هارادا تایید کرد Tekken X Street Fighter رسما مرده و خیلی وقته کنار گذاشته شده و حدود 30% روش کار کرده بودن.
Welcome to the hellآقا من مدتیه دارم دیگ میکنم توی میکانیزمای بازی های فایتینگ و اون مهارت صرفا بهتر بودن توی بازی رو گذاشتم کنار و دارم آنالیز میکنم ببینم چی به چیه سعی کنم حرفه ای بازی کنم و الآن تازه فهمیدم این حجم از هایپ از کجا میاد
این فریم دیتا هم چیز سمیه
هارادا تایید کرد اشتباه ترجمه ای بوده و بازی کنسل نشده ولی فعلا گذاشتنش رو طاقچه خاک بخوره مثل سگ.هارادا تایید کرد Tekken X Street Fighter رسما مرده و خیلی وقته کنار گذاشته شده و حدود 30% روش کار کرده بودن.
از هزارتا توتال وار استراتژی تر بازی فایتینگهWelcome to the hell
بلی بلی. فریم دیتا و دونستن اون ها چیزیه که پلیرهای حرفهای رو از پلیرهای کژوال متمایز میکنه و دونستن اونها معمولا با گُه گیجه گرفتن همراهه
هارادا تایید کرد اشتباه ترجمه ای بوده و بازی کنسل نشده ولی فعلا گذاشتنش رو طاقچه خاک بخوره مثل سگ.
اشکال نداره، کلا در حق بدبخت جفا شده T_Tپ.ن: Skullgirls که توی این چارت نیست، هنوز داره براش کرکتر میاد و میشه 10 سال ساپورت.
قسمت دوم:یه ویدیو Max damage با همه شخصیتای GG-strive ساختم البته این قسمت 9تا شخصیت اصلیه که از گیلتی گیر1 تو بازی بودن
قسمت بعدی باقی شخصیتاس.
Our Queen is backیوهو! بایکن کاراکتر بعدی سیزن پس اول GG Strive ئه