EMAte
کاربر سایت
اتفاقا تو تکن کلا داستان وسناریو خیلی مهم که این دفعه واقعا بد بود
به نظر من بدم نبود , مخصوصا اخرش که معلوم میشه jin نقشه منفی داستان نیست
در کل نباید بخش story رو beat'em up می کردن یا خیلی بیشتر از اینا روش کار می کردن
اتفاقا تو تکن کلا داستان وسناریو خیلی مهم که این دفعه واقعا بد بود
جین کلا بیچاره هیچ وقت نقشش منفی نبود حقش نبود اینقدر بلا سرش بیارن آخه . حالا باید ببینیم بعدش می خوان چی کار کنن و کلا این دفعه همش میخواستن لارس رو خیلی خوب نشون بدنبه نظر من بدم نبود , مخصوصا اخرش که معلوم میشه jin نقشه منفی داستان نیست
در کل نباید بخش story رو beat'em up می کردن یا خیلی بیشتر از اینا روش کار می کردن
جین کلا بیچاره هیچ وقت نقشش منفی نبود حقش نبود اینقدر بلا سرش بیارن آخه . حالا باید ببینیم بعدش می خوان چی کار کنن و کلا این دفعه همش میخواستن لارس رو خیلی خوب نشون بدن
حدس میزنم ، کلا میدونی من مخالف کاراکترهای جدید نیستم ولی ببین بعضی از کاراکتر ها الان بیشتر از 10 سال که هستن باهاشو بازی کردیم بهشون عادت کردیم داستان همش رو اونا بوده بعد یهو بیان یکی رو بیارن همه چیز رو ببرن رو اون زیاد جالب نیست . موافقم بعضی ها کلا حذف بشن بهترهاره دقیقا , از tekken 3 داستان روی jin بود , این شماره معرفی lars بود بیشتر
و چند تا character هم کلا از tekken های بعدی حذف کرد
می دونید کیارو می گم دیگه؟
دوستان امروز بازی به دست منم رسید بیسی باحال بود
من به سناریو مده مثل یه بخش fun نگاه نمیکنم
که اگه اینطوری فک کنیم تیکن مثل همیشه عالیه
اما نمیشه فکر کرد دیگهچون داتسانو گذاشتن اونجا
---------------
دوستان کی راه co-op بازی کردن تو سناریو رو بلده؟
اصلا داره؟![]()
کیا قرارند حذف بشند؟(فقط بگین کینگ جزو اینا هست یا نه؟!؟ :confused: )اگر بشه سری تکن رو از الان حذام اعلام میکنم :d

پسر چجوری تونستی Devli Jin رو شکست بدی؟!
اووووو هیچ کی قرار نیست حذف بشه ما داشتیم میگفتیم یه سریشون حذف بشن بهتره کینگ که هست در خدمتمون .کیا قرارند حذف بشند؟(فقط بگین کینگ جزو اینا هست یا نه؟!؟ :confused: )اگر بشه سری تکن رو از الان حذام اعلام میکنم :d
میگم دوستان من و امیر iron fistیه 5 راند باهم بازی کردیم
اصلا بازی بلد نیست
1 به 5 بردم
افعال معکوس بید
ولی من حدودا 1 ساله تیکن نمیزنم تازه امروزم دستم رسسیده بود امیر
چون فقط امروز با کینگ کمی بازی کردم به خاطر اون هی کینگ میاوردم![]()
خیلی حال داد، اما واقعا نمیشه بازی کرد (لعنت بر اونایی که نمیزارن ما بازی کنیم) دسته اول نزدیکه 1 ثانیه تاخیر داشتیم اما از دست های بعد رفت روی 2 3 ثانیه، توجه کرده بودی داشتیم صحنه آهسته میزدیم:biggrin1: وقتی هم بازی کند باشه نمیشه ضربات پشت سره هم زد. من فکر کردم با کسی که توی ایران باشه بهتر میشه بازی کرد اما مثل اینکه برعکس بود.
اصلا یادم نیست چند راند بازی کردیم، اما خودمونیم کینگ رو تبدیل به خرپلنگ کرده بودیا:biggrin1: منم خیلی دوستش دارم.
حالا این کو-آپش اومد باهم دوتایی میریم که برای توام راحت تر باشه چون این آلیسا خیلی 6 میزنه.