من همون کامنت قبلیت که گفتی میخوام بازیش کنم پیش خودم گفتم عمرا با این کنار بیاد ولی چیزی نگفتم که رو نظرت تاثیری نزاشته باشم.
نمیدونم این بازی چرا بهت پیشنهاد شد چون به شدت بازی غیرقابل پیشنهادی هست.
بازی همه جوره به پلیر میگه بیخیال من شو و برو.
برای ارتباط گرفتن با بازی باید براش وقت بزاری ، اندینگهارو بازی کنی ، آیتم هارو بخونی (مثل دارک سولز) ،با موزیک فوق العادش ارتباط بگیری و همینطور بعدش تازه شاید بخوای به کسی پیشنهاد بدی یا نه.
کلا بازیهای Taro و باز مخصوصا این سری خیلی خاصن و غیر قابل پیشنهاد ، مخصوصا برای کسی که وقت اونچنان نداره که بخواد پای بازی بزاره یا با بازیهای ایشون آشنایی نداره.
من خودم عاشق بازیم ولی هیچوقت به کسی پیشنهاد نمیکنم ، تهش میگم همون Nier A رو بازی کنه ، اگه با اون ارتباط گرفت شاید اشاره ای هم به این سری کنم و ارتباطشون توضیح بدم.
برای کسی که کمی آشنایی با کارگردان بازی داشته باشه میدونه که ایشون داستان گوی عجیبی هست و نحوه روایت عجیب تری هم داره.
اینکه شخصیت اصلی که باهاش بازی میکنیم تا حدی بیشعور هست ، اژدهایی به اون بزرگی که شخصیت همراهش هست یک بچست ، اونهم به معنای واقعی کلمه.
این که معنی خیلی کارها رو نمیدونه و فقط انجامش میده یا سوال میکنه و Zero میپیچونتش و...
در آخر برای کسی که میخواد بازی رو تجربه کنه باید بگم ، بازی با بودجه خیلی پایینی ساخته شده ولی بیشترین تو سری بوده و از لحاظ گیم پلی از نسخه اول و دوم حداقل بهتر شده.
اتفاقات بازی سالها قبل از نسخه اول و دوم رقم میخوره ، از لحاظ خط داستانی میشه جدا از نسخه اول و دوم بطور مستقل بازیش کرد تا درک دنیای Nier راحت تر بشه.
گیم پلی بازی خلاصه میشه کمی برو جلو ، محیط بسته میشه ، مبارزه با دشمن که بعدها ممکن تکراری بشه و...
مخصوصا که بعد از Nier ها بخوایم بریم سراغش و اون کیفیت رو ازش بخوایم .
صداگذاری انگلیسی بازی با اینکه دوبلورهای خیلی خوبی انتخاب کردن ولی متن سلاخی شده ، چون که یکسری از فرهنگ ژاپنی از طریق ترجمه نتونسته انتقال پیدا کنه.
طوری که بقول طرفدارها شخصیت Zero در دوبله ژاپنی و انگلیسی 2 شخصیت کاملا متفاوت از هم هستن!
بنابراین حتما با صدای ژاپنی ، حداقل برای بار اول شدیدا توصیه میشه.
طبق معمول نقطه قوت بازی داستان و شخصیتهای بازی هستن ، از این نظر مثل همیشه عالی کار شده.
با اینکه کلیت داستان و نحوه روایتش به Nier نمیرسه ولی فوق العاده بود.
خیلی ها همون اندینگ اول که دیدن ، به هفت جدشون بدوبیراه گفتن و دیگه بیخیال شدن.
اما بازی و داستانش بعد از اتمام 3تا اندینگ اول بازی (از 5تا) و جمع آوری اسلحه ها... براتون مشخص میشه.
حتی مانگاهای بازی که canon هستن و... به روایت بازی خیلی کمک کردن.
جسته گریخته سعی کردم چندخطی بنویسم ولی بخوام بیشتر بنویسم میدونم خسته کننده میشه و کسی نمیخونه. (شک دارم همین چند خط رو هم کسی بخونه
)
قبلا همینجا در موردش خیلی گفته شده ، فکر کنم اگه با همین چند خط کسی در مورد بازی کنجکاو شده باشه میتونه سرچ بزنه و کلی اطلاعات در مورد بازی بخونه یا ببینه.