m.d.makan
کاربر فعال
اوه نه!!View attachment 216945
"خبرهایی از FFX-3"
♧ بنا بر برخی گفتههای اخیر تتسویا نومورا، موتومو توریاما و کازوشیگه نوجیما ممکن است برای ساخت FFX-3 برنامههایی داشته باشند.
♧ نومورا: "نوجیما یه سناریو برای FFX-3 نوشته که اگه یه وقتی خواستیم بسازیمش بخش سناریوش کامل باشه. خلاصهی داستان "ویل" و FFX-2.5 هم بر همین اساسن. البته ایدهی این بازی هنوز تو برزخی به سر میبره."
توریاما: "احتمال ساخت FFX-3 صفر نیست ولی اول باید FF7R رو کامل کنیم بعد به فکر ساخت چیزای دیگه باشیم."
نوجیما: "در گذشته با کسایی کار کردم که به خاطر بازی کردن FF7 وارد صنعت گیم شدن ولی حالا که زمان پیش رفته با کسایی کار میکنم که به خاطر بازی کردن FFX وارد صنعت گیم شدن."
خیلی وقت با x2 و x2.5 این بلا ها سرش اومدهاوه نه!!
اصلا ! من تا قبل انتشار ریمیک 7 همچین چیزی آرزوم بود ولی با توجه به سابقه نومورا اصلا خوشم نمیاد سر مورد علاقه ترین بازی JRPGم بلاهایی بیاد که سر FF7 با اون مجموعه اضافی No One Asked for و بی کیفیت compilation of final fantasy vii اومد سر داستان Tidus و Yuna بیاد.
روی twewy هم داره کار میکنهحالا هی گیر بدید نوموراها!
خوبه تو مصاحبه ها گفته شد اعضای تیم تغییرات بیشتری میخواستن توی FF7 R ایجاد کنند و این نومورا بود که خیلی جاها جلوشون رو گرفت
البته منم موافقم فعلا پروژه ای دست نومورا ندن! بچسبه همین FF7 و KH رو بسازه، فعلا به اندازه یک دهه سرش شلوغه
ببین من KH رو دوست دارم. اون پیچیدگی ها اینا خوبن ولی وقتی این المان هارو وارد FF کردن یه سری چیز غیر اصیل تحویل دادن که به نظرم خیلی قشنگ نبود.حالا هی گیر بدید نوموراها!
خوبه تو مصاحبه ها گفته شد اعضای تیم تغییرات بیشتری میخواستن توی FF7 R ایجاد کنند و این نومورا بود که خیلی جاها جلوشون رو گرفت
البته منم موافقم فعلا پروژه ای دست نومورا ندن! بچسبه همین FF7 و KH رو بسازه، فعلا به اندازه یک دهه سرش شلوغه
بهترین جوکها در دنیای بازی p:من درک نمیکنم. داستان و روایت KH با هر معیاری افتضاحه چیش دقیقا خوبه شماها میگین؟ صرفا پیچیدگی خالی خوب نیست. پیچیدگی باید منطقی و قابل درک باشه چیزی که تو kh نیست
اوه اوه عجب بازی ای پیدا کردم تو این برهوت بازی روی ps5 .
من کلا زیاد با سبک بازی مانستر هانتر حال نمیکنم .مانستر هانتر ورلد رو ۲ ۳ ساعت بازی کردم ولش کردم مانستر هانتر رایز هم که روی سوییچ اومد اصلا بازی نکردم.یدونه اسپین اف از مانتستر هانتر هست با نام mh stories که خوب زیاد توجه ای بهش نمیکردم تا اینکه اتفاقی یجا خوندم سبک بازی jrpg نوبتی هست منم که عاشق این سبکم گوشام تیز شد حتما تجربه اش کنم والان که این پستو میدم ۴ ۵ ساعت ازش را بازی کردم و نافرم با بازی حال کردم اگه به سوییچ یا پی سی دسترسی دارید و علاقه به jrpg نوبتی دارید شک نکنید سر بازی کردنش.
فقط لعنت به سونی که از این بازار داره فاصله میگیره و مجبورم رو سوییچ با این سخت افزار عصر حجرش با افت فریم بازیش کنم
والا از وقتی که فهمیدم بازی چیه کنسول گیمر بودم تا وقتی که بمیرمم کنسول گیمر میمونممگه PC نداری، میگن رو PC به طرز وحشتناکی بهینه بهینه است
من واقعا از داستان تا 3 راضیم ولی با این DLC و ادامه دار کردنش حقیقتا راضی نیستم.حالا هی گیر بدید نوموراها!