طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بابا ایول درسخون!!!! تاعید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:cheesygri :cheesygri :cheesygri
به قول خودتون (توی تاپیک مورد نظر)مختصر و مفید!!:)
نگفتیم درباره کی بحث کنیم!!!لیلی دیگه؟نه؟

من یه معرفی کاملم داشتما؟ شاید پاک شده.
در مورد لی لی من چیزی نمیدونم برا همین میذارم به عهده خودتون.

سلام!!!!!!!
بابا دستخوش،صاحاب تاپیک که گفته میره تا عید من هم فعلا با هفته ای یه بار گزران زندگی میکنم......و فکر کنین کدوم معلم ادبیات از تعلیم و تعلم عبادت است بالای کتاب شروع میکنه تا سخنی با دبیران؟!!!!!!!!!
----------------------------------
بابت لی لی خیلی ممنون....ولی نمیدونم چپرا بدم میاد ازش.....هوارانگ رو هم توهین نکنین......خالا یه کم زودرنجه!!
----------------------------------
شهاب جان....معرفی شما رو ما که ندیدیم...!!راکون سیتی باید جای قشنگی باشه؟!!!!!

جای همتون اینجا خالیه(راکون سیتی):cheesygri
تو بگو کدوم معلمی میاد دو تا زنگ پنجاه دقیقه ای حرف میزنه و تازه پنج دقیقه آخر زنگ دوم میره سراغ شروع کتاب.(نمیدونم چرا هر چی معلم عتیقس امسال گیر ما افتاده)
ظاهرا که تاپیک بدجوری خوابیده من خودم دنبال یه چندتا مطلب هستم اگه رسید به دستم ( که با شناختی که من از طرف دارم احتمالا نمیرسه) میذارم تو تاپیک.
فعلا:bye:

من یه نظری دارم :
از دوستان میخوام اگه میتونن در مورد نحوه زدن فنها در تیکن مطلب بزارن (البته این نحوه زدن فنها از تیکن 3 به بعد حالت استاندارد داره )....یعنی در مورد علامتهای اختصاری در بخش command
(بالاخره تونستم دسته های بازی کامپیوترم رو بعد از یک عمل جراحی 4 ساعته!!!! درست کنم )
البته به نظر میرسه که با وجود جمع کثیری از جوانان درسخون حاضر در تاپیک !!! این درخواست این درخواست با چهار فوریت رای نیاره!!!!(حالا بزارین سال تحصیلی شروع بشه...ما هم مثل شما مدرسه میرفتیما ...اونم با یه عالم مشق از رو کتاب فارسی!!!)
شهاب جان خدا عاقبت شما رو با این عتیقه ها به خیر کنه (و بالعکس!!!)
لادن جان من لیلی رو بجز تو دموی تیکن 6 که از اینترنت گرفتم جای دیگه ندیدم .....تا حالا هم باهاش بازی نکردم (به علت کمبود پی اس پی و پلی استیشن 3!!!) در ضمن تو این همدان خراب شده تو کلوپ های بازی نه تیکن چهار هست نه تیکن 5!!!:((
با توجه ترجمه انگلیسی از ویکی پدیا گفته شده که حرکات لیلی ترکیبیه از رقص باله ...ژیمناستیک ....و همچنین سبک رزمی اون دختره چینی Ling Xiaoyu
راکون سیتی باید جای قشنگی باشه؟!!!!!
حتما قشنگه خصوصا از سال 1999 که موشک اتمی خورد بهش (به دست توانای جیل والنتین)

آخرین ویرایش:
ناراحت نشو اون نظر سنجی به هیچ عنوان چیز مهمی نیست اینجا در مورد شخصیتها بحث میکنیم شاید بهتر باشه اسم تاپیکو عوض کنیم نه؟

هر کاری که فکر میکنید درسته انجام بدید Dante جون.فقط به عنوان یک Tekken باز از این که اسم شخصیت های محبوبم تو لیست نبود شاکی شدم. {اخه هر چی باشه Paul و Law حق اب و گل دارن نا سلامتی از Tekken 1 توی این سری هستن }

{اخه هر چی باشه Paul و Law حق اب و گل دارن نا سلامتی از Tekken 1 توی این سری هستن }
موافقم ولی نوشدارو بعد از مرگ سهرابه!!!!!
ای نامرد در مورد این Ling Xiaoyu میشه مطلب بزارین حامد جان. منکه نفهمیدم تو تورنومنت هدفش چیه
Ling Xiaoyu
لینگ در کودکی و نوجوانی توسط وانگ جینری آموزش رزمی دیده بود ...همیشه آرزو داشت تا یک شهر بازی خصوصی داشته باشه ولی پول کافی نداشت (!!!!) در زمانی که به همراه خانوادهاش در هنگ کنگ مشغول یک سفر تفریحی بود ...متوجه یک کشتی ژاپنی شد ....به طور مخفیانه وارد کشتی شد و چیزهایی در مورد تورنمنت سوم و جایزه کلانی به برنده تعلق میگرفت شنید .....تصمیم گرفت تا در کشتی پنهان بشه و برای شرکت در تورنمنت به ژاپن بره ....این پنهان شدن زیاد طول نکشید چون توسط نیروهای امنیتی کشتی شناسایی شد ....نیروهای امنیتی در مورد حضور لینگ در کشتی به هیهاچی اطلاع دادند ...وقتی هیهاچی برای پیگیری قضیه خودش رو به عرشه رسوند با صحنه ای جالب روبرو شد ....تمام نیروهای امنیتی بیهوش به اطراف افتاده بودند . و دخترک نوجوانی بالای سر آنها ایستاده بود ....
به محض اینکه لینگ هیهاچی رو دید گفت من میخوام در تورنمنت شرکت کنم و جایزه ام رو ببرم و تو باید برای من یه شهر بازی خصوصی درست کنی و اگر این کار رو نکنی به سرنوشت افرادت دچار میشی .....هیهاچی اول نگاه کرد و بعد بلند زد زیر خنده ...سر انجام با خواسته لینگ موافقت کرد.....
لینگ به مدرسه آموزش رزمی هیهاچی پا گذاشت و در اونجا با جین کازاما و Miharu Hirano آشنا شد ...در طی مدتی که در ژاپن بود حیوان دست آموز خودش یعنی پاندا رو به ژاپن آورد و هیهاچی پاندا رو به خوبی کوما آموزش داد تا یک محافظ شخصی پر قدرت برای لینگ باشه .....همین کارها باعث شد تا لینگ به هیهاچی مانند پدر بزرگش نگاه کنه ...لینگ در تورنمنت سوم شانس زیادی نداشت و مغلوب شد (در مقابل کی ؟؟؟)
بعد از شکست در تورنمنت سوم لینگ همچنان در مدرسه رزمی میشیما مشغول تمرین بود وبه صورت مربی رزمی در اونجا کار میکرد ولی دچار ناراحتی و افسردگی شده بود تا اینکه ....یک ایمیل عجیب براش رسید ((لینگ مراقب باش هیهاچی انسان خطر ناکیه ....زندگیت در خطره))...
لینگ اولش فکر میکرد که این یک شوخی و یا حسادته .....ولی کم کم ذهنش پر شد از افکار مختلف ....تصمیم گرفت تا جواب ایمیل رو بده ولی فرستنده هرگز با اون دیگه تماس نگرفت ....سر انجام بعد از تحقیق بسیار فهمید که ایمیل از طرف جین بوده ... کسی که در تورنمنت قبلی به طرز مشکوکی ناپدید شده بود
حدودا در همین زمان هیهاچی شروع تورنمنت چهارم رو اعلام کرد .....لینگ به امید اینکه جین رو ملاقات کنه و سوالاتش برطرف بشه وارد تورنمنت شد ... در طی تورنمنت لینگ موفق شد تا به طور مخفیانه با جین ملاقات کنه ..جین در مورد اتفاقات تورنمنت فبلی برای لینگ توضیح داد و ازش خواست تا از هیهاچی دوری کنه و خودش برای رسیدن به آرزوهاش تلاش کنه ......جین به مخفیگاهش برگشت و لینگ رو تنها گذاشت
در اواخر تورنمنت لینگ با یوشیمیتسو ملاقات کرد ....یوشی!!!در مورد گذشته خانواده میشیما اطلاعات زیادی به لینگ داد و گفت که تمام ماجرای این تورنمنت از خود خواهی و بیرحمی هیهاچی شروع شد ...کسی که حتی به کودک خردسالش کازویا رحم نکرده بود.....
لینگ ماموریتی رو در وجود خودش احساس میکرد یعنی نجات خانواده میشیما از این مسیر شیطانی .....با خودش فکر کرد اگه بتونه با یک ماشین زمان به گذشته برگرده (دیگه خیلی چاخان شد...!!!!) شاید بتونه کاری بکنه ....یک دانشمند ناشناس گفت که در مقابل پول زیادی حاضره که این کار رو براش انجام بده
ولی لینگ پول کافی نداشت و به امید گرفتن جایزه وارد تورنمنت پنجم شد

نکته ها:
1.انتخاب لینگ به عنوان یک بازیکن در تیکن و مبارزه در مقابل حریفان کمی مشکله چون ضربات چندان پر قدرتی نداره و برای پیروزی باید یکسری از ضربات پشت یر هم رو حفظ کرد ولی سرعت لینگ خوبه
2.در صورتی که بازی Dead or Alive 2 رو دیده باشید شخصیتی به نام هلنا داره که حرکاتش کاملا به لینگ شبیه
3.مثل اینکه به ته متن انگلیسی رسیدم ....:p خسته نباشید

خوب ما هم پس از دو سه روز اومدیم.
برای این کم سر میزنم(به تازگی)به سایت چون همش میخوام بنویسم.
همگی ببخشید حال و حوصله نقل قول ندارم!
حامد جان به خدا همدان بهتر از دبی!من بدبخت یک یک ماه که تو دبی بودم به زور تکن 4 رو گیر اوردم که آخرم به دلیل قیمت بالا نخریدم(همه که مشکلps2منو میدونن) :)
osos فکر کنم زننده تاپیک به چهره ها و محبوبیت بیشتر توجه کرده بود:)
------------------
راستی از آواتار و امضا جدیدم که قرار بذارم تعجب نکنید!عوامل مدرسس:D

حامد جان به خدا همدان بهتر از دبی!من بدبخت یک یک ماه که تو دبی بودم به زور تکن 4 رو گیر اوردم که آخرم به دلیل قیمت بالا نخریدم(همه که مشکلps2منو میدونن)
راست میگی الان دوبی هستی!!!!
به هر زیاد تو نخ تیکن 4 نرو من بازی کرد ولی به جز بخش tekken force چیزی برای گفتن نداشت ...خصوصا دموهای بی کیفیت آخرش...از نظر بازی تیکن 5 بهترینه
یه سوال البته نمیدونم شما پی اس پی داری یا رژین.... ولی میخواستم بدونم که دموی پایانی شخصیتها در نسخه پی اس پی با نسخه پی اس 2 فرق داره یا نه
راستی یه چیزی در مورد دموی تیکن 5 پی اس پی گفته بودی ...اها گفتی چیزی رو از دست ندادی ....دلت میاد ....دمو به این قشنگی!!!! (تازه دانلود کردم!!)

آخرین ویرایش:
نه آخرای تابستون دبی بودم(آخه الان که مدرسه ها باز شده من دبی چه بکنم؟!):D
هیییییییییچ فرقی دمو های شخصیت ها توی psp باps2 نداره(کپی برابر اصل):cheesygri
من و رژین جفتمون psp داریم.ولی من از اونجایی که نمیتونم زیاد به ps2 دسرسی داشته باشم بازی پی اس پیشو خریدم (رژین هم که تکن 5 داره پس نیازی ندیده بره مال پی اس پی رو بگیره):)
من این حرف رو درباره تکن 5 گفته بودم!!!!!!!!!!:eek:

نه آخرای تابستون دبی بودم(آخه الان که مدرسه ها باز شده من دبی چه بکنم؟!)
گفتم شاید با عربها هم کلاسی!!!!
هیییییییییچ فرقی دمو های شخصیت ها توی psp باps2 نداره(کپی برابر اصل
)
ممنون
با توجه به دمویی که من از نسخه پی اس پی دیدم فکر کنم بیشتر یه اپدیت برای تیکن 5 باشه تا شماره جدید

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا تاپیک خوابیده؟!!!!
لادن شاهده.....معلم ریاضیمون دست فارسیه رو از پشت بسته....یه عدد جا بندازی از کلاس پرتت میکنه بیرون....اصلا یارو قاطی داره!!
---------------
دلیل نبود پائول و بقیه رو از صاب تاپیک باید پرسید که ظاهرا اصولا فراموش کدره بازیسنتز رو....البته چون شواهد و قرائن میگه کابر میخفیه نمیشه فهمید کی او.مده آخرین بار....(من هم کاربر مخفیم که!چرا؟!!کی این کار رو کردم؟!!!!)

دیگه همین....
---------
لادن گفته بودی یه آواتار زیادی جالب گزاشتی فکر نمیکردم این شکلی باشه اما!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or