طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بابا ایول
خسته نباشین دستتون درد نکنه ( هم شما هم هارد رایتر )واقعا این تاپیک رو گرم نگه داشتی
من خونه تیکن 3 رو با کامپیوتر و نرم افزارهای شبیه ساز بازی میکنم البته کسی هم با من بازی نمیکنه (چون یه کم زورم زیاده ....)
بازیهای سبک مبارزه هیچوقت نتونستند منو جذب کنند تا اینکه soul balde و تیکن وارد عرصه بازیها شدند....
تیکن ها به نسبت سایر بازیهای پلی استیشن (البته بعد از فوتبال 99 ) موفق تر بوده اند ...
اگه با حوصله بشینی و یکی یکی در بخش تمرین فن ها رو اجرا کنی میبینی که هیچ شخصیتی کم نمی آره ....فقط میمونه اجرای به موقع ضربات (خصوصا بدل های پائول ..جین ...کینگ... و لاو ...)
شاید تنها بازی باشه که باید در زمان مبارزه مثل یک رزمی کار واقعی تمرکز داشته باشی ....
البته سری مبارزات کیک بوکسینگ k-1 (فقط سریهای 2000 و 2001 ) هم جالب هستند و تمرکز زیادی برای بازی میخوان چون که اگه حواست جمع نباشه با یک ضربه ناک اوت بشی...اگه در مورد اینها هم سوال دارید میتونم کمک کنم (بخصوص بخش k-1 challeng)

واقعا آفرین!!
109.gif
104.gif

این استاد ادی چه قدر شبیه گاومیش میمونه!!!!:D :blushing:

کجاش شکله گاومیش میمونه؟(خنده)
راستی هنوز معلوم نیست که از زندان فرار کرده یا آزاد شده!

انا

باز من پامو جلو هارد رایتر دراز کردم ببخشید...
anna.jpg Anna
نام:انا ویلیامز
ملیت: ایرلند
گروه خون:A
قد :163
وزن:45
شغل:دانشجوی ترک تحصیل کرده(به علت خسته شدن از درس)
علاقه مندی ها ومشغله:مسافرت ...جایگزین کردن یک گذشته دروغی در حافظه نینا ...قهوه اسپرسو...جری در کارتون تام و جری....vin rouge(یه جور نوشیدنی !!!)
متنفر از :نینا!!!چون دیگه اون دوستش نداره

تا تیکن 2 انا به دنبال خواهر خودش نیناست تا از وارد شدن اون به تورنمنت خطرناک تیکن و همچنین مبدل شدن به یک قاتل خطرناک جلوگیری کنه (تا اینجا بیکار!!!)
در تیکن 3 انا (توسط یک پیام محرمانه از کازویا)متوجه میشه که نینا قصد داره تا توسط دکتر بوسکونویچ به یک خواب طولانی مصنوعی فرو بره ...انا بعد از کمی فکر تصمیم میگیره تا اون هم بخواب بره و همرام با خواهرش نینا بیدار بشه....
تاثیر آزاد شدن اوگر باعث میشه تا هر دو خواهر بعد از 19 سال از خواب بلند بشن و کار قبلی خودشون رو از سر بگیرن...
انا متوجه میشه که خواهرش حافظه اش رو از دست داده و فقط به یاد میاره که یک قاتل حرفه ای بوده پس باز هم تلاشی مضاعف رو به کا ر میگیره تا شاید بتونه وضعیت رو عوض کنه...
در تیکن چهار تشریف نداره.....
در تیکن 5 دشمن خونی نینا(چرا؟؟) و دوست دختر Lee Chaolan
این هم منبع با کمی دستکاری:book:
http://www.manji-clan.com/wtcl/characters/anna_williams.htm

آخرین ویرایش:
باز من پامو جلو هارد رایتر دراز کردم ببخشید...
View attachment 475Anna
نام:انا ویلیامز
ملیت: ایرلند
گروه خون:A
قد :163
وزن:45
شغل:دانشجوی ترک تحصیل کرده(به علت خسته شدن از درس)
علاقه مندی ها ومشغله:مسافرت ...جایگزین کردن یک گذشته دروغی در حافظه نینا ...قهوه اسپرسو...جری در کارتون تام و جری....vin rouge(یه جور نوشیدنی !!!)
متنفر از :نینا!!!چون دیگه اون دوستش نداره

تا تیکن 2 انا به دنبال خواهر خودش نیناست تا از وارد شدن اون به تورنمنت خطرناک تیکن و همچنین مبدل شدن به یک قاتل خطرناک جلوگیری کنه (تا اینجا بیکار!!!)
در تیکن 3 انا (توسط یک پیام محرمانه از کازویا)متوجه میشه که نینا قصد داره تا توسط دکتر بوسکونویچ به یک خواب طولانی مصنوعی فرو بره ...انا بعد از کمی فکر تصمیم میگیره تا اون هم بخواب بره و همرام با خواهرش نینا بیدار بشه....
تاثیر آزاد شدن اوگر باعث میشه تا هر دو خواهر بعد از 19 سال از خواب بلند بشن و کار قبلی خودشون رو از سر بگیرن...
انا متوجه میشه که خواهرش حافظه اش رو از دست داده و فقط به یاد میاره که یک قاتل حرفه ای بوده پس باز هم تلاشی مضاعف رو به کا ر میگیره تا شاید بتونه وضعیت رو عوض کنه...
در تیکن چهار تشریف نداره.....
در تیکن 5 دشمن خونی نینا(چرا؟؟) و دوست دختر Lee Chaolan
این هم منبع با کمی دستکاری:book:
http://www.manji-clan.com/wtcl/characters/anna_williams.htm

تو كارت درسته :cheesygri :cheesygri :cheesygri
البته چند تا نكته
اول نينا 4 سال زودترازانا از خواب بيدار مي شه براي همين نينا در تورنمنت چهارم هست ولي انا نيست
دوم انا درتورنمنت اول براي انتقام از نينا وارد تورنمنت مي شه
سوم در تورنمنت دوم انا دلش براي نينا نسوخته بلكه مي خواد با هاش رقابت كنه
چهارم انا بعد از بيدار شدن از خواب خودش هم قسمتي از حافظه اش را از دست مي ده

تو كارت درسته
البته چند تا نكته
اول نينا 4 سال زودترازانا از خواب بيدار مي شه براي همين نينا در تورنمنت چهارم هست ولي انا نيست
دوم انا درتورنمنت اول براي انتقام از نينا وارد تورنمنت مي شه
سوم در تورنمنت دوم انا دلش براي نينا نسوخته بلكه مي خواد با هاش رقابت كنه
چهارم انا بعد از بيدار شدن از خواب خودش هم قسمتي از حافظه اش را از دست مي ده
ممنون
اینارو از رو سایت ترجمه کردم .....ولی ظاهرا باید دوباره کتابهای زبان انگلیسی رو دوره کنم!!!!

تکن نکات مرموز زیادی داره
مثلا اون یارو که شبیه ادیه و تو دموی تکن 3 هم هست اون چی کارست؟
شاید خیلی هاتون اصلا ندیده باشید!
اگه منظورت tiger ...باید بگم کل اطلاعاتی که در موردش پیدا کردم این بود:
یکی از دوستان صمیمی ادی و یکی از شخصیتهای بازی Pac-Man Fever !!!!

Pac-Man_Fever_box_art[1].jpg
منبع:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tiger_Jackson

آخرین ویرایش:
روژین با یه حساب سر انگشتی فکر کنم این عتیقه طرفای 100 ...110 سال سن داشته باشه
تو تیکن یک... 80سال و تیکن 2 هم که 84 سال رو داشت اسمش فکر کنم وانگ باشه

من که از بازی تیکن خیلی خوشم میاد و به نظر من بهترین سریش شماره ی 5 بود اما این چند تا یوز بار برای کسانی که شیفته ی این بازی هستند امیدوارم خوشتون اومده باشه

48nrn9u.png

2le4ap1.png

2vi3why.jpg

طول يوزربارها كوتاه تره معمولا....315 در 19 پيكسل...
ولي قشنگ بود ممنون!:d
اون((عتيقه))هم خيلي قويه....حتي با 180 سال سن....(همين بود؟!)
دوستي اون ((عتيقه))با جينپاچي از كجا شروع شد اون وقت؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or