ce7en44
کاربر سایت
بازی یه سری جادو داره که کم کم با جلو رفتن بدست میاری، چند تاش هم مخصوص پر کردن Hp هست. تازه پوشن هم هست ولی وقتی به گیم پلی عادت کنی دیگه به کارت نمیان. علاوه بر اون با یه گوشه ایستادن و کاری نکردن هم Hp پر میشه. یه جاهایی هم یه سری کاشی مخفی (Hidden Tile) هم هست که با ایستادن روشون Hp پر میشه. بعلاوه جلوتر یه سری skill هم یاد میگیری که موقع مبارزه یه درصدی از صدمه ای که به دشمن میزنی یا یه درصدی از صدمه ای که دشمن به تو میزنه رو به صورت hp جذب میکنی و من خودم با این روش تقریبا اکثر باس ها رو راحت رد کردم چون هیچوقت Hpـم صفر نمیشداز این لحاظ که راهی برای پر کردن hp نیست انگار!
من تو همون دانجن اول بازی دخلم دراومد چند تا اتاق جلو رفتم
این سیستم گیم پلی رو قبلا جایی ندیدم
سیستم گیم پلیش مبتنی بر زنجیروار زدن ضربه ها و به موقع دفاع کردنه. میتونی دکمه های دسته رو روی skill های مختلف تعریف کنی و موقع مبارزه ازشون استفاده کنی. علاوه بر اون هر سلاحی هم روی یه گونه خاص از دشمن تاثیر بیشتری داره پس نمیتونی با یه اسلحه از اول تا آخر بری ولی از طرف دیگه هر چه از یه سلاح روی یه گونه استفاده بیشتری بکنی تاثیرش روی اون گونه بیشتر میشه پس اگه دیدی سلاحت روی یه دشمن اثری که انتظار داری رو نداره باید اونقدر روی اون مدل دشمن ازش استفاده کنی تا بلاخره تاثیرش زیاد بشه. هر دشمنی هم یه نقطه ضعف داره پس مهمه که کجاش رو هم هدف بگیری. یه سری دشمن ها و باس ها هم کلاً نامردن پس زیاد حرص نخور از همین الان هم بگم که بعضی از مکان ها رو توی دور اول نمیتونی باز کنی چون کلیدشون رو توی دور دوم پیدا میکنی.
باقیش هم میزارم به عهده خودت که کشف کنی