amir code
کاربر سایت
ممنون داداش ماکان همشون رو امتحان می کنم@milad.ps4
من همینطوری چندتا 10 از 10 که خیلی دوستشون دارم رو مینویسم حالا خودتم بگو دقیقا چه سبکی رو میپسندی:
Signalis
Amnesia The Bunker
DREDGE
crow country
Hollow Cocoon
اگه کسی رو داری باهاش بازی کنی Outlast Trials هم عالیه.
اینها دم دستم بود نوشتم.
این تاپیک واقعا تاپیک خوبیه منتها خیلی خلوت مونده. من خودم عاشق ژانر وحشت هستم و در کل بسیار به تخیل و فانتزی علاقه دارم و وقتی این تخیل و فانتزی به سمت تاریکی و وحشت میل پیدا کنه میشه خوراک اصلی و لذت بخش ترین حالتش واسه من.خب منم یه لیست میدم از ترسناکترین هایی که تجربه کردم. لیست من شاید داخلش عناوینی باشه که خیلی قدیمی باشه ولی اون زمان برای من و هم نسل های من پر استرس ترسناک بودن واقعا .
1- Quake 1
2- Doom 3
3- The evil within
4- clive barkers undying
5- F.E.A.R
6- Resident evil 7
7- The evil within 2
8- call of cthulhu dark corners of the earth
9- clive barkers jericho
10- Dead space 1
11- return to castle wolfenstein
12- Half life
13- Hexen beyond heretic
14- stalker shadow of chernonyl
15- Doom 1
16- silent hill home coming
17- Resident evil 4
18- prey 2017
19- metro 2033
20- The last of us part 2
21- wolfenstein 3d
یه سری بازی ها رو هم تجربه کردم مثل Amnesia و outlast که خب علی رغم تحسین و تمجیدها اصلا به من نچسبیدن، چون از منفعل بودن بدم میاد و همون یک باری که تمومشون کردم با وجود اتمسفرهای ستودنی ولی توی مدیوم ویدئو گیم اصلا برام جذابیت و زیبایی نداشتن. البته نظر من هست و خب خیلی ها هم باهاشون حال کردن به هر ترتیب.
علی رضا بازی سبکش چجوری هست؟! من چرا هیچی نشنیدم ازش؟اگه فقط بر اساس ترسناک بودن بازیای سبک رو بسنجیم، شخصا ترسناکترین چیزی که تو سالهای اخیر بازی کردم MADiSON بوده. قطعا از نظر گیم پلی اصلا به بازیای بزرگ سبک نمیرسه و یه سری مشکلات هم تو لول دیزاین داره ولی واقعا وحشتناکه و این واسه یه بازی ایندی که بودجه محدودی داشته خیلی دستاورد بزرگیه بنظرم.
تو سبک PT و Outlast ایناست. یه مکانیک عکاسی داره فقط و یه سری پازل.علی رضا بازی سبکش چجوری هست؟! من چرا هیچی نشنیدم ازش؟
توی اسپویل یکم از داستان و سبک بازی بگو