طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من
كه نفهميدم كد ها به چه درد ميخورد
رژین عزیز این کدها برای گیم شارک نوشته شده اگه تا حالا ندیدی برو از بازار بپرس که گیم شارک برای پی اس 2 هست یا نه احتمالا یه سی دی باشه و یا چیزی شبیه مموری کارت...
شما این کدها رو در گیم شارک وارد میکنی بعد اثر کد معلوم میشه ( مثلا بازیکن شماره 1 ضد ضربه میشه و.....) ولی کد برای پول نداره .......
و اما الکس:
الکس و روجر از مخلوقات ژنتیکی دکتربوسکونویچ که در آزمایشگاههای کازویا ساخته شده بودند ........در تورنمنت دوم بعد از اینکه توسط ارمور کینگ آموزش دیدند برای تست کردن توانایی هایشان وارد شدند.
به هر حال الکس و روجر در سایر تورنمنت ها دیده نشدند تا اینکه در تیکن 5 همسر روجر (کانگورو) به همراه بچه خودش در قالب یک شخصیت وارد تورنمنت شدند (rojer jr.)
سبک مبارزه هر دو شبیه به هم بود یعنی کانگورو بوکسینگ (و راپتور بوکسینگ)
در ضمن سیصدمین سالگرد پست زدن شما رو تبریک میگیم(چی گفتم؟؟؟!!!)

ممنون!!
گيم شارك پي اس 1 رو ديده بودم...(هر چند استفاده نكردم هيچ وقت!)براي ژي اس 2 هم ميپرسم...
-----------
بابت پست ها هم ممنون.....خواستم قبل از ترك بازيسنتر به مقصد مدرسه يه چيزي داشته باشم..../1!!

بچه ها روحیه خودتونو حفظ کنین ببنین من چقدر راحتم:cheesygri
اگه برا تکن چیت میخواین برین ورژن جدید کد بریکرو بخرین توش تکن 5 رو هم داره. من گرفتم خیلی حال داد.

خوبه هفته اول زیاد تکلیف نمیدن که نتونیم بیایم!!!!!!!
دو سوال (که به علت ماه مبارک مدرسه ممکنه دادن جواب دیر اتفاق بیوفته!!!):d
1.این تکن تگ ،خودم رو کشتم گیر بیارم که نیوردم کسی جایی سراغ داره؟؟؟؟
2.در حالت حاضر درمورد کی بحث میکنیم(یا اصلا بحث میکنیم؟؟؟؟)
--------------------
راستی شهاب جان احیانا شما در لواسان زندگی میکنید؟؟؟؟؟

انقده خودتو به خاطر این تکن تگ به آب و آتیش نزن ارزش نداره ولی بازم خواستی یه سر علاء الدین بزن که البته شک دارم اونجا پیدا کنی.
کسی نیستش اصلا همه رفتن فکر کنم این ماجرای بحث حالا حالا ها تعطیله:(
منم تو همون راکون سیتی زندگی میکنم:cheesygri

نه دیگه نمیشه.من تصمیم دارم کلکسیون تکن جمع کنم(به دلیل عدم وجود تکن تگ ناقصه)
نگران نباش بالاخره یک نفر میاد جواب سوال های مارو بده(ولی کی!!!!!):(
حامد جان من فکر کردم شما تاپیکو نگهر میدارید،ولی چی شد که دیگه سرم نمیزنید؟؟؟!! :(
----------------
تبریک میگم راکون سیتی هم برای خودش عظمتی داره(دارم فکر میکنم معلماش چشکلی اند!)
امیدوارم اگر توی معرفی اعضا خواستی کاملتر توضیح بدی،بدی!!!!!
ما که جواب نگرفتیم!!!!!!!!! ;) :)

سلام
پدرم در اومد 48 ساعت بیخوابی !!!
راستی شهاب جان کجای راکون سیتی زندگی میکنی ....تو پناهگاه ضد موشک اتمی !!!!:p

تیکن تگ گرافیکش کمی از تیکن 4 پایینتره ولی تمام کارکترهای تیکن های قبلی رو داره (1-2-3)
از ویژگیهای جالبش اینه که شما میتونی (فکر کنم باید)دو تا کارکتر رو برای مبارزه انتخاب کنی و هر جا خواستی جاهاشون رو باهم عوض کنی ...البته من زیاد بازی نکردم !!!!
اگه اجازه میدید شخصیت بعدی رو من معرفی کنم

نکنه خود برایان باشه!!!
منکه با برایان خوب حال میکردم .....واقعا استیلش عالیه
شخصیته بعدی lili
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ec/Lili_Tekken.jpg
لیلی تنها دختر یک خانواده پولدار (صاحب یک شرکت نفتی) در موناکو فرانسه بود...در چهار سال قبل یعنی زمانی که لیلی فقط 12 سال داشت توسط قاچاقچیان کودک مورد حمله قرار گرفت.لیلی بشدت خشمگین شد و .... حتما دموی لیلی رو لادن جان دیده ...ما که ندیدیم!!!:(( (قابل توجه دختران خشن تاپیک....)لیلی فهمید که اینکار برایش لذت بخشه .....ولی در وجود لیلی یک شخصیت جنتلمن حضور داشت نه یک مبارز خیابانی ....خواست تا موضوع رو با پدرش درمیان بزاره ولی میدونست که پدرش با اون موافق نیست و شرکت در مبارزات (اونم از نوع خیابانی) رو قبول نمیکنه.لیلی با خودش گفت من نمیخوام پدر از من ناراضی باشه ولی مبارزه رو نمیتونم کنار بزارم.....
لیلی برای اینکه پدرش متوجه نشه با هوپیمای جت خصوصی خودش به جاهای مختلف سفر و در مسابقات رزمی خیابانی شرکت میکرد .....
در یکی از مبارزاتی که در سانفرانسیکو داشت خبری در مورد شروع مسابقات (پادشاه مشت آهنین) تیکن 5 شنید ...بعد از کمی تحقیق فهمید که اسپانسر مسابقه کمپانی میشیماست ...یعنی همون شرکتی که درد سرها زیادی برای پدرش درست کرده بود...همین باعث شد تا لیلی بتونه پدرش رو تحت فشار بزاره تا اجازه شرکت لیلی رو در تورنمنت صادر کنه ...!!!!
من تا حالا دستم به پی اس پی نخورده !!! آخر لیلی رو هم ندیدم ...فقط میدونم که لیلی با سباستین ازدواج میکنه و تو این فکره که چطوری خبر پیروزیش رو به پدرش بگه
....لیلی در تیکن 6 در مبارزه با جین کولاک میکنه ولی گویا بالاخره کم میاره از طرفی هم هورانگ مثل خروس بی محل پیداش میشه(طبق معمول برای مبارزه باجین)....جین که حالا افسار شیطان درونش رو در دست داره با مبدل شدن به دویل جین و مبارزه ای کوتاه با هورانگ و لیلی سرانجام با چند لیزر قدرتمند باعث خرابی ساختمان میشه و هرسه مبارز اون جا ترک میکنند ...
گویا داستان اصلی تیکن 6 حول این سه نغر میچرخه.....

آخرین ویرایش:
حتما دموی لیلی رو لادن جان دیده ...ما که ندیدیم!!!
مطمئن باش که چیزی رو از دست ندادی:cheesygri (توی دموش فقط میخنده،همین!)
لیلی با سباستین ازدواج میکنه
:eek: :eek: :eek:
احیانا سباستین یک مرد پیر که نوکر لیلی به حساب میاد!
هورانگ مثل خروس بی محل
حامد جان کم لطفی نکنید:D

وای چقده امروز کار داشتم یه بند تا الان داشتم تمرینارو حل میکردم.
میگم حیف نیست این بحثارو اینموقع مطرح میکنیم که کسی نمیاد به سایت سر بزنه؟ بهتر نیست این بحث در مورد شخصیتارو بذاریم برا عید؟
امیدوارم اگر توی معرفی اعضا خواستی کاملتر توضیح بدی،بدی!!!!!

فکر کنم اونجا گفتما نگفتم؟:confused:

مطمئن باش که چیزی رو از دست ندادی (توی دموش فقط میخنده،همین!)
منظورم دموی اولشه
حامد جان کم لطفی نکنید
راست میگم دیگه هر جا جین باشه پیداش میشه...بچه سوسول!!!!
میگم حیف نیست این بحثارو اینموقع مطرح میکنیم که کسی نمیاد به سایت سر بزنه؟ بهتر نیست این بحث در مورد شخصیتارو بذاریم برا عید؟
بابا ایول درسخون!!!! تاعید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or