طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
نمیدونم من خودم با کازویا و هیهاچی زیاد بازی نمیکنم اگه دوستان نظری ندارن بریم سراغ یه بابای دیگه
همه چرا یهویی آواتارشونو عوض کردن حیف من رو این آواتار خیلی کار کردم و گرنه عوضش میکردم شایدم کردم.

موافقم!!!(با lee)
من و لادن كه تبادل آواتار كرديم..... يكي دادم يكي گرفتم!
-----
البت اگه قراره خانوادگي بريم الان بايد بريم سر هيهاچي....به قول يكي شلغم كه نيست/!:D
--------
!!!!
اه....شهاب جان شما هم كه عوض كردين....تبريك!به ستاره هاتون مياد!:cool:

آخرین ویرایش:
من فعلا رفتم تو نخ کلود تا چی پیش بیاد.
اون یکی هم هنور تاکید داره هیهاچی شلغم نیست:) شر شو بکنیم از سرمون بعد بریم سراغ لی در مورد جان کازما هم که بحث کردیم به اندازه کافی.

ویرایش کامل!
آقا من بدبخت تا میام یک چیز بنویسم یکهو موضوع عوض میشه باید پاک کنم آخه چرا؟؟؟
-----------
به همه کسایی که آواتارشونو عوض کردن(خودم):cheesygri تبریک میگم!

واقعا دست درد نکنه این یه مدته خیلی خسته شدی این مرخصی استعلاجی رو حتما برو
خواهش میکنم ولی منظورم این نبود ....این بود که دست از سر این خانواده بردارید .....

به هر حال به خاطر رژین ;) اینم بیو گرافی لی
LeeChaolan5.jpg

Lee Chaolan
لی برادر خوانده کازویا بود...در یکی از بیشمار سفر هایی که هیهاچی به سراسر دنیا داشت لی رو در حال مبارزه با بچه های دیگه مشاهده کرد و مجذوب سبک مبارزه اون شد و تصمیم گرفت تا لی رو (که یتیم بود) به فرزندی قبول کنه....قبل از شروع تیکن هیهاچی لی رو به امریکا فرستاد تا نزد پائول و مارشال با فنون رزمی آشنا بشه .در همین وقت هیهاچی در حال آموزش کاراته خانواده میشیما به کازویا بود...
در پایان تورنمنت دوم لی توسط هیهاچی ترد شد وهمین خاطر منزوی شد به باهاما رفت و دراونجا به تجارت (کلا بیزینس ) پرداخت
در تورنمنت چهارم لی مبدل شده بود به یک تاجر موفق در زمینه تکنولوژی رباتی...
لی متوجه شد که G Corporation یعنی شرکتی که لی در اون سهام زیادی رو خریده بودداره سهام خودش رو بسیار ارزان میفروشه .....بعد از کمی تحقیق فهمید که این شرکت توسط نیروهای هیهاچی مورد حمله قرار گرفته ....لی با نام مستعار Violet وارد تورنمنت شد...موهای نقره ایش رو بنفش کرده و یک عینک افتابی بزرگ هم زده بود....نمیخواست که هویت واقعیش توسط هیهاچی شناسایی بشه....در اواخر تورنمنت رو دروی کازویا قرار گرفت و به سختی مغلوب شد....
در تورنمنت پنجم لی به قصد انتقام از کازویا شرکت کرد چون فهمیده بود بعد از مرگ هبهاچی کازویا زمام امور Mishima Zaibatsu در دست گرفته یعنی درست وقتی که لی همین تصمیم رو گرفته بود.....
در پایان اگر با لی تورنمنت رو تمام کنید میبینید (البته بهتره زیاد نبینید!!!) که لی زمام امور Mishima Zaibatsu در دست گرفته و هیهاچی هم مبدل به نوکری برای او شده (در دمویی که من دیدم فقط هیهاچی و لی معلوم بودند...:cheesygri .:blushing: ) لی در میان عده ای ؟؟؟:blushing: دیده میشه و داره برای خودش صفا میکنه و هیهاچی :eek: وارد صحنه میشه و نوشیدنی میاره و در برگشت غرولند میکنه که .....(حتما بقیه اش رو دیدید )
نکته ها:
1.سبک رزمی لی نامشخص ترین سبکه ترکیبی از وشو ..تکواندو ...جیت کندو و....
2.به نظر میرسه که لی از حمله اوگر جان سالم به در برده چون یکی دو تا از حرکات اوگر به لی شبیه

ولی جون من هیهاچی و جینپاجی عتیقه رو بیخیال شید و دست از سر کچلشون:idea: بردارید

آخرین ویرایش:
آخه خانواده جالبین.با داستان های جالب:)
اگه نمیخواین دربارشون صحبت کنیم ،میخواین بریم سراغ شخصیت های خیلی خیلی گنگ؟
------------
ولی صاحب تاپیک توروخدا بیا دیگه!

بالاخره من هم به جواب سوال هام رسيدم!ممنون حامد جان!(راستي چه آواتار جالبي برداشتين!پرنسه؟!)

در مورد دموي لي من فقط لي رو ديدم....هيهاچي رو هم بيخيال!
يه عكس از لي با موهاي بنفش ميشه بزارين؟!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or