آره Dizzy عالی درومده XDهر کسی GG داره هم بگم که Dizzy توی PSN اومده به شدت هم گولاخه ، نافرم با استایل Xrd جور شده
بعد از تلاش های فراوان تازه داره دستم میاد چجوری KOF رو بازی کنم داره خوشم میاد
@K o j i m a
کاراکتری که چشمم رو گرفته باشه نداره من تا این حد داغونم که یه بازی رو کامل به خاطر علاقم به یه شخصیت میگیرم
آره Dizzy عالی درومده XD
گیمپلیش که خیلی خرکیه یعنی من یکی بیخیالش شدم، این Xrd دیگه زیادی پیچیده شده کرکتراش. (البته دیزی همینجوری بود تقریبا ولی الان سخت تر هم شده) طراحی جدیدش هم که فوق العادس یعنی پرفکت، ساسوگا ASW
Instant Killشو دیدی؟ خداس
===============
مردم به جای KoFXIV برید GGXrdRe بگیرید، نت کدشم خیلی خوبه، من تست میکردم با خارجکیا نهایت 10فریم Delay داشتم، فکر کنم داخلی بازی کنیم راحت بشه بازی کرد، نت کدش Rollback خورم نیست که گیج کننده باشه.
پ.ن: کاش GG هم دمو رایگان میداد الان همه این لاو بودن
اولین خوبیِ KoF اینه که لئو نداره.آقا بنده به عنوان نوب کامل که برای اولین بار به The King of Fighters علاقه مند شده میخوام بدونم بازیش در چه حدیه؟ گیم پلی چه سبکیه؟ کلا هرچی ازش که ارزش توضیح دادن داشته باشه رو بگین به صورت نوبانه هم توضیح بدین اصطلاح خفن هم به کار ببرید فحش میدم
اگه دو نفر بتونن با 10 فریم تأخیر، یه گیم فایتینگ رو با هم بازی کنن و مشکلی نداشته باشن، معنیش اینه که جفت بازیکنها فقط دارن دکمه میکوبنمردم به جای KoFXIV برید GGXrdRe بگیرید، نت کدشم خیلی خوبه، من تست میکردم با خارجکیا نهایت 10فریم Delay داشتم، فکر کنم داخلی بازی کنیم راحت بشه بازی کرد، نت کدش Rollback خورم نیست که گیج کننده باشه.
اولین خوبیِ KoF اینه که لئو نداره.
کلاً خلاصهی چیزایی که صلح و صفا گفت رو بخوام بگم، میشه این که اگه بخوای KoF رو درست و اصولی بازی کنی، باید مهارت خوبی با گیمپد داشته باشی. از SF سختتره.
بچه ها ایده میده برای نظر سنجی ندارین؟ یه نظر سنجی درست و حسابی و کاربردی که هم بشه بحث کرد و هم یه چیزی از جامعه آماریش دستگیرمون بشه.
پ.ن: 2تا از پلیرهایی که توی EVO شرکت کرده بودن، موقع بازگشت به خونه تصادف کردن و مردن
به نظرم بپرس که بچه ها یه فایتینگ رو چرا و چجوری بازی میکنن:بچه ها ایده میده برای نظر سنجی ندارین؟ یه نظر سنجی درست و حسابی و کاربردی که هم بشه بحث کرد و هم یه چیزی از جامعه آماریش دستگیرمون بشه.
پ.ن: 2تا از پلیرهایی که توی EVO شرکت کرده بودن، موقع بازگشت به خونه تصادف کردن و مردن
ایده خوبی مطرح کردی. واقعا بیاییم ببینیم هدفمون از فایتینگ بازی کردن چیه. موافقین همگی؟