طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
به هر حال فرهنگ هر کشور متفاوت هست و این قضیه توی موسیقی و فیلم و بازی به راحتی خودش نشون میده حتی ورزش
اره ولی تو این مورد همیشه یه قضاوتی میاد تو ذهنم میگم ایرانی ها هرچی که ظاهرش فان باشه دوست ندارن و هرچی دارک باشه بیشتر دوست دارن
یه نمونه دیگش رزیدنت ایول هست که خیلی اینجا طرفدار داره. فک میکنم مکس پین هم خیلی طرفدار داشت.

• Like
Reactions: pkarash and ravi
شما حرص نمیخورید که چرا ایرانی ها فقط مورتال کامبت میشناسن و بقیه فایتینگها رو نه؟ :D
دلیلش چیست واقعا.
دیشب تو یه گیم نت لاکچری تو شهرمون بودم رفتم قسمت PS5 هاش دیدم یکی نشسته تو mk11 مش میکنه:))
از صاحبش پرسیدم استریت فایتر نریختید گفت نه
لعنتی حتی Smash اینجا پلیر نداره، اسمشی که پرطرفدار ترین فایتینگ قرن حاضره:D
البته این حرفو شاید تو ژانر های دیگه ام بشه زد نمیدونم، اینکه یه بازیهایی محبوب و ارزشمند باشن و اینجا هیچی...
همین که رفتی گیم نت و رو کنسول چیزی جز فیفا نصب بود جای تحسین و تعجب داره :دی
مورتال هم دومین سری فایتینگ پر طرفدار تو دنیاست فقط چون بازی competitive نیست اینطور به نظر نمیاد، فاصله اش با Smash چندان زیاد نیست در زمینه فروش
Smash بیشتر واسه این تو خارج طرفدار داره چون IP های دیگه نینتندو خیلی بیشتر تو غرب طرفدار دارن

شما حرص نمیخورید که چرا ایرانی ها فقط مورتال کامبت میشناسن و بقیه فایتینگها رو نه؟ :D
دلیلش چیست واقعا.
دیشب تو یه گیم نت لاکچری تو شهرمون بودم رفتم قسمت PS5 هاش دیدم یکی نشسته تو mk11 مش میکنه:))
از صاحبش پرسیدم استریت فایتر نریختید گفت نه
لعنتی حتی Smash اینجا پلیر نداره، اسمشی که پرطرفدار ترین فایتینگ قرن حاضره:D
البته این حرفو شاید تو ژانر های دیگه ام بشه زد نمیدونم، اینکه یه بازیهایی محبوب و ارزشمند باشن و اینجا هیچی...

من یه بار سال ها پیش یه جا تهران میتینگی با دوستان رفتیم اسمش زدیم تو یه کافه ای. یه میزان عجیبی از شناخت و هماهنگی میخواست این میتینگ
ولی این قدر چسبید که از اون موقع فکر کنم این بخش حرص خوردن من از این قضیه ای که میگی تقریبا محو شد. (با این که دیگه اون اکیپ جمع نشد و...)

به جهنم که تو این فروم همه براشون فقط مورتال کامبت براشون مهمه
their loss :D
ما هم کامبت زدیم
هم گیلتی گیر
هم اسمش
هم تکن
تو هیچ کدوم هم خوب نیستیم ولی همه رو به یه میزان دوست داریم :x
ایشالله فرصت طلب کنه به جمع استریت فایتر بازها هم می پیوندیم با SF6

من یه بار سال ها پیش یه جا تهران میتینگی با دوستان رفتیم اسمش زدیم تو یه کافه ای. یه میزان عجیبی از شناخت و هماهنگی میخواست این میتینگ
چطور ینی سوییچ داشت کافه؟

استریت فایتر متاسفانه خیلی گرونه من پیش خریدش که ارزون تر بود گرفتم ولی سیزن پس نگرفتم منتظرم یه اکسپلویت پیدا بشه موقع ریلیز :D

ولی میتونی با اس اف ۵ تمرین کنی یا حتی ۴ کلیتشون خیلی شبیهن.

استریت فایتر متاسفانه خیلی گرونه من پیش خریدش که ارزون تر بود گرفتم ولی سیزن پس نگرفتم منتظرم یه اکسپلویت پیدا بشه موقع ریلیز :D

نه ما خودمون سوییچ آوردیم :دی

من اون قدر جدی بازی نمی کنم فایتینگ ها رو که بخوام با نسخه های قبلی شون تمرین کنم. لذا وایمیستم هر وقت شد همین جدیده رو میخرم میزنم تو رگ

• Like
Reactions: mr-game&watch

SF5 دیگه پلیراش رسید به حد گیم های قدیمی انیمه ای, فقط باید بشینی تو training :))

===

راستی اینجا کسی King of Fighters 15 بازی میکنه؟ Matchmaking ش بعد از آپدیت کراس پلی درست شد یا نه؟

اون بی پدر همون موقعم کار نمیکرد با خیلی از اینترنت ها وگرنه من زودتر یاد میگرفتم استریت فایتر ر.

کوف۱۵ میگن مچ‌میکینگش مشکل داره تو ایران ینی ریسکی هست بخری. میخوای تست کن اگه نشد ریفاند کن
فقط تو ایران نیست تو کل دنیا مشکل داره ولی یکی دو روزه یه آپدیت دادن واسه کراس پلی گفتم شاید یواشکی مچ میکینگ رو هم درست کرده باشن

نتیجه رای گیری ساب ردیت r/Fighters

بهترین فایتینگ های تاریخ

با توجه به سبک و سیاق و سلیقه جماعت FGC تقریبا انتخاب های معقولیه. البته من فکر می کردم جای Darkstalkers 3 یه چیزی مثل Killer Instinct رو انتخاب می کردن
ولی خب عشق به کپکام از رگ گردن حیاتی تره برای بعضی ها :دی

با توجه به سبک و سیاق و سلیقه جماعت FGC تقریبا انتخاب های معقولیه. البته من فکر می کردم جای Darkstalkers 3 یه چیزی مثل Killer Instinct رو انتخاب می کردن
ولی خب عشق به کپکام از رگ گردن حیاتی تره برای بعضی ها :D
مشکل FGC نیست، ردیته
همه دوست دارن اونجا ادای قدیمی و خفن بودن رو در بیارن بعد همه گیم هایی که شب و روز تعریفشون رو میکنن رو خودشون هم بازی نمیکنن :))
Xrd که یوزرای ردیت کلی واسش سر و دست میشکستن و علم کرده بودنش جلوی استرایو رول بک گرفت بعد از دو ماه میرفتی تو لابی مگس پر نمیزد :))

کسایی که پلی استیشن دارن اوپن بتا Granblu Fantasy جدید ر میتونید امتحان کنید
میگن خیلی آشغاله
throw break رو کردن 30 فریم و motion input ها رو برداشتن کامل ولی کاراکتر چارج رو اصلا بالانس نکردن
بدتر از همه کاراکتر مورد علاقه من یعنی زویی رو نرف کردن :دی

میگن خیلی آشغاله
throw break رو کردن 30 فریم و motion input ها رو برداشتن کامل ولی کاراکتر چارج رو اصلا بالانس نکردن
بدتر از همه کاراکتر مورد علاقه من یعنی زویی رو نرف کردن :D
بتا هست بابا هدفشون همین فیدبک گرفتنه

البته من اصن طرفدار این بازی نیستم چون آرت استایلش نمیدونم چرا یاد بازی های چینی و گاچا و اینا میوفتم :D
البته تقصیر این آرت استایل پرجزییات نیست تقصیر اون بازی های موبایلی هست که آدم رو بمبارون میکنن با تبلیغاتشون تو ذهنم دیگه تداعی شده!

بتا هست بابا هدفشون همین فیدبک گرفتنه

البته من اصن طرفدار این بازی نیستم چون آرت استایلش نمیدونم چرا یاد بازی های چینی و گاچا و اینا میوفتم :D
البته تقصیر این آرت استایل پرجزییات نیست تقصیر اون بازی های موبایلی هست که آدم رو بمبارون میکنن با تبلیغاتشون تو ذهنم دیگه تداعی شده!
چون بر اساس گاچا ساخته شده :D
یکی از پر طرفدارترین گاچا های ژاپن هستش :D
این که با نگاه اول فهمیدی بازی گاچاست از خفن بودن آرت دیزاین و انیمیاتور های Arcsys ه

• Like
Reactions: Changed_Man 50
UNI جدید که یکی دو سال پیش خبرایی ازش اومده بود به اسم Under Night In-Birth [Sys:Celes]] برای پلی استیشن، سوییچ و پی سی معرفی شد
تاریخ انتشار اوایل 2024 هست و خدا رو شکر رول بک هم داره :دی

• Like
Reactions: TwistedFate

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or