طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
اون((عتيقه))هم خيلي قويه....حتي با 180 سال سن....(همين بود؟!)
دوستي اون ((عتيقه))با جينپاچي از كجا شروع شد اون وقت؟!

wang jinrei
دوست و همنشین خانواده میشیما ....پیرمرد مهربان و دوست داشتنی که هیهاچی زیر نظر او بزرگ شد وسرانجام راه زندگیش را برگزید......
دلیل ورد شدنش به تورنمنت دوم آرزوی همیشگی جنیپاجی بود یعنی مراقبت و نگه داری از کازویا و هیهاچی که مسیر شیطانی را برای خود برگزیده بودند ....وانگ میخواست که آنها منصرف کند.
وانگ موفق نشد...سالهای زیادی گذشت وانگ گوشه نشینی اختیار کرد و در باغهای خانواده میشیما به باغبانی پرداخت و هنر رزمی منحصر به فردش را ارتقا داد.... وانگ با تکیه بر هنر های رزمی خود توانست مانع فرسایش جسم و روحش شود
ولی در تورنمنت پنجم به دنبال نوه خوانده اش!! Ling Xiaoyu بود تا مانع از وارد شدن او به این تورنمنت خطرناک شود(مسئولان نامکو هنوز اینو تایید نکردند ولی در دیالوگهای رد وبدل شده بین این دو دیده میشه) اما چیزی که بیشتر باعث شد تا کنج تنهایی را رها کند شنیدن این خبر بود ....جینپاجی دوست صمیمی اش که سالها پیش فوت کرده بود برگشته.....
هنر رزمی وانگ Shin-Irokugoken تقریبا چیزی شبیه به تای چی چوان (هنر انتقال و انحراف انرژی درون) وBaguazhang یعنی هنر هفت حیوان دانست(مار..خرس ...اژدها..ببر ...شیر..و ....)
همچنین به نظر میرسه که:
Lei Wulong زیر نظر وانگ آموزش دیده چون در جاهایی که با هم برخورد دارند اونو استاد وانگ خطاب میکنه وهنر رزمی Baguazhang هم بلده
Michelle Chang....... Julia Chang و...اوگر با وانگ برخورد داشتند چون بخشی از حرکاتش رو استفاده میکنن...
دست آخر به نظر میرسه که دو تا چیز از موزه لوور پاریس کم شده!!!!!
منبعhttp://en.wikipedia.org/wiki/Wang_Jinrei

آخرین ویرایش:
به به...میبینم این مدت که نبودم به طرفدارا اضافه شده....!!
بابت کطلالب به دردخورتون ممنونم...از همه......
اما من هنوز کامل نفهمیدم لی چی کارس؟!

با وجود اینکه در تیکن تاگ حضور داره ولی توسط اوگر برای دفاع از جین کشته شد
مادر جین یعنیjune kazama دارای یک نیروی مافوق طبیعی بود و میتوانست با طبیعت اطرافش ارتباط ذهنی داشته باشد .......متوجه حضور نیروی شیطانی در کازویا شده بود و سعی کرد تا وجود کازویا را پاکسازی کند چون او را دوست داشت ولی........

june از نیرویی غیر طبیعی بر خوردار بود فکر کنم کمپانی نامکو فعلا دست از سرش برنداره( ولی طبق داستان که مرده...یا مورد...یا مورده ....یا ....;) )
در مورد سبزه فکر کنم اینا قبلا گفته شده....اوگر در زمان تحقیقات هیهاچی در آثار باستانی جنوب مکزیک آزاد شد(البته تمام بساط هیهاچی رو هم ریخت به هم همانطور که در دموی تیکن 3 دیدی...)...بدن اولیه اوگر نیمه انسانی بود هیچ اطلاعاتی در مورد گذشته اش در دست نیست به جز اندکی که گفته شده یک سلاح جنگی باستانی بوده و توسط بیگانگان ساخته شده....
اوگر بعد از آزاد شدن شروع کرد به مبارزه استاتید رزمی آن ....ازجمله بیک دو سان (استاد هورانگ)...کینگ...مادر جین....لی چاولان...کوما....بروس اروین...وانگ....کنیمیتسو(رقیب یوشیمیتسو در تیکن 2) ....
قربانیان حملات اوگر ....کینگ(حتما چیزی در مورد کینگ 2 نشنیدید) و مادر جین بودند ......بقیه جان سالم به در بردند ...بیک هم ظاهرا کشته شد...
خوب اوگر در تورنمنت سوم با کوهی به نام پائول برخورد کرد و به سختی شکست خورد.....پائول با این تصور که تورنمنت تمام شده مکزیک را ترک کرد ولی اوگر تغییر فرم داد و به ترو اوگر تبدیل شد

یوشیماتسو

اگه کسی بیوگرافی شخصیت یوشیماتسو رو
می دونه برام بنویسه ازش ممنون می شم .

اگه wallpaper های این شخصیت رو هم کسی داره لطفا برام
لینکش رو بزاره .
موفق باشید . :cool:

در مورد یوشیمیتسو hard writer توضیح داده ....البته یوشیمیتسو در بازی دیگری به نام سول کالیبر هم حضور داره و بیو گرافی هم طولانیه
برای wallpaper هم یه سرچ ساده جواب میده !!!!http://images.google.com/images?svnum=10&hl=fa&lr=&q=yoshimitsu&btnG=بياب
موفق باشی

آخرین ویرایش:
یادش بخیر چند وقت پیشا بازم به این نتیجه رسیدیم.ولی بیان این بار جدیتر کار کنیم.
فکر کنم بحث سر این شخصیت های جدید تکن خوب باشه.
--------------------
راستی چرا از کسی که این تاپیک رو زده خبری نیست؟:confused:

خوب....صاحاب تاپیک اومد:cheesygri
این دوتا_لی لی و اون یکی-بد نیستن ولی من میگم از پر طرفدار ترین گزینه ی نظر سنجی شروع کنیم تا برسیم با سایر.
اگه حرف من قبوله الان باید هوارانگ رو بگیم....بعد جین...و....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or