو نمیدونه و فقط انجامش میده یا سوال میکنه و Zero میپیچونتش و...

در آخر برای کسی که میخواد بازی رو تجربه کنه باید بگم ، بازی با بودجه خیلی پایینی ساخته شده ولی بیشترین تو سری بوده و از لحاظ گیم پلی از نسخه اول و دوم حداقل بهتر شده.
اتفاقات بازی سالها قبل از نسخه اول و دوم رقم میخوره ، از لحاظ خط داستانی میشه جدا از نسخه اول و دوم بطور مستقل بازیش کرد تا درک دنیای Nier راحت تر بشه.
گیم پلی بازی خلاصه میشه کمی برو جلو ، محیط بسته میشه ، مبارزه با دشمن که بعدها ممکن تکراری بشه و...
مخصوصا که بعد از Nier ها بخوایم بریم سراغش و اون کیفیت رو ازش بخوایم .

صداگذاری انگلیسی بازی با اینکه دوبلورهای خیلی خوبی انتخاب کردن ولی متن سلاخی شده ، چون که یکسری از فرهنگ ژاپنی از طریق ترجمه نتونسته انتقال پیدا کنه.
طوری که بقول طرفدارها شخصیت Zero در دوبله ژاپنی و انگلیسی 2 شخصیت کاملا متفاوت از هم هستن!
بنابراین حتما با صدای ژاپنی ، حداقل برای بار اول شدیدا توصیه میشه.

طبق معمول نقطه قوت بازی داستان و شخصیتهای بازی هستن ، از این نظر مثل همیشه عالی کار شده.
با اینکه کلیت داستان و نحوه روایتش به Nier نمیرسه ولی فوق العاده بود.

خیلی ها همون اندینگ اول که دیدن ، به هفت جدشون بدوبیراه گفتن و دیگه بیخیال شدن.
اما بازی و داستانش بعد از اتمام 3تا اندینگ اول بازی (از 5تا) و جمع آوری اسلحه ها... براتون مشخص میشه.
حتی مانگاهای بازی که canon هستن و... به روایت بازی خیلی کمک کردن.

جسته گریخته سعی کردم چندخطی بنویسم ولی بخوام بیشتر بنویسم میدونم خسته کننده میشه و کسی نمیخونه. (شک دارم همین چند خط رو هم کسی بخونه :)) )
قبلا همینجا در موردش خیلی گفته شده ، فکر کنم اگه با همین چند خط کسی در مورد بازی کنجکاو شده باشه میتونه سرچ بزنه و کلی اطلاعات در مورد بازی بخونه یا ببینه.

من nier automata بازی کردم واقعا بازی عالی ای بود اما این ! چی بگم نظر منتقدا هم اصلا باهش همراه نیست البته که کلا بازی همه پسندی نیست و نمیشه نظر منتقدها رو ملاک درستی دونست اما واقعا خیلی جاهای بازی لنگ می زنه بحث یکی دو مورد نیست ... من بازی deadly premonition هم که برای این استودیو هست نه گرافیک داره و نه خیلی ملاک های دیگه و البته نظر منتقدها منفی بود رو بازی کردم شاهکار بود (بگذریدم که عنوان 2 همین بازی هم افتضاح شد) ... خلاصه نشد که نشد !!! (الان Disgaea 5 رو نصب کردم دارم میرم تا اینجا خیلی خوبه )

در ضمن چقدر خوبه که واقعا برای هر پستت زمان میذاری و می نویسی :)

SAO: AL برای سوییچ تایید شد، ولی تاریخ ندادن :D

پ.ن: رو PC که اوایل اصلا Optimize نبود خیلی بد فریم میداد، و انقدر کرش میکرد که بازی رو بعد از حدود 20 ساعت دراپ کردم :-"

خدا سوییچ رو بخیر کنه :-"

پ.ن2: هنوز که هنوزه بنظرم SAO: FB بهتریه بازی این سریه، DIMPS بازی رو ساخته

این قیمت Disgaea 6 چقدر بالاست!
70 دلار جدا خیلی زیاده.

مثل اینکه این تغییر انجین و آپدیتش ، 3d شدن مدل ها و... بعد سالها برای بازی گرون تموم شده و برای جمع و جور کردن پروژه ، چپ و راست از محتوای بازی بریدن.
کلاس های کمتر ، دشمن کمتر و همینطور اسکیل کمتر به نسبت D5!

حیف شد.
ولی شماره هفتم فکر کنم از الان موفقیتش تضمین شدست، چون همه چیزش آمادست.

تریلر جدید valkyrie elysium

جدا گرافیکی پیشرفت کرد، اصلا تو فضای نسخه های قبل نیست.

احسنت با 2 ماه فاصله برای استیم هم میاد \m/

خدارو شکر پلی استیشن دست از رو این یکی برداشت.

جدا سال خیلی خوبی شد امسال، چندتا عنوان خیلی خوب تو راه داریم:
Trails from zero
Dragon Quest X نسخه غربی خدا میدونه کی میاد
Crisis Core
حتی Forspoken
Xenblade 3
6 Star Ocean
diofield chronicles
Live a Live
soul hackers 2
و P5 Royal
بسیار لیست عالیی هست برای یک فروند PC باز😂
====
یکی یکی یادم میاد، Harvestella هم داریم.

آخرین ویرایش:
"برنامه‌های نومورا برای ریمیک/ریمستر بازی درج آف سربروس"

نومورا در مصاحبه با Hobbyconsolas درمورد درج آف سربروس گفت:

درمورد ریمیک یا ریمستر کردن بقیه عنوان‌های این سری، فعلاً عنوان The First Soldier نیازمند یه ریمیک کامله چون بازی موبایله. برای درج آف سربروس هم، داستانش بعد از اتفاقای فاینال فنتسی ۷ اتفاق میفته؛ پس فعلاً مهم‌ترین چیز اینه که این سه‌گانه ریمیک رو تموم کنیم. درضمن، اگر بخوایم درج آف سربروس رو این وسط منتشر کنیم، پایان داستان برای بازیکنا لو میره. پس طبیعتاً فقط بعد از اینکه سه‌گانه‌ی ریمیک تموم بشه بهش فکر می‌کنیم، نه قبلش.

زیرنویس فارسی Final Fantasy VII Remake منتشر شد:
Final Fantasy VII Remake | زیرنویس فارسی بازی فاینال فانتزی ۷ ریمیک

امیدوارم شاهد زیرنویس بازی های ژاپنی بیشتری باشیم در آینده خصوصا زلدا @Z-fan
زلدا رو کنسول نمی تونن فارسی کنن فاینال هم رو pc اومد مگرنه اگه رو کنسول بود هیچ وقت فارسی نمی شد

• Like
Reactions: Z-fan
زلدا رو کنسول نمی تونن فارسی کنن فاینال هم رو pc اومد مگرنه اگه رو کنسول بود هیچ وقت فارسی نمی شد
تو هم مدام نفوس بد بزن :))
زلدا چه شماره اول BotW که سال 2017 اومد چه ادامه ش که سال دیگه میاد جفتشون قابل زیرنویس فارسین چون هر دو رو شبیه ساز بالا میان.
BotW کاملا عربی سازی شده و فارسی هم صد در صد میشه خود من به اینا پیغام دادم گفتن در نظر می گیرن. که ایشالا شماره اولش فارسی شد سال دیگه خیلی زود ادامه شم فارسی کنن.
در ضمن رو کنسول هم روی کنسولهای هک شده همه کار میشه کرد که اکثر ملتم اینجا هنوز با کنسولای نسل قبل بازی میکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or