NoctisSasuke
کاربر سایت
احساس پوچی میکنم. احساس میکنم که به احساسات پاکم تجاوز شده و تمام خاطرات خوبم از دو تا بازی قبلی توی ذهنم خراب شدن. کاش این بازی رو نمیساختن و با همون پایان معمولی انیمه تمومش میکردن. اصلاً نیازی نبود که این بازی رو بسازن و مثلاً با یه پایان متفاوت کل داستان رو قتل عام کنن.
فعلاً دارم سعی میکنم وجود این بازی رو از ذهنم پاک کنم شاید حالم بهتر شد.
یه دنیا دیگه مطلب هم پشت پوکر فیسه که نمیشه با کلمات توصیفش کرد اینا دیگه از شکستن دیوار چهارم گذشتن و یه جوری خرابش کردن که طرفدارها هم زیرش شهید شدن
===============================================
پ.ن: من برم یکم Zero Escape بازی کنم و به درد خودم بمیرم
ای جان چه خوب. هنوز یادمه وقتی قبل بازی پرسیدی چجوریه و من گفتم واکنشت این بود که الان بیشتر دلت خواست بری سمتش D: منم همش دلم میخواست این روز رو زودتر ببینم D:
بعد مشکل من فقط گند زدنش به کل دانگانا و توهین تو اون چپتر آخر نبود. بازی اگه چپتر 1ش رو ازش بگیری قشنگ یه شوخی میخورد باشه و اصلا در حد اسم دانگان نبود و افتضاح بود به شدت به طوری که دانگان 1 جلوش پادشاه حساب میشد
هم تو دانگان 1 هم تو 2 وقتی تو با صحنه قتل یکی مواجه میشدی واقعا شوکه میشدی هم خب یکی از شخصیتا مرده یهویی نشون میدادن هم واکنش بقیه شخصیتا جوری بود که یه جَو خیلی سنگینی ایجاد میشد و تا یه مدتی مو به تنت سیخ میشد. ولی اینجا انگار سیرک بود و 3-4 تا شخصیت مزخرف رو اعصاب گذاشته بودن که 1 ثانیه بعد از نشون دادن مقتول جوک میگفتن و میخندیدن و لوس بازی در میاوردن خیللیییییی بد بود این موضوعش
بعد ماشالله تو یه موردشم نبود که از قبل کلی آمادت نکنه که الان قراره یه جسد ببینی
بعد وجود کایتو تجربه بازی رو برا من 10 برابر بدتر کرده بود. انگار نویسنده قبل درست کردن شخصیتش 50 تا انیمه شونن آبکی دیده بودن. یعنی شونن ترین شخصیت تاریخ دنیای گیم بود و حالم بهم میخورد ازش هر جمله ای که میگفت میخواستم بزنم تو دهنش مردک رو اعصاب رو و هر لحظه دعا میکردم این چپتر اون باشه که بمیره و از دستش راحت بشیم
کلا دانگان 3 غیر از چپتر 1ش همه چیز دیگش در سطح زباله بود برا من. من چپتر 1 بازی رو رفتم خیلی خوشم اومد چپتر 2 انقدر آشغال و خسته کننده بود گذاشتم کنار 6 ماه بعد رفتم سمتش و من کسیم که دانگان تو خونمه و میمیرم براشون D: بعد 6 ماه هم پشیمون شدم که رفتم سمتش انقدر خسته کننده بود بازی چپتر 2 بد چپتر 3 بد چپتر 4 یکم جون گرفت کلا خیلی نسبت به 1 و 2 ضعیف بود بازیش و فقط مشکل پایانشم نبود شخصیتا خیلی بد بودن خیلی
بعد مشکل اینه یه سری کارایی میتونستن بکنن که تجربه خیلی بهتر بشه همین چند روز پیش بچه ها بحث کردن که سر فلان چپتر اگه قاتل 2 تا بود خیلی بهتر بودش که واقعا معرکه میشد که یه جَو سنگین راه بیوفته که یکی بینشون واقعا یکی دیگه رو کشته و این تقریبا به ذهن همه میرسید که همچین کاری جذابیت رو خیلی بیشتر میکنه ولی سازنده ها خرن و از این فرصت استفاده نکردن