Rainbow
کاربر سایت
این زن مو طلاییه چجوری هوکاگی شد؟! (این قسمت رو دیگه game one نشون نداد. پخشش رو نیمه رها کردن و بعد از یه مدت رفت از قسمت اول!)
جریانش مفصله ، ولی بطوری خلاصه :
بعد از مرگ sarutobi سران دهکده تصمیم میگیرن که jiraya رو به عنوان hokage انتخاب کنن! چون به هر حال یکی از sannin هاست! گروهی متشکل از سه نفر { sannin یعنی سه نفر } که در زمان آموزش در یک تیم و زیر نظر sarutobi بودند: jiraya , oruchimaru و Tsunade که هر سه تبدیل به بزرگترین و قویترین Ninja های زمان خودشون شده بودن که حالا هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن! از بین این سه نفر oruchimaru که تبدیل دشمن خونی کونوها شده بود ، Tsunade هم که بخاطر مسایلی گم و گور شده بود ، این وسط فقط مونده بود jiraya و ریش سفیدان کونوها هم جز Jiraya انتخاب دیگری نداشتند! اما jiraya بدلایلی که هم خودش میدونسته هم من می دونم هم شما ( :biggrin1: ) از قبول عنوان Hokage سر باز میزنه و Tsunade رو پیشنهاد می کنه! که خوب با کلی دردسر Tsunade رو به کمک ناروتو پیدا می کنه و اون رو راضی به قبول رهبری کونوها می کنه...
پیشنهاد من به دوستان : حتما Manga این داستان رو بخونید ، خیلی نکات هست که ممکنه در انیمه متوجه نشید! برای تهیه Manga هم بهتره قسمت قبلی رو یکجا از تورنت دریافت کنید ، و بعد بصورت هفتگی ، هر جمعه از onemanga.com داستان رو ادامه بدید! بهتون هم قول می دم که خوندن Manga شما رو از دیدن انیمه منصرف نخواهد کرد! من خودم تا الآن 2 سری Mangaـش رو خوندم و 1 سری هم تا قبل از شیپودن انیمش رو دیدم! شیپودن هم یذره از این حال و روز اسباب کشی بیام بیرون میرم تو کارش...

با اینکه سیاه و سفید هم بود ولی خیلی فاز میداد! 2-3 روز صبح که از خواب پا میشدم ، برعکس از تخت خواب آویزون بودم ( تختمون 2 طبقه بود )! 
شوک بزرگی بود... فقط من مونمدم این Hidan رو چه جوری میخوان بکشن هیچ کس حریفش نمیشه