طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
هورانگ

هورانگ یکی از بهترین شاگردان بیک دوسان استاد بزرگ تکواندو کره جنوبی بود ولی شاگرد زیاد سر به راهی نبودواز هنر رزمی خودش برای قمارو شرط بندی استفاده میکرد …گروهی رو برای خودش دست وپا کرده بود و تو خیابان ها به نزاع و شرط بندی میپرداخت…….
در جریان یکی از این نزاعها بود که با جین کازاما برخورد کردومبارزه بین این دو به تساوی (بیشتر شکست برای هورانگ)انجامید….از همین جا بود که کینه ای کودکانه از جین به دل گرفت وباعث شد تا تصمیم بگیره که به سختی تمرین کنه….هورانگ برای تمرین پیش استاد خودش برگشت ولی با صحنه ای وحشتناک روبرو شد:باشگاه رزمی در اثر حمله اوگر ویران شده بود و از مردم شنید که استادش کشته شده!!!
هورانگ خشمگین که فقط به انتقام فکر میکرد با شنیدن خبر تورنمنت سوم و حضور جین و اوگر در آن به خودش تردید راه نداد و وارد تورنمنت سوم شد …..
هورانگ در پایان تورنمنت در کنار اسکله نشسته و به مدالی که به خاطر مقام دوم تورنمنت (به خاطر شکست از جین)به اون داده شده نگاه میکنه و درست قبل از اینکه مدال رو درون آب پرتاب کنه متوجه جین میشه که با وحشت داره از دست مزدوران هیهاچی فرار میکنه و وارد یک مکان متروکه میشه….. دوستان اینجا رو خوب به خاطر میارن……هورانگ جین رو از دست مزدورها نجات میده تا باهاش مبارزه کنه ولی جین در حال تبدیل به دویل جین:evil: فرار میکنه و ناپدید میشه….هورانگ با لبخندی تلخ اونجا رو ترک میکنه…..
فبل از تورنمنت چهارم هورانگ به خدمت سربازی رفته (اینکه کچل کرده بود یا نه ... نمیدونم...)ولی علاقه وافرش به مبارزه تن به تن (و خاطرات خوشش از مبارزات خیابانی) باعث شد تا از سربازی فرار کنه و تحت تعقیب ارتش کره قرار بگیره .....
با پخش خبر شروع تورنمنت چهارم هورانگ به اشتیاق مبارزه با جین وارد تورنمنت میشه و با شکست دادن حریفهاش باعث جلب توجه همه به خودش میشه در نتیجه مبارزه با جین رو از دست میده چون توسط ارتش کره دستگیر و روانه زندان میشه(حالا معلوم نیست ارتش کره در خاک ژاپن چقدر اختیارات داشته....)
تا منتظر محاکمه نظامی باشه(خوب شد سربازی فرار نکردم....)
در مدتی که هورانگ منتظر محاکمه نظامی در سفارت کره بود نامه ای براش اومد و با خوندن نامه از تعجب فریاد زیاد:باور نکردنیه...مطمئن هستید این نامه درسته.......نامه از طرف خود بیک دو سان استادش بود که خبر زنده بودنش رو به هورانگ داده بود...
هورانگ خدمت سربازی رو ظرف دو سه ماه تمام کرد و به اشتیاق دیدن استادش و مبارزه با جین وارد تورنمنت 5 شد.اگر دوستان به صورت استوری با هورانگ بازی رو تمام کرده باشند حتما دیدند که هورانگ در مرحله چهارم با شکست استادش و همچنین در مرحله اخر بعد از شکست جین تورنمنت رو ترک میکنه هر چند که به نظرش میاد که جین عمدا باخته .....
هورانگ در پایان سوار بر موتور مغرورانه در حالی با سرعت در بزرگراه حرکت میکنه توسط دویل جین مورد حمله قرار میگیره ...و به نظر میاد جین باعث انهدام موتورش میشه.....در اخر لبخند هورانگ از اینکه مبارزه دیگری شروع شده...
نکته های نگفته:
** هورانگ یاد آور یک گروه از مردان مبارز جوان در افسانه های کره ایست یعنی hwarang که هم اکنون نمادی از مبارزه و قهرمانی در کشور کره هستند
**اگر در هنگام شروع تیکن 3 به چیزی دست نزنید بعد از دمو ها شخصیتهای بازی یکسری حرکات نمایشی انجام میدهند که البته اولین حرکت رو هورانگ انجام میده این حرکات در فدراسیون تکواندو به عنوان شروع در کمر بند قرمز میباشندhwarang

**هورانگ تنها کارکتری است که در پایان تیکن 4 با هیهاچی مبارزه نمیکند ....در تیکن 5 هم با دویل جین مبارزه نمیکند هر دو حریف او جین میباشد
**حرکات هورانگ توسط هانگ سو ایل ..... دان پنج کمربند مشکی تکواندو و همچنین عضو فدراسیون تکواندو ژاپن بر اساس حرکات تکواندو بین المللی طراحی شده.....

** دست آخر اینکه نام دیگر هورانگBOB که اختصار کلمه Boy On Bike یعنی پسری روی موتورسیکلت

پس چی شد یهو همه با هم اومدید و یهو همه غیب شدید .....چرا بحث رو ادامه نمیدید ....
یادم رفت بگم نقطه ضعف هورانگ همون نقطه قوتشه یعنی استفاده از ضربات پا .....خوب این یعنی فرصت خوبی برای بدل زدن کینگ به هورانگ...
در ضمن فن مورد علاقه من در هورانگ xxxxxxxx نیست اینه xox+ مایل بالا ---حمله شاهین----

آخرین ویرایش:
بدون شرح ...

بدون شرح ... :love: :love: :love:

attachment.php

Attachments

• puvel.jpg
    puvel.jpg
    76.3 KB · مشاهده: 39
حامد جان شرمنده همه تو حال بخش سرگرمي رفتن!!!!
ممنون به خاطر مطالب مفيدتون!
-----
اون فرم كمربند قرمز رو خودم هم حدس زده بودم ديده بودم تو كلاس ولي چون به قرمز نرسيدم ديگه-!

سلام
اولا دشمنت شرمنده باشه
دوما من انتظاری از کسی ندارم ولی بهتر بود که بحث رو ادامه بدن (آی صاحاب تاپیک...!!!)
سوما بخش سرگرمی کجاست:confused:

توی اینجورفن های هوارانگ من از اینا استفاده میکنم.
مربع،مثلث ،ضبدر،دایره،ضبدر،دایره ، دایره، دایره، دایره ،ضبدر
مثلث، مثلث، ضبدر ،دایره، ضبدر ،دایره، دایره، دایره ،دایره، ضبدر
damage هم تا 104 است.هر دو
البته دسته ps2 فکر کنم آخر گریش بگیره:)

پس اینم امتحان کن
اول مثلث و دایره(هم زمان)
بعد مربع و ضبدر(اینم هم زمان)
راستی برای اینکه فن های مورد نظرتو پیدا کنی برو تو قسمت پرکتیس.command list .

یه مدل داره اما من بلد نیستم!!!!!!
توی پراکتیس که میرین مینویسه تمام حرکاتو.....من با اون تمرین میکنم.....
نینا از این حرکات نداره؟؟
-----------
اهه!من الان چی گفتم؟!؟!!!

نینا یه فن داره که اول طرف رو میزنه زمین بعد میشینه از نوک سر تا کف پا هر چی استخون داره میشکنه. اما اونقد سخته که هم اعصاب آدمو خورد میکنه هم انگشتای آدمو.
تو پرکتیسم یه نیگا انداختم فقط یه لگد 25 درصدی داشت اگه هوارانگ قدرتی نداشته باشه خیلی ظلمه:(

نگران نباشید همه توی تکن از این حرکات دارن.:)
برای نینا:
1.مربع مثلث مربع مثلث ضبدر ضبدر مثلث مربع دایره ضبدر
2.مربع مثلث مربع مثلثدایره ضبدر دایره مثلث دایرا ضبدر
3.مربع مثلثمربع مثلث دایره ضبدر دایره مثلث دابره ضبدر
حرکت کوتاه هم که همون مثلث و مربع(هم زمان)با دور خیز کردن خوبه.
----------------------
سر این فن های طولانی میتونید از خانواده کمک بگیرید یکی ضبدرو بزنه یکی مثلثو و.... نتیجه میده:)

آخرین ویرایش:
اینا سخته تا بخوام بزنم KO شدم:hurted1: :hurted1:
من منظورم از این فناس که یه جهت با چندتا دکمس مثل جلو + مربع+مثلث+دایره. موقعیم که به طرف بخوره به جای Low یا High علامت تعجب میذاره.

این دیگه میگیره هم کمه هم راحت هم سریع و کلا حریفو از پا در میاره (!) :)
عقب با مثلث و مربع(هم زمان)
همه جهت ها رو با مثلث و مربع(هم زمان) امتحان کنید.رو هر کس دو بار از اینا بیاین باخته.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or