Hamid Payne
کاربر سایت
این تاپیک رو الان دیدم... پست هارو می دیدم دیدم اسم unreal 2 awakening رو آوردی پستتو خوندم.هر دوتای این بازی ها یعنی unreal و bulletstorm توسط epic games ساخته شدن ( bulletstorm مشترکا با اپیک و peaple can fly ) و هردوتا جزو فوق العاده ترین شوترها بودن واقعا. من نمیدونم چجور زلزله ای توی اپیک گیمز اومد که کلا از ساخت شوترهای با کیفیتی مثل اون دو بازی و همینطور gears of war کشیدن کنار!!
BS رو هرکی بازی نکرده به نظرم بد چیزی رو از دست داده، واقعا FPS فوق العاهده کلاسیک و عالی ای بود، پایانشم کاملا قابلیت ادامه رو داشت، ولی نمیدونم اصلا جزو پروژه های PCF هست یا نه؟ یادمه چند وقت پیش گفته بودن روی چندتا پروژه دارن کار میکنن و خیلی امیدها برای ساخت نسخه دوم بالا رفته بود.
Unreal هم که همیشه فوق العاده بوده، هرچند من شخصا Quake 3 رو بر نسخه های tournament سری unreal ترجیح میدم ولی خب در کنار quake بهترینن توی death match مخصوصا.
راجب return to castle wolfenstein هم بیشتر صحبت میکنیم، مخصوصا داستانش، چون جهت گیری خاصی به سری داد. امیدوارم دوستان هم توی بحث ها شرکت کنن.
راستی کسی unreal 2 awakening رو بازی کرده اینجا؟ تنها نسخه single player و داستانی بعد از original unreal بود و خیلی خیلی بازیه خوبی بود، کسی تجربش کرده؟
من با unreal 2 awakening و Unreal 1 زندگی کردم... چقدر دوست داشتم unreal 2 awakening رو، یه سری مراحلش رو هیچوقت فراموش نمیکنم... یه مرحله ای بود یادمه همون اولای بازی تو یه محیط باز تو یه سیاره شب هم بود باید میکشتیم تا نیروی کمکی برسه... یه مرحله دیگه خیلی مرموز بود یادمه اسمش ناکجاآباد یه همچین چیزی بود...
یا مرحله ای که زیر آب بود... اون عنکبوت ها، اون موجودایی که یه چیزی بین کینگ کونگ کوچیک و پرداتور بودن (همیجور بودن خدایی یادمه تیر که بهشون میزدم مثل ولورین یه خنجرهایی تو دستشون بود تیر رو مهار می کردن...)
مرحله برفی داشت، بیابونی داشت ... من زندگی کردم با این بازی... شاید 12 سال قبل... دوران خیلی خوبی بود اصلا رفتم اون زمان ...
یکی از متنوع ترین و خفن ترین شوترهای زندگیم بود... همه چیز داشت، محیطهای بزرگ که من همه جا رو با شوق و ذوق زیر و رو می کردم... یه تک تیرانداز داشت، انقدر زوم میشد که می تونستی چشم دشمنت رو بزنی باهاش در کل خیلی خوب بود...
بعد آنریل ترنامنت 1، یعنی من بیشتر از 100 دفعه این بازی رو تموم کردم... بازی یه بخش داره مرحله ای هست به صورت آفلاین با بات میشه بازی کرد... تیم دث مچ و کپچر د فلاگ و یه سری کلاس های مخصوص چندنفره که تک نفره هم میشد رفت... این بازی 10 سال تو سیستمم نصب بود... اوایل که مرتب بازی می کردم بعد چند سال دیگه کم میرفتم سراغش ولی بازم بازی می کردم... بازم نصبش می کنم...
حالا که بحث بازی های شوتره، کسی Sin Episodes: Emergence رو بازی کرده؟