طرفداران ناروتو -Naruto

• Thread starter Thread starter Code 6
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یکی که دقیق میتونه به من بگه تا به امروز چندتا سریال و فیلم از ناروتو اومده؟؟!!
بعد از ناروتو من گارا دوست دارم:cheesygri

آخرین ویرایش:
یکی که دقیق میدونه به من بگه تا به امروز چندتا سریال و فیلم از ناروتو اومده؟؟!!
بعد از ناروتو من گارا دوست دارم:cheesygri
بابا دوستان برید از شاهین بخرید من ازش خریدم نارتو را و قیمتش هم خوبه و ادمه باحالی هم هست :biggrin1:sh_yuna4everمطمعن باشید که اگر میخواهید یک آنامی باحال ببینید پس لنگش نکنید که از دستان نره:smile:

سلام به همگی .
خوب تاپیک که خوابیده احتمالا هم دلیلش نبود اپیزود هست:biggrin1:
به هر حال یه سایت پیدا کردم که ناروتو رو با SUB برا دانلود با فرمت MP4 میزاره (هر کدوم حدود 50 MB)
و در MEGAUPLOAD,MEDIAFIRE (البته اکثرا در اینجا ها) میزاره.
خلاصه ما که امشب تا 107 دانلود کردیم شما هم که اینترنت پر سرعت دارید بیکار نشینیدو دانلود کنید:biggrin1:
ویرایش: ببخشید یادم رفت آدرسو بگم :biggrin1:
http://www.cyber12.com/page-Naruto_Shippuuden.html

دوستان عزیزم از اینجا میتونید MOVIE دوم ناروتو را با SUB با حجم 200 MG بگیرید. ما که گرفتیم ولی هنوز ندیدم ولی میگن SASUKE و ITACHI هم هستن توش .
Naruto Shippuuden: Bonds
Size : ~220 mb
Codec : x264
Bitrate : 275
http://ifile.it/vld8m3o
--------
علی جان من زیرنویسشو ئنبالش نبودم ولی تو بهشت انیمه یه قسمت هست برا زیر نویس فارسی ناروتو شاید اونجا باشه.

آخرین ویرایش:
کسی زیرنویس فارسی سری اول از 188تا220 رو نداره؟:smile:اگه داره بزارین که هم یه ثوابی میبرین هم دل یکی از اعضای بازیسنتر رو شاد میکنین:biggrin1::smile:

آخرین ویرایش:
آقا من بهت تضمین میکنم این قسمتارو چه ببینی چه نبینی فرقی نداره چون داستان اصلی نیست.پس کلا بیخیالش شو برو شیپودن.
زیر نویس فارسی اون فکر کنم بدون دردسر گیر بیاد ولی دیگه این سری اولو بیخیال شو همش چرتو پرته(فیلر های خز!) فقط آخرش جیرایا میاد پیش ناروتو بیا یه مدت طولانی بریم تمرین. اصلا 220 رو ببین بعد برو شیپودن .وقتتو هدر نده

آقا من بهت تضمین میکنم این قسمتارو چه ببینی چه نبینی فرقی نداره چون داستان اصلی نیست.پس کلا بیخیالش شو برو شیپودن.
زیر نویس فارسی اون فکر کنم بدون دردسر گیر بیاد ولی دیگه این سری اولو بیخیال شو همش چرتو پرته(فیلر های خز!) فقط آخرش جیرایا میاد پیش ناروتو بیا یه مدت طولانی بریم تمرین. اصلا 220 رو ببین بعد برو شیپودن .وقتتو هدر نده

پس به سوی شیپودن-دمت گرم:smile:

اینگار فایده نداره
آخرش باید خودم آستین بالا بزنم
برای اینکه بفهمید از همتون بیشتر دیوونه ناروتو ام. و بخاطر طرفداراش چه کارها میکنم..

....
....
....
.....

بگم
..
باشه خودم کل جلسات ناروتو و شیپودین رو واستون زیر نویس فارسی میکنم .چون بالاخره یک نرم خوب گیر آوردم .
فقط خیلی طول میکشه
.....
فقط میمونه چجوری برسونم دستتون.
فکر کنم 1 ماه طول بکشه.
میدونید چقدر کار داره. خوب یکی نظر بده؟؟؟

من خودم تا 113 دیدم و دوستان ما تو بهشت انیمه خیلی راحت زیرنویس میکنن هر قسمتی که خواستین بگین زیرنویسش رو براتون بذارم ( البته از شپیودن چون فکر کنم سری اول هنوز کامل نشده )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or