pkarash
کاربر سایت
منم. ولی اعصابش نیست.Our Queen is back
الان واقعا دلم بازی میخواد
هعی چند هفتهای باید صبر کنیم
منم. ولی اعصابش نیست.Our Queen is back
الان واقعا دلم بازی میخواد
با آنالوگ زدن اونا خیلی خطا داره باید با dpadبزنی. پیشنهادم دسته ی اکس باکسه نسل جدیدش dpadش خیلی دقیقه. مشکل دوال شاک یا سنس اینه که dpad رو از زیر به هم وصل کرده اند (واقعا باید طراحش رو فوحش داد) و خطای اینپوت بیشتری داره. اگر فقط PS داری راه حلش تعویض دکمه های dpad با دکمه های جدا از همه که خرجی نداره ولی نمیدونم تو ایران پیدا میشه یا نه. در این حالت به نظر من دسته ps از آرکید استیک هم بهتر میشه مخصوصا برای MK.میگم این بازیهای فایتینگ ای که اینپوت های اریب دارن، ینی مثلا جلو رو به بالا (u/f) عقب مایل به پایین اینا
چطوری بدون اشتباه انجامشون میدین؟
حس میکنم فقط برا آرکید آسونه رو دسته خب آنالوگ خیلی کوچیکه دامنه حرکتیش و راحت اشتباه میشه
با D-Pad هم که واویلا نمیفهمم ملت چطوری با دی پد بازی میکنن
بابا همون دسته X1 دارم بازم نمیشه، موقعی ضربه اریبی میخوام بزنم اول جلو رجیستر میکنه بعد اریب بعد دوباره جلودر این حالت به نظر من دسته ps از آرکید استیک هم بهتر میشه مخصوصا برای MK.
اگر حرفه ای فایتینگ بازی میکنی یک آرکید خوب بگیر و خودت رو راحت کن.
تمرین رو که باید بکنی الان دستت کنده بخاطر همین نمیشه. اگه مشکل هماهنگی عصب و عضله باشه راه حلش تمرینه مهم نیست دسته چی باشه زیاد.برای من کبر سن هم تاثیر گذاشته مثلا برای کمبو های MK رو تو ۲۰ سالگی نیاز به تمرین کمتری داشتم تا الان.بابا همون دسته X1 دارم بازم نمیشه، موقعی ضربه اریبی میخوام بزنم اول جلو رجیستر میکنه بعد اریب بعد دوباره جلو
تو ردیت هم پرسیدم مثلا طرف گفت چند ماه تمرین کنی درست میشه
مشکل هم برا من جدا بودن یا نبودن دکمه های دی پد نیست، مشکل اینه که مگه رباتیم که تو یه فریم دوتا دکمه همزمان فشار بدیم؟ خب طبیعتا یه اینپوت میوفته فریم بعدی یا قبلی و حرکت اشتباه میشه
البته نمیدونم کلا ربع ساعت سعی کردم با دی پد بزنم شاید یه دفعه دستم اومد و رفتم Evo امسال رو قهرمان شدم
تو این EVO قراره Skullgirls هم باشه؟
منم خریدمش اینو، فعلا بیس گیم گرفتم مفت بود واقعاتو این EVO قراره Skullgirls هم باشه؟ چون تو استیم تخفیف خورده
این چیزی که تو تورنومنتا دیدم همون اسکیل کپ هم نمیشه گفت، چون دیدم همون افراد تاپ پلیر هم با دوالشاک بازی میکردن خیلی مواقعولی تو فایتینگ Skill Cap با آرکید استیک یکم بالاتره