طرفداران ناروتو -Naruto

• Thread starter Thread starter Code 6
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان یه سوال
من الان حدودای قسمت 180 سری اول هستم,تا جایی که میدونم دیگه همش فیلره نه؟؟
اگه باقیش رو نبینم و یه راست برم سر سری بعدی چیز خاصی رو از دست میدم؟؟به داستان مربوطه باقیش؟؟

دوستان یه سوال
من الان حدودای قسمت 180 سری اول هستم,تا جایی که میدونم دیگه همش فیلره نه؟؟
اگه باقیش رو نبینم و یه راست برم سر سری بعدی چیز خاصی رو از دست میدم؟؟به داستان مربوطه باقیش؟؟

هیچی رو از دست نمیدی.ولی یه تعداد قسمت خنده دار از دستت می پره!

من تقریبا از اون اولش دیدم تا الان هر هفته یکی اومده و من دانلود کردم نگاه کردم واقعا داستانش جالبه مانگا هم میخوانم الان مانگا آخراشه ولی انیمیشن رو دارن طول میدن

یک فرضیه در مورد چهره ی واقعیه Tobi :
اگر شما یادتون باشه در بعضی جاها که Tobi می خواد چهره ی واقعیه خودش رو به همه نشون بده چهره ی مادارا رو به همه نشون میده اما وقتی به به مبارزه با کاکاشی میرسه چهره ی Obito رو نشون میده .
به نظر من این مرد هیچکدوم از این اشخاص نیست , این شخص فقط میتونه تغییر صدا و چهره بده و با یک قصد دیگه می خواد که دنیا رو نابود بکنه .
این شخص Obito هم نیست .
پ.ن: من فقط قسمتی که Tobi ماسکش رو در میاره رو در مانگا دیدم , اون هم به خاطر کنجکاوی و دیگر هیچی ندیدم .

یک فرضیه در مورد چهره ی واقعیه Tobi :
اگر شما یادتون باشه در بعضی جاها که Tobi می خواد چهره ی واقعیه خودش رو به همه نشون بده چهره ی مادارا رو به همه نشون میده اما وقتی به به مبارزه با کاکاشی میرسه چهره ی Obito رو نشون میده .
به نظر من این مرد هیچکدوم از این اشخاص نیست , این شخص فقط میتونه تغییر صدا و چهره بده و با یک قصد دیگه می خواد که دنیا رو نابود بکنه .
این شخص Obito هم نیست .
پ.ن: من فقط قسمتی که Tobi ماسکش رو در میاره رو در مانگا دیدم , اون هم به خاطر کنجکاوی و دیگر هیچی ندیدم .
کلا تو کارتونش زمانی که ساسکه رو نجات میده لباسشو در میاره بدنش کلا سیاهه فکر نکنم قیافه ای داشته باشه . البته هنوز مشخص نیست
لطفا فن های ناروتو نذارید تاپیک خوابه .لطفا ;;)

کلا تو کارتونش زمانی که ساسکه رو نجات میده لباسشو در میاره بدنش کلا سیاهه فکر نکنم قیافه ای داشته باشه . البته هنوز مشخص نیست
لطفا فن های ناروتو نذارید تاپیک خوابه .لطفا ;;)
یه سالی میشه که مشخص شده ...ولی نمیشه اینجا گفت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or