طرفداران ناروتو -Naruto

• Thread starter Thread starter Code 6
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این زن مو طلاییه چجوری هوکاگی شد؟! (این قسمت رو دیگه game one نشون نداد. پخشش رو نیمه رها کردن و بعد از یه مدت رفت از قسمت اول!)

جریانش مفصله ، ولی بطوری خلاصه :
بعد از مرگ sarutobi سران دهکده تصمیم میگیرن که jiraya رو به عنوان hokage انتخاب کنن! چون به هر حال یکی از sannin هاست! گروهی متشکل از سه نفر { sannin یعنی سه نفر } که در زمان آموزش در یک تیم و زیر نظر sarutobi بودند: jiraya , oruchimaru و Tsunade که هر سه تبدیل به بزرگترین و قویترین Ninja های زمان خودشون شده بودن که حالا هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن! از بین این سه نفر oruchimaru که تبدیل دشمن خونی کونوها شده بود ، Tsunade هم که بخاطر مسایلی گم و گور شده بود ، این وسط فقط مونده بود jiraya و ریش سفیدان کونوها هم جز Jiraya انتخاب دیگری نداشتند! اما jiraya بدلایلی که هم خودش میدونسته هم من می دونم هم شما ( :biggrin1: ) از قبول عنوان Hokage سر باز میزنه و Tsunade رو پیشنهاد می کنه! که خوب با کلی دردسر Tsunade رو به کمک ناروتو پیدا می کنه و اون رو راضی به قبول رهبری کونوها می کنه...

پیشنهاد من به دوستان : حتما Manga این داستان رو بخونید ، خیلی نکات هست که ممکنه در انیمه متوجه نشید! برای تهیه Manga هم بهتره قسمت قبلی رو یکجا از تورنت دریافت کنید ، و بعد بصورت هفتگی ، هر جمعه از onemanga.com داستان رو ادامه بدید! بهتون هم قول می دم که خوندن Manga شما رو از دیدن انیمه منصرف نخواهد کرد! من خودم تا الآن 2 سری Mangaـش رو خوندم و 1 سری هم تا قبل از شیپودن انیمش رو دیدم! شیپودن هم یذره از این حال و روز اسباب کشی بیام بیرون میرم تو کارش...

ببخشید پایان ناروتو به همونجایی که خود ناروتو و ساسوکه میبینن تموم میشه :((

آخه من از اول اول ندیدمش یا نه من اشتباه شنیدم :((

آخه من از اول اول ندیدمش یا نه من اشتباه شنیدم

من دقیقا منظورت رو نفهمیدم ، چون این دوتا چندین برخورد تا حالا با هم داشتن! ولی در کل داستان هنوز ادامه داره و پایانی در کار نیست!

من دقیقا منظورت رو نفهمیدم ، چون این دوتا چندین برخورد تا حالا با هم داشتن! ولی در کل داستان هنوز ادامه داره و پایانی در کار نیست!
احتمالا تا آخرالزمان ادامه داره...
به نظرم خیلی مسخره بود نبرد بین کیبا و ناروتو! خیلی لوس بود... فقط میخواستن ناروتو به صرف اینکه کاراکتر اصلیه جلوی یکی که ازش قویتره کنف نشه...
بچه ها یه سوال... چرا تماری به شهر خودش برنگشت و پیش شیکامارو موند؟
{خبریه؟؟؟؟}

احتمالا تا آخرالزمان ادامه داره...
به نظرم خیلی مسخره بود نبرد بین کیبا و ناروتو! خیلی لوس بود... فقط میخواستن ناروتو به صرف اینکه کاراکتر اصلیه جلوی یکی که ازش قویتره کنف نشه...
بچه ها یه سوال... چرا تماری به شهر خودش برنگشت و پیش شیکامارو موند؟
{خبریه؟؟؟؟}
منظورت SHIPPUDDEN است؟؟؟؟
يا اون جايي كه گارا با تماري و كانكرو به كمك كونوها ميان؟؟؟؟
يه سوال .چرا نميري اين مجموعه با زير نويس انگليسي تهيه نميكني تا حالشو ببري.....
اين جوري يه خورده از اين قسمت و يك خورده از اون قسمت اطلاعات داري و در مجموع اصلا اطلاعات نداري..ميدوني كه چي ميگم.

نه بابا...
اپیوزد اول! که همه ی کاراکترا با هم میجنگن...
نمیدونم فعلا منتظر adsl هستم... این فروشگاههای بازی ناروتو رو میفروشن دیگه! کسی قیمت نداره؟:biggrin1:

نه بابا...
اپیوزد اول! که همه ی کاراکترا با هم میجنگن...
نمیدونم فعلا منتظر adsl هستم... این فروشگاههای بازی ناروتو رو میفروشن دیگه! کسی قیمت نداره؟

من در کل نفهمیدم با کجاش هستی! ولی اگه اول Shippuden منظورت هست ، خیالت راحت ، خبری نیست! فقط به عنوان نماینده از دهکدشون برای Chunnin Exam به دهکده اومده ( الآن از رقبای ناروتو همه بجز خودش Chunnin هستن ) و خلاصه اینکه قضیه کاملا کاریه! :biggrin1:
در هر صورت! به نظر من شما بهتره که اول Manga رو تا ته بخونی! بعد انیمه رو شروع کنی! اینطوری خیلی بیشتر بهت حال میده! عقب هم نمی مونی ، چرا که این قضایایی که الآن دوستان بحث می کنن رو ما به خواطر سپردیم! :biggrin1:
یادش بخیر من که شروع کردم تا 350 اومده بود! یک هفته از سر شب تا 6 صبح نشستیم Comic زدیم تو رگ!:study: با اینکه سیاه و سفید هم بود ولی خیلی فاز میداد! 2-3 روز صبح که از خواب پا میشدم ، برعکس از تخت خواب آویزون بودم ( تختمون 2 طبقه بود )! :ninja:
ولی خوب الآن تو خماری موندم! :dozing: هفته ای یه قسمت 17 صفحه ای! فکرشو بکن ، در یک هفته 350 قسمت بخونی! بعدش مجبور بشی هفته ای 1 قسمت بخونی! :smoke1:

آخرین ویرایش:
من در کل نفهمیدم با کجاش هستی! ولی اگه اول Shippuden منظورت هست ، خیالت راحت ، خبری نیست! فقط به عنوان نماینده از دهکدشون برای Chunnin Exam به دهکده اومده ( الآن از رقبای ناروتو همه بجز خودش Chunnin هستن ) و خلاصه اینکه قضیه کاملا کاریه! :biggrin1:
در هر صورت! به نظر من شما بهتره که اول Manga رو تا ته بخونی! بعد انیمه رو شروع کنی! اینطوری خیلی بیشتر بهت حال میده! عقب هم نمی مونی ، چرا که این قضایایی که الآن دوستان بحث می کنن رو ما به خواطر سپردیم! :biggrin1:
یادش بخیر من که شروع کردم تا 350 اومده بود! یک هفته از سر شب تا 6 صبح نشستیم Comic زدیم تو رگ!:study: با اینکه سیاه و سفید هم بود ولی خیلی فاز میداد! 2-3 روز صبح که از خواب پا میشدم ، برعکس از تخت خواب آویزون بودم ( تختمون 2 طبقه بود )! :ninja:
ولی خوب الآن تو خماری موندم! :dozing: هفته ای یه قسمت 17 صفحه ای! فکرشو بکن ، در یک هفته 350 قسمت بخونی! بعدش مجبور بشی هفته ای 1 قسمت بخونی! :smoke1:
نه بابا!!!!! قبل از شیپودن! همون جنگهایی که اینو و ساکورا هم با هم جنگیدن... بیخیال
این مانگا رو از کجا میشه گیر آورد؟؟؟
{ای خدا بگم این جیرایا رو چیکار کنه!!!! از ترس مامانم نمیتونم این صحنه هاش رو ببینم... ولی میگن خیلی قشنگه!!!!:biggrin1:}

جریانش مفصله ، ولی بطوری خلاصه :
بعد از مرگ sarutobi سران دهکده تصمیم میگیرن که jiraya رو به عنوان hokage انتخاب کنن! چون به هر حال یکی از sannin هاست! گروهی متشکل از سه نفر { sannin یعنی سه نفر } که در زمان آموزش در یک تیم و زیر نظر sarutobi بودند: jiraya , oruchimaru و Tsunade که هر سه تبدیل به بزرگترین و قویترین Ninja های زمان خودشون شده بودن که حالا هر کدوم ویژگی های خاص خودشون رو دارن! از بین این سه نفر oruchimaru که تبدیل دشمن خونی کونوها شده بود ، Tsunade هم که بخاطر مسایلی گم و گور شده بود ، این وسط فقط مونده بود jiraya و ریش سفیدان کونوها هم جز Jiraya انتخاب دیگری نداشتند! اما jiraya بدلایلی که هم خودش میدونسته هم من می دونم هم شما ( :biggrin1: ) از قبول عنوان Hokage سر باز میزنه و Tsunade رو پیشنهاد می کنه! که خوب با کلی دردسر Tsunade رو به کمک ناروتو پیدا می کنه و اون رو راضی به قبول رهبری کونوها می کنه...

پیشنهاد من به دوستان : حتما Manga این داستان رو بخونید ، خیلی نکات هست که ممکنه در انیمه متوجه نشید! برای تهیه Manga هم بهتره قسمت قبلی رو یکجا از تورنت دریافت کنید ، و بعد بصورت هفتگی ، هر جمعه از onemanga.com داستان رو ادامه بدید! بهتون هم قول می دم که خوندن Manga شما رو از دیدن انیمه منصرف نخواهد کرد! من خودم تا الآن 2 سری Mangaـش رو خوندم و 1 سری هم تا قبل از شیپودن انیمش رو دیدم! شیپودن هم یذره از این حال و روز اسباب کشی بیام بیرون میرم تو کارش...
يك پيشنهاد به خود شما.....
الان من جلسه79 رو هم ديدم وتا پس فردا كه 80 بياد .قسمتو در ضرب ميگيرم.اگه كسي آپديت مثل من تو اين ضمينه باشه ميدونه كه من چي ميگم
قسمت هاي 1-53 نسبت به مانگا جزئياتي كم داره حتي كلا حذف شده .مثل مبارزه tobi وdiedara با سه دم كه قبل از جلسه 72 بايد اتفاق ميوفتاد.ولي از آن جلسه به بعد قضيه فرق ميكنه
جريان sora كلا" اضافه شده .تو مانگا شخصيت sora وجود نداره.كه به نظرم خيلي هم جالبه. از آن قسمت حركات خيلي بهتر طبيعي تر شدن و ديگر تيكه تيكه با سكانس هاي تكراري خبري نبود(مبارزه گاي با خودش تو جلسه24) ولي جزعاتي شروع به اضافه تر شدن كردن حتي خيلي كامل تر شدن مثل جلسات تمرين آبشار شكستن ناروتو.ولي من فكر ميكنم كه انقلابي تو شيپودين اتفاق افتاده كه هم از كميت و هم كيفيت نسبت به ناروتو 1 يا قسمت هاي قبلي ويا مانگا سرتره و تو قسمت هاي 75 و مخصوصا"76-79 ديده ميشه.و اگه از آينده و مانگا خبر نداشته باشيد .جلسه ي 79 بزرگترين شك را توي كل مجموعه بهتون وارد ميكنه.پس اين قسمت هاي آخر رو از دست نديد

جلسه ي 79 بزرگترين شك را توي كل مجموعه بهتون وارد ميكنه.پس اين قسمت هاي آخر رو از دست نديد
واقعا حیف شد Asuma taicho :( شوک بزرگی بود... فقط من مونمدم این Hidan رو چه جوری می‌خوان بکشن هیچ کس حریفش نمیشه
کلا akatsuki دهن همرو سرویس کرده :دی

اگه دوست نداری اسپویل شه نیا تو

مانگای 422 یکی از بهترین قسمت ها بود
کاکاشی به فنا رفت ولی نمرد و معلوم شد کرون بود اونی سمت پین پرت شد
شیکامارو هم که انتقامش رو از هیدان گرفت
تقریبا همه ی اکانسوکی های نابود شدن فقط کیسامه و زتسو و مادارا و پین موندن

واقعا حیف شد Asuma taicho :( شوک بزرگی بود... فقط من مونمدم این Hidan رو چه جوری می‌خوان بکشن هیچ کس حریفش نمیشه
کلا akatsuki دهن همرو سرویس کرده :دی

هر كي ميخواد قسمت 82 رو ببينه دستمال كنارش بزاره
kakuzu از هيدان قويتره
83 هم اومدش
مانگاي 423 هم اومدش
كسي مجموعه bleach رو نديده.اونم خيلي باحاله

دوستان من تا اونجا دیدم که ناروتو و ساسوکه روی کوه مبارزه کردن بعد ساسوکه تقریبا از داستان رفت بیرون
بعد اون یه 20 یا 30 قسمت هم دیدم که داستانهای فرعی بود
من از Gameone میدیدم میخوام بدونم چند قسمت جدید اومده یعنی با مانگا پیش میره یا خیلی عقبتره؟

دوستان من تا اونجا دیدم که ناروتو و ساسوکه روی کوه مبارزه کردن بعد ساسوکه تقریبا از داستان رفت بیرون
بعد اون یه 20 یا 30 قسمت هم دیدم که داستانهای فرعی بود
من از Gameone میدیدم میخوام بدونم چند قسمت جدید اومده یعنی با مانگا پیش میره یا خیلی عقبتره؟
اون داستان‌های فرعی که واقعا چرته
ولی بعد از اونا فعلا 82 قسمت از Naruto Shippuuden هم اومده که 3 سال بعد از اولین سری Naruto اتفاق میوفته
از مانگا هم خیلی عقبتره :دی
اگه چند صفحه اخیر تاپیک رو بخونی اطلاعات بیشتری هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or