بهتر نیست بجای این چرت و پرتا چهارتا کرکتر قدیمی معرفی کنن؟
Mortal Combat X :Alien vs. Predator Edition
به نظتون تو سال 2016 کدوم میترکونن؟
Blaz Blue 4
Street Fighter V
Tekken 7 (اینو یه شوخی درنظر بگیرید)
King of fighter 14
الان چیز دیگه ای یادم نمیاد اگه هست، دوستان بگن.
صالا چطوره نظرسنجی رو عوش بشه به همین؟
SF رو کنار که بزاریم (:d) BB حس میکنم این نسخه کرکترای خیلی خوبی اضافه بشن (چون از لحاظ داستانی آخرین BB هست بیشتر کرکتر شاخا رو بریزن توو فک کنم :d) و از نظر داستانی هم حس میکنم بهترین نسخه باشه (چون همیشه بهترو بهتر شدن)به نظتون تو سال 2016 کدوم میترکونن؟
Blaz Blue 4
Street Fighter V
Tekken 7 (اینو یه شوخی درنظر بگیرید)
King of fighter 14
الان چیز دیگه ای یادم نمیاد اگه هست، دوستان بگن.
صالا چطوره نظرسنجی رو عوش بشه به همین؟
GGXrd RevelatorSF رو کنار که بزاریم (:d) BB حس میکنم این نسخه کرکترای خیلی خوبی اضافه بشن (چون از لحاظ داستانی آخرین BB هست بیشتر کرکتر شاخا رو بریزن توو فک کنم :d) و از نظر داستانی هم حس میکنم بهترین نسخه باشه (چون همیشه بهترو بهتر شدن)
Tekken هم که همیشه اون گوشه موشه ها واسه فان هست :d
KoFXIV به نظر میاد خراب کنه که امیدوارم دوباره سر XV روو بیارن به همون 2D
GGXrd Revelator هم اضافه کنم که فوق العاده به نظر میاد :bighug:
کلا بهتر بود SF نبود توی سوالت چون جوابش از همون اول مشخصه :d
SF رو کنار که بزاریم (:d) BB حس میکنم این نسخه کرکترای خیلی خوبی اضافه بشن (چون از لحاظ داستانی آخرین BB هست بیشتر کرکتر شاخا رو بریزن توو فک کنم :d) و از نظر داستانی هم حس میکنم بهترین نسخه باشه (چون همیشه بهترو بهتر شدن)
Tekken هم که همیشه اون گوشه موشه ها واسه فان هست :d
KoFXIV به نظر میاد خراب کنه که امیدوارم دوباره سر XV روو بیارن به همون 2D
GGXrd Revelator هم اضافه کنم که فوق العاده به نظر میاد :bighug:
کلا بهتر بود SF نبود توی سوالت چون جوابش از همون اول مشخصه :d
GGXrd Revelator
In behesab nayavordam chon update bud va noskhe jadid nabud
صادق Revelator آپدیت نیست و Sequel تشریف داره !!!
مرتضی و صادق ، متاسفانه این Arc system works چند وقتیه خیلی گــشاد شده ! بازیاش با کمترین تغییرات توی بازه های زمانی خیلی کوتاه عرضه میشن و متاسفانه به شدت شبیه نسخه های قبلیشون هستن یعنی در حدی که صادق فک کرد GG Xrd R اپدیته همین کارو با BB هم دارن میکنن !
ASW فایتینگ ساز خیلی معرکه ایه ولی این کاراش (عرضه ی شماره های بعدی تند تند و پشت سر هم با کمترین تغییر ممکن) بدجوری به سابقه ـشون لطمه میزنه ! دارن راه اشتباهی میرن، امیدوارم به کم به خودشون بیان
آره حرفتو قبول دارم احسان, تازه جالب اینجاس همون محتوای جدید کم یه سریش میشه DLC باید پاشون پولم بدی خوشبختانه/بدبختانه چون خیلی خوبن منِ نوعی که فن بازی ام همرو میخرم هرچقدرم محتوای جدید بازی کم باشه
البته یه مشکلی که هست فایتینگای ASW یه فن بیس ثابتی داره و معمولا کم کسایی تازه روو میارن بهشون و همون فنا میان هرسال بازیو میخرن در نتیجه ASW میاد به همین روند ادامه میده (یه چیزی شبیه SFIV توی نسل قبل)
دقیقاً ! و اگه دقت کنی اینا به مرور اینجوری شدن اوایل از این DLC ها یه سریش مثلاً رایگان بود و کد داخل بسته ی بازی بود ولی الان همشون شده پولی ولی بازم خوبیش اینه که بازی ای ه عرضه میکنن نهایت 1 یا 2 کرکتر به صورت DLC داره و عین یه بابای ابرو قشنگ نمیان یهو 10-20 تا کرکتر برای بازی معرفی کنن که بری 2 برابر پول بازی ، هزینه صرف کرکترها بکنی خیالت راحته همین یکی دو نفرن ، خواستی می خری نخواستی هم نه چیز زیادی رو از دست نمیدی (چون توی نسخه ی بعد هم هستن عموماً خیلی عاشق سینه چاک هم باشی که میری میخری )
ولی من از همین روند می ترسم ! اینکه از اون حالت نیمی رایگان نیمی پولی یهو دارن تبدیل میشن به تماماً پولی ، ممکنه کم کم تبدیلشون کنه به چیزی مثل MK که شونصد تا کرکتر با هزینه های سرسام آور ببندن به خیک بازی من که امیدوارم این اتفاق نیوفته ولی زنگ خطرش به صدا در اومده ! حالا نمی دونم در جریان هستین یا نه ولی ASW فقط BB و GG نمیسازه و در سال شاید حدود 10 تا بازی فایتینگ از زیر دست اینا بیرون میاد که فقط یه تعداد محدودیش خارج از ژاپن به دست ماها میرسه هزینه ای که ASW از فایت هاش در میاره واقعاً OK ـه و نیازی به این خرابکاریا نداره ، امیدوارم این نسل سر به راه بشن
البته اینم اشاره کنم کاری که کپکام با SF IV میکرد با این قضیه فرق داره کپکام اول نسل یه فایتینگ میده و همونو تا آخر نسل ساپورت میکنه و نسل بعد میره شماره ی بعدی این خیلی خوبه ! ولی اینا 3-4 تا شماره توی یه نسل میدن که عملاً هیچ فرق خاصی با هم ندارن و عملاً آپدیت های مختلف همون بازی اولیه هستن. در صورتی که SF بین هر شماره ـش یه دنیا تفاوته
SF IV قضیه ش فرق میکنه. تا قبل از V همه نسخه ها همینجوری بودن. SF IV هم واقعا داغون بود خداییش تو Super SFIV سنگ تموم گذاشتن. شما یه نگاه بنداز، خود Super SF IV رو براحتی میشد با یه ذره تغییر به عنوان SFV جا زد و فروخت. دقیقا عین کاری که با ادامه های بازیایی چون مورتال و تکن و BB و... انجام میشه ولی باز کپکام فقط یه Super اضافه کرد و بقیه محتویات هم قابل دانلود رو همون Super بود. اینوسط فقط اونایی که SFIV رو خریدن، یه ذره سوختن که اونم با توجه به چیزی که گفتم، SSFIV واقعا ارزش داشت که جدا فروخته بشه(یه چیزی شبیه SFIV توی نسل قبل)
?What the F? It was a sequelصادق Revelator آپدیت نیست و Sequel تشریف داره !!!
مرتضی و صادق ، متاسفانه این Arc system works چند وقتیه خیلی گــشاد شده !
?What the F? It was a sequel
:scare:
حاجی گشاد واسه یه دقیقه شه. ما PC بازای بدبخت داریم کف میکنیم از بس انتظار "کرونو فانتازما" رو کشیدیم، اونوقت هِی میاد رو استیم "مبارزان قرون وسطی" و "لشکر دختران مدرسه ای" رو منتشر میکنه. (جان من فهمیدی کدوم بازیا رو میگم؟:biggrin1
SF IV قضیه ش فرق میکنه. تا قبل از V همه نسخه ها همینجوری بودن. SF IV هم واقعا داغون بود خداییش تو Super SFIV سنگ تموم گذاشتن. شما یه نگاه بنداز، خود Super SF IV رو براحتی میشد با یه ذره تغییر به عنوان SFV جا زد و فروخت. دقیقا عین کاری که با ادامه های بازیایی چون مورتال و تکن و BB و... انجام میشه ولی باز کپکام فقط یه Super اضافه کرد و بقیه محتویات هم قابل دانلود رو همون Super بود. اینوسط فقط اونایی که SFIV رو خریدن، یه ذره سوختن که اونم با توجه به چیزی که گفتم، SSFIV واقعا ارزش داشت که جدا فروخته بشه