طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
خدایی تکن 5 خیلی مجهز بود :دی

من یه گذری به همه سری ها زدم به جز تکن 4

نصف و نیم عمرت بر فنا:دی

اگه جایی دیدی برو بازی کن

آره بچه ها درباره اعدام آرش موافقم بیایید همه فکرامون رو رو هم بریزیم و این موجود رو از صحنه روزگار پاک کنیم!:biggrin1:(به امید آن روز):biggrin1:

اقا اعدام کنیم اعدام!!:دی

ولی بچه ها من با تکن 4 زیاد نحالیدم اصلا یه جوری بود.کاراکترها خیلی خشک بودند یه دیالوگ خشک و خالی هم رد وبدل نمیکردن:confused:ولی در عوض تکن 5 خدا بود.:love:

کجاش بد بود اتفاقا خیلی هم از تیکن 5 بهتر بود

تیکن 5 به قول اسوکا امکانات بیشتری داشت

آقا با قشنگترین نظر سال مواجه شدیم :دی آخه میلاد کجای Tekken 4 قشنگ بود؟ همون پائول ـش باعث میشد بازیش نکنیم .

امتیازات ، تاپ 10 گیم رنکینگ و اکسپریمنت خودمون گواه این ـه که Tekken 3 شاهکار دیگه ایه.

تکن 4 که مزخرف بود.
.

آقا با قشنگترین نظر سال مواجه شدیم :دی آخه میلاد کجای Tekken 4 قشنگ بود؟ همون پائول ـش باعث میشد بازیش نکنیم .

.

افقا نزنید نزنید!:دی

خوب قشنگ بود:دی

از گیم اسپات هم نمره 8/4 گرفته که خیلی خوبه
===
یا شایدم من فقط باهاش حال کردم:دی
--------------
بابی ببین چه خوشگل شده کینگ و برایان:دی

image.php

image.php

آخرین ویرایش:
هی میخوام توی این تاپیک پست ندم نمیشه :biggrin1:

فکر کنم کاستومیز تیکن 6 :ب ر:دی:دی باشه
اخه عقل کل ! :دی اون ارم Tekken 6 رو روی پیرهن برایان نمیبینی ؟ :دی معلومه که برای Bloodline Rebelion ـه دیگه :biggrin1:

بهترین تکن هم بی برو برگرد Tekken 3 هست ! کلا بعد اینکه Tekken 2 طرفدارانش وحشت ناک زیاد شد Namco تیم بازی رو خیلی بزرگ کرد و کلا همه چیز بازیو از اول ساختن و حتی کازویا رو هم انداختن بیرون :biggrin1: (فکر کنم دلیل موفقیتشم همین نبود کازویا بود :دی)

هی میخوام توی این تاپیک پست ندم نمیشه :biggrin1:

بی تو هرگز!:دی

اخه عقل کل ! :دی اون ارم Tekken 6 رو روی پیرهن برایان نمیبینی ؟ :دی معلومه که برای Bloodline Rebelion ـه دیگه :biggrin1:
میدم بنت کنن ها:دی

خو تو تیکن 5: د ر:دی:دی ارمشو طراحی کردن:دی

جمله اخری شوخی بود

چرا این ترد رو زودتر بهم معرفی نکردین!؟ :( آخه چـــــــــــــــــــــــــرا!؟ :((
بابا فن بوی ها دو آتیشه بابا تیکن بازا!
من از همون عنفوان کودکی در بطن ورود تیکن 2 عاشق سینه چاک جولیا شدم، مخصوصا عاشق قوصای بدنش و [beeeeeeeeeep] آره! :دی
خلاصه میبینم که کینگعلی دوست ها و هونگ دوستا! :دی همگی دوره هم جمعشون جمعه
یه پائول دوست رو فقط کم داشتین که اونم جواد شد! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or