طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
آقا من مدتیه دارم دیگ میکنم توی میکانیزمای بازی های فایتینگ و اون مهارت صرفا بهتر بودن توی بازی رو گذاشتم کنار و دارم آنالیز میکنم ببینم چی به چیه سعی کنم حرفه ای بازی کنم و الآن تازه فهمیدم این حجم از هایپ از کجا میاد :D
این فریم دیتا هم چیز سمیه

آقا من مدتیه دارم دیگ میکنم توی میکانیزمای بازی های فایتینگ و اون مهارت صرفا بهتر بودن توی بازی رو گذاشتم کنار و دارم آنالیز میکنم ببینم چی به چیه سعی کنم حرفه ای بازی کنم و الآن تازه فهمیدم این حجم از هایپ از کجا میاد :D
این فریم دیتا هم چیز سمیه
Welcome to the hell:D

بلی بلی. فریم دیتا و دونستن اون ها چیزیه که پلیرهای حرفه‌ای رو از پلیرهای کژوال متمایز میکنه و دونستن اونها معمولا با گُه گیجه گرفتن همراهه:D
هارادا تایید کرد Tekken X Street Fighter رسما مرده و خیلی وقته کنار گذاشته شده و حدود 30% روش کار کرده بودن.
هارادا تایید کرد اشتباه ترجمه ای بوده و بازی کنسل نشده ولی فعلا گذاشتنش رو طاقچه خاک بخوره مثل سگ.

• Like
Reactions: Z-fan and jeenas
Welcome to the hell:D

بلی بلی. فریم دیتا و دونستن اون ها چیزیه که پلیرهای حرفه‌ای رو از پلیرهای کژوال متمایز میکنه و دونستن اونها معمولا با گُه گیجه گرفتن همراهه:D

هارادا تایید کرد اشتباه ترجمه ای بوده و بازی کنسل نشده ولی فعلا گذاشتنش رو طاقچه خاک بخوره مثل سگ.
از هزارتا توتال وار استراتژی تر بازی فایتینگه :دی

08_chart01.jpg

ساپورت فایتینگ های مختلف از 2014 تا الان. از لحظه عرضه-شون تا آخرین DLC که براش دادن. از کمترین ساپورت تا بیشترین ساپورت.

پ.ن: Skullgirls که توی این چارت نیست، هنوز داره براش کرکتر میاد و میشه 10 سال ساپورت.

بازی تو این سبک ، تو ps2
بازی Arcana Heart عالی بود 😍
۲ نسخه داره
من نسخه ۱ بازی کردم فقط

pa.98693.2.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or