طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
دوست عزیز لینک رو واسه کی گذاشتن؟در ضمن لئو هم دختره!از عکسش هم میشه فهمید!میتونی به Opening بازی هم یه نگاه بندازی!توی Artwork هایی که بچگی لئو رو نشون میده کاملا مشخصه که دختره!

دوستان لئو دختره بهتره پروفایل خود سایت تکنو یه نیگاه بندازین

اینئ بحث دختر یا پسر بودنش چه تو این تاپیک چه تو فرم های خارجی همیشه بحث بوده

آخرین ویرایش:
دقیقا منم دیدم معلوم که دختره بحث نکنید سر این قضیه

چرا بحث می کنین ؟؟؟
برین سایت رسمی TEkken 6
اینم لینکش
نوشته
Leo was part of a very talented family. His father was a world-famous spelunker, while his mother served as a G Corporation executive. Although Leo's father disappeared during an expedition when Leo was a child, Leo still wanted to follow in the family tradition and become a spelunker
که معنی Spelunker به معنای کاشف غاره
به هر , جای بحث نیست , چیزی رو با مدرک قبول نکردن حماقته

ایم یک عکسه که به اشتباه طراحی کردن
یک سوال می پرسم فقط ازتون
به نظر شما معتبر تر از سایت www.tekken.com چی میتونه باشه ؟
که این لینک مربوط به همون سایته http://tekken.namco.com/characters/leo/
لئو که دوست من نیست بیام ازش دفاع کنم , هر چی تو سایت خودش نوشته که به نظر بنده معتبر ترین منبع هستش اونو میگم , هر چند که شبیه دختراست

البته به نظر من اينم هست اونم چشم!
يعني دو جنسه تشريف دارن هرچند صورتش شبيه دختراس اما بعضي خصوصياتش مثلا بدنش استايلش يا حتي صداش(خصوصا اگه دقت كنيد وقتي فرياد مي زنه) پسرونس، به نظر من به خاطر همينم تكن زياد در مورد جنسيتش وسواس به خرج نداده:-"

شما یه نگاه به لب هاش بندازین!:دی یکم همچینی رنگی میزنه!یه نگاه به دستاش بندازین!یه نگاه به art های قبل بازی بندازین!حتما که نباید مثل بقیه باشه تا دختر بودنش ثابت شه:دی صداش هم اگر توجه کنین کاملا مشخصه که دختره!

چه بحث زیبایی !
وقتی به قول دوستمون توی سایت رسمی بازی نوشته شده HIS father به جای HER father , دیگه همه چی معلومه !
بعضی وقتا از این مشکلات پیش میاد ! مثلآ Eliot هم توی Dead or Alive من تا مدتی فکر میکردم دختره !
dead-or-alive-part-2-20051202113831159.jpg

والا اینطور که من یادمه آخرین چیزی که درباره جنسیتش گفتن این بود که دختر شد، راستی اسم کاملش هم Leona Kliesen هست، این بیشتر به دختر حالا میزنه.
سره این قضیه خیلی بحث زیاده، حالا میشه فرض کرد پسره، میشه هم فرض کرد دختره:biggrin1:
آقا اون مرحله توی سناریو که آنا باسش هست چقدر سخته ه ه ه ه :eek: من نمیتونم بکشمش نزدیک به 20 30 نفر هم همراه باهاش میان با اسلحه و باتون و .... خیلی نامردن:(

والا اینطور که من یادمه آخرین چیزی که درباره جنسیتش گفتن این بود که دختر شد، راستی اسم کاملش هم Leona Kliesen هست، این بیشتر به دختر حالا میزنه.
سره این قضیه خیلی بحث زیاده، حالا میشه فرض کرد پسره، میشه هم فرض کرد دختره:biggrin1:
آقا اون مرحله توی سناریو که آنا باسش هست چقدر سخته ه ه ه ه :eek: من نمیتونم بکشمش نزدیک به 20 30 نفر هم همراه باهاش میان با اسلحه و باتون و .... خیلی نامردن:(
-بابا بخدا دختره!:دی اصلا یه نگاه بهش بکنی کاملا مشخصه که دختره!صداش هم عین دختراس!اسمش هم که Leona ـه!پس 100 درصد دختره!
-مگه از NANCY استفاده نمیکنی؟!

این نامکو هم مریض بودا!خب مجبوری اینطوری کرکتر درست کنی تا همرو به شک بندازی؟:دی یا کامل دخترش میکردی یا همه چی رو حذف میکردی تا پسر شه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or