طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
اتفاقا تو تکن کلا داستان وسناریو خیلی مهم که این دفعه واقعا بد بود

به نظر من بدم نبود , مخصوصا اخرش که معلوم میشه jin نقشه منفی داستان نیست
در کل نباید بخش story رو beat'em up می کردن یا خیلی بیشتر از اینا روش کار می کردن

به نظر من بدم نبود , مخصوصا اخرش که معلوم میشه jin نقشه منفی داستان نیست
در کل نباید بخش story رو beat'em up می کردن یا خیلی بیشتر از اینا روش کار می کردن
جین کلا بیچاره هیچ وقت نقشش منفی نبود حقش نبود اینقدر بلا سرش بیارن آخه . حالا باید ببینیم بعدش می خوان چی کار کنن و کلا این دفعه همش میخواستن لارس رو خیلی خوب نشون بدن

جین کلا بیچاره هیچ وقت نقشش منفی نبود حقش نبود اینقدر بلا سرش بیارن آخه . حالا باید ببینیم بعدش می خوان چی کار کنن و کلا این دفعه همش میخواستن لارس رو خیلی خوب نشون بدن

اره دقیقا , از tekken 3 داستان روی jin بود , این شماره معرفی lars بود بیشتر
و چند تا character هم کلا از tekken های بعدی حذف کرد
می دونید کیارو می گم دیگه؟

اره دقیقا , از tekken 3 داستان روی jin بود , این شماره معرفی lars بود بیشتر
و چند تا character هم کلا از tekken های بعدی حذف کرد
می دونید کیارو می گم دیگه؟
حدس میزنم ، کلا میدونی من مخالف کاراکترهای جدید نیستم ولی ببین بعضی از کاراکتر ها الان بیشتر از 10 سال که هستن باهاشو بازی کردیم بهشون عادت کردیم داستان همش رو اونا بوده بعد یهو بیان یکی رو بیارن همه چیز رو ببرن رو اون زیاد جالب نیست . موافقم بعضی ها کلا حذف بشن بهتره

دوستان امروز بازی به دست منم رسید بیسی باحال بود

من به سناریو مده مثل یه بخش fun نگاه نمیکنم

که اگه اینطوری فک کنیم تیکن مثل همیشه عالیه:دی

اما نمیشه فکر کرد دیگه :دیچون داتسانو گذاشتن اونجا
---------------
دوستان کی راه co-op بازی کردن تو سناریو رو بلده؟

اصلا داره؟:دی

آخرین ویرایش:
کیا قرارند حذف بشند؟(فقط بگین کینگ جزو اینا هست یا نه؟!؟ :confused: )اگر بشه سری تکن رو از الان حذام اعلام میکنم :d

دوستان امروز بازی به دست منم رسید بیسی باحال بود

من به سناریو مده مثل یه بخش fun نگاه نمیکنم

که اگه اینطوری فک کنیم تیکن مثل همیشه عالیه:دی

اما نمیشه فکر کرد دیگه :دیچون داتسانو گذاشتن اونجا
---------------
دوستان کی راه co-op بازی کردن تو سناریو رو بلده؟

اصلا داره؟:دی

پس چرا آن نمیشی با هم بزنیم؟!؟
کوآپش هم با Update بعدی بازی اضافه میشه اون وقت باهم میریم جلو هوشی:biggrin1:.

کیا قرارند حذف بشند؟(فقط بگین کینگ جزو اینا هست یا نه؟!؟ :confused: )اگر بشه سری تکن رو از الان حذام اعلام میکنم :d

کسی قرار نیست حذف بشه نگران نباش:biggrin1:، هر موقع کینگ حذف بشه تکن هم حذف خواهد شد.

من تمام Trophyهاشو گرفتم فقط این نانسی مونده خیلی سخته ه ه ه ه :(

بندازش از قطار پایین با یک ضربه میمیره. اما کلا Stage سختی هست.
بابا شما چجوری این نانسی رو میکشید؟!؟ خیلی مسخرس بدم میاد ازش.
آخه موضوع اینه که من اصلا به اون نمیرسم!این گارگویل ها قبلش کارم رو میسازن!از بس که این آلیسا شاسگوله!

اووووو هیچ کی قرار نیست حذف بشه ما داشتیم میگفتیم یه سریشون حذف بشن بهتره کینگ که هست در خدمتمون .

پس چرا آن نمیشی با هم بزنیم؟!؟
کوآپش هم با Update بعدی بازی اضافه میشه اون وقت باهم میریم جلو هوشی:biggrin1:.

خوب اوستا من مظورم
co-opافلاینش بود:دی

بیا تو پروفایل قرار بزار با هم بزنیم تو رگ:دی

:دی

میگم دوستان من و امیر iron fist :دی یه 5 راند باهم بازی کردیم:دی

اصلا بازی بلد نیست:دی

1 به 5 بردم:دی

افعال معکوس بید:دی

ولی من حدودا 1 ساله تیکن نمیزنم تازه امروزم دستم رسسیده بود امیر

چون فقط امروز با کینگ کمی بازی کردم به خاطر اون هی کینگ میاوردم:دی

:دی

میگم دوستان من و امیر iron fist :دی یه 5 راند باهم بازی کردیم:دی

اصلا بازی بلد نیست:دی

1 به 5 بردم:دی

افعال معکوس بید:دی

ولی من حدودا 1 ساله تیکن نمیزنم تازه امروزم دستم رسسیده بود امیر

چون فقط امروز با کینگ کمی بازی کردم به خاطر اون هی کینگ میاوردم:دی

خیلی حال داد، اما واقعا نمیشه بازی کرد (لعنت بر اونایی که نمیزارن ما بازی کنیم) دسته اول نزدیکه 1 ثانیه تاخیر داشتیم اما از دست های بعد رفت روی 2 3 ثانیه، توجه کرده بودی داشتیم صحنه آهسته میزدیم:biggrin1: وقتی هم بازی کند باشه نمیشه ضربات پشت سره هم زد. من فکر کردم با کسی که توی ایران باشه بهتر میشه بازی کرد اما مثل اینکه برعکس بود.

اصلا یادم نیست چند راند بازی کردیم، اما خودمونیم کینگ رو تبدیل به خرپلنگ کرده بودیا:biggrin1: منم خیلی دوستش دارم.
حالا این کو-آپش اومد باهم دوتایی میریم که برای توام راحت تر باشه چون این آلیسا خیلی 6 میزنه.

[
خیلی حال داد، اما واقعا نمیشه بازی کرد (لعنت بر اونایی که نمیزارن ما بازی کنیم) دسته اول نزدیکه 1 ثانیه تاخیر داشتیم اما از دست های بعد رفت روی 2 3 ثانیه، توجه کرده بودی داشتیم صحنه آهسته میزدیم:biggrin1: وقتی هم بازی کند باشه نمیشه ضربات پشت سره هم زد. من فکر کردم با کسی که توی ایران باشه بهتر میشه بازی کرد اما مثل اینکه برعکس بود.

من اصلا دیگه slow motion روی 80 دز صد بود:دی

برای مثال مثلا من ادی رو آوردم این یک کارکتر سرعتیه اما اصلا به درد ما ها نمیخوره چون نمیشه باهاش کمبو زد
اصلا یادم نیست چند راند بازی کردیم، اما خودمونیم کینگ رو تبدیل به خرپلنگ کرده بودیا:biggrin1: منم خیلی دوستش دارم.

خوب نتایج درست گفتم:دی

تازه الان کینگ ببینی خیلی خفن شده:دی شده یه پلنگ سفید:دی

تو هم نینا رو خوب ساخته بود:دی

من میخوام پرستارش کنم:دی:دی
حالا این کو-آپش اومد باهم دوتایی میریم که برای توام راحت تر باشه چون این آلیسا خیلی 6 میزنه.

ایشالله:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or