میشه من گنشین رو پیشنهاد بدم؟
---
خوب...من اومدم Genshin Impact رو پیشنهاد بدم
اول اینکه بازی ساخت چین هست
، ولی خوب استایل طراحی کاراکترها کاملا ژاپنیه، صداگذاری ژاپنی هم داره... صداپیشه های خفنی هم میارن
در کل انقدر که ژاپنیه، جای دیگه ای نیست
---
بازی در ظاهر خیلی شبیه به زلدا BOTW هست ، ولی این حالتش فقط برای زمان های انتشار نقشه های جدید هست
گشتن توی مپ، پیدا کردن صندوق ها، حل پازل ، پیدا کردن ماموریت های شاید مخفی و ...
کلیت کار یک بازی اکشن RPG ، با پارتی 4نفره هست، که البته فقط یکی از کاراکترها داخل زمین هست و هی باید بینشون سوییچ کنی
(یعنی AI بقیه رو کنترل نمیکنه)
بازی سرویس محور هست، یعنی مثل همون FF XIV که گفتی تا داستان تکمیل بشه طول میکشه و ذره ذره گفته میشه
اما نکته مثبتش F2P بودن بازی هست! برای محتوای داستانی، اضافه شونده ها و آپدیت ها و ... و حتی خود بازی هیچ پولی لازم نیست بدید
پولشون رو از راه دیگه ای میگیرن...خوبم میگیرن
، اما اگر F2P هم باشید کارت راه میفته و به بن بست و اینا نمیخوری
در مورد داستانی به نظرم خیلی کار حقیه، هرچی جلوتر میریم خفن تر هم میشه، حتی ماموریت فرعیش! (جز یه سری ماموریت روزانه، باز فچ کوئست و این چیزا نداره
و اگر ماموریت فرعی یا ایونتی چیزی هستن، حتما داستانیه
)
توی آپدیت های اخیر مخصوصا مثلا وارد یک منطقه ای میشی، یه ماموریت اصلی میری، و چندین فرعیی که در کنارش هست، و با گذاشتن اطلاعاتی که از همه ی اینا به دست میاری، به تاریخچه و اتفاقات اون بخش کاملا پی میبری
(و کفت میبره
)
مورد بعدی ایونت هاش هست، تنوع ایونت ها خیلی خوبه! از مینی گیم های آشپزی و سرو کردن قهوه و اینا گرفته ، تا موزیکال هاتسونه میکویی، تا تاور دیفنس ، تا قایم موشک ، تا پلتفرمر و رقابتی آنلاین(بسیار رقابت ملو و راحت، بدون هیچ برتریی بین ملت
) ، تا مبارزه و رید باس و فلان
و همه ی اینا حتی قایم موشکم یه بخشی به Lore ربط داره حکمتش
و حالا ایونت های جدی تر که داستان میبرن جلو و چیزای مهمی میگن
یه موردش که برای خود من خیلی جذابه و دوست دارم تو بازی های بیشتری ببینیم، تاثیر عناصر روی هم هست
مثلا ما همه جا برق و آتیش و یخ و آب داریم، که هر کدومم شاید باف و دیبافی رو اعمال کنند
ولی اینجا مثلا ترکیب برق و آتیش باعث انفجار میشه، برق و آب باعث جریان الکترسیته بین دشمن ها میشه، یخ و آب باعث یخ زدن و ...
چیز جالبیه کلا
و تیم بیلدینگ بازی بر اساس استفاده از همین قابلیت هاست
و خوب مسلما مچ بودن کاراکترهای اون تیم با هم ، به نسبت باف هایی که میتونند روی هم اعمال کنند یا نقاط ضعف رو بپوشونند
دیگه اینکه تیم موسیقی بازی هم دست مریزاد داره
خیلی کار درست و خفنند واقعا
مطمئنم در حین بازی کردن کف میکنی از موسیقی و راحت نمیتونی لز کنارش بگذری
طراحی باس ها و مبارزات باهاشونم لذت بخش و متنوعه...
کلا از من بپرسی تجربه ی خیلی خوبیه که بشینی و دنبالش کنی
و فن بیس فعال و خفنی داره که وقتی وارد بازی بشی، از آرت های خفنشون میتونی لذت ببری، و خدا تا موارد طنز خواهی دید
(این طنزها مهم ترن
)
برای اطلاعات بیشترم میتونی به تاپیک بازی تو بخش PC مراجعه کنی (پلتفرم های بازی : PC , Mobile ، PS4 و PS5 )
تاپیک فعال خوبی هم داریم
در کنار بقیه ی پیشنهادهای دوستان، به اینم فکر کن