mehdiek
کاربر سایت
این مرض Atlus به بقیه هم سرایت کرده مثل این که
هایپ می کنن بعدش می زنن توی برجکت
اتلوس که کلا بغیر از این کنسرت هاش ازش انتظاری نداشته باش.
این مرض Atlus به بقیه هم سرایت کرده مثل این که
هایپ می کنن بعدش می زنن توی برجکت
اینکه چیزی نیست P5R که اصلا هیچی از بخش های جدید نمیشد گرفت.تو قرنطینه ای افتادم به جون بازی ها... دیگه آنقدر وقت پیدا کردم بشینم بازی پلات کنم...
امروز رفتم سراغ Tales of berseria
فکر کن بازی از 2017 دانلود کردم هنوز نرفتم سمتش... اگه این بیکاری کرونا نبود معلوم نبود کی حوصله میکردم...
ولی خب چرا این ژاپنی ها چرا انقدر چندش و ضد حالن... یعنی چی اسکرین شات رو قفل میکنن سر بازیاشون.. غربی ها دارن سر تنوع و ویژگی های فوتو مد رقابت میکنن، این ژاپنی ها یه اسکرین شات هم بر میدارن...
من یکی از مهمترین سرگرمی هام تو بازی ها، پیدا کردن لوکیشن و اسکرین شات گرفتنه...
نسل بعد سونی باید الزام کنه همشون رو که تمام ویژگی های دکمه Create رو ساپورت کنن...
چک کردم دیدم یه تروفی از دست دادنی هم داره.. کسی میتونه بدون اینکه اسپویل بشه راهنمایی کنه چطوری از دستش ندم
نسخه اصلی هم نزاشت از هیچی اسکرین بگیریم... خیلی رو مخین...اینکه چیزی نیست P5R که اصلا هیچی از بخش های جدید نمیشد گرفت.
یعنی کل بازی میشد ولی توی روز های جدید میرفتی هیچی.
والا اره واقعا ارزشش رو داره چون تغییراتش خیلی بیشتر از یک DLC هست ولی الان با این قیمت گرونه...وایسا یکم ارزون شه.من پرسونا ۵ رو تموم کردم الان به نظرتون رویال بگیرم خوبه؟میگن چنتا side story اضافه شده با دو سه ماه بعد پایان داستان اصلی.
خب دوباره صد و خرده ای وقت بذارم برا اینا ارزش داره؟
الان نه...ارزش اون همه ساعت رو نداره دوباره...اونم وقتی که کلی JRPG خفن دیگه در دسترس هست.من پرسونا ۵ رو تموم کردم الان به نظرتون رویال بگیرم خوبه؟میگن چنتا side story اضافه شده با دو سه ماه بعد پایان داستان اصلی.
خب دوباره صد و خرده ای وقت بذارم برا اینا ارزش داره؟
TOB داستان خوبی داره ولی خب اب گرافیک محیط و لول دیزاین جدا قطعه... از اونور VC هم گیمپلی متفاوتی داره و هم داستان و ارت استایل گرافیکی بازی خیلی محشره.دوستان تخفیفات big in japan هست رو استور پلی استیشن میخواستم چندتا jrpg خوب زیر 20 دلار معرفی کنید خودم نظرم رو tales of berseria و valkyria chronicles هست نظرتون در مورد این دوتا چیه؟
این vc کالکشنش که نسخه اول و چهار داره شده 17 دلار بعد میخوام ببینم نسخه دو و سه کجان چجوریه الان داستانش؟TOB داستان خوبی داره ولی خب اب گرافیک محیط و لول دیزاین جدا قطعه... از اونور VC هم گیمپلی متفاوتی داره و هم داستان و ارت استایل گرافیکی بازی خیلی محشره.
بنظرم VC در کل بازی خیلی بهتری هست.
با این قیمت دوتا بازی عالی گیرت میاد.این vc کالکشنش که نسخه اول و چهار داره شده 17 دلار بعد میخوام ببینم نسخه دو و سه کجان چجوریه الان داستانش؟