steve bradly pitt
کاربر سایت

مرامت منو کوشته:biggrin1:بابا ما چاکرتیم، توف کن توش شنا کنیم!![]()
لگد خوردتیم!:hurted1:

ایولمن هستم:biggrin1:
اخه فقط وبلاگ بلدم درست کنم:blushing:وب لاگ چرا؟!؟ یک سایت باید درست کنیم، من این را پایم و خودم هم قبلا اقدام کردم فقط وقت ندارم فعلا کاراشو بکنم اما اگه همگی همگی هستید که بزنیم خوب میشه.

:cheesygri( شوخی کردم

من دارم این بازیو تمرین می کنم.کدوم حرکت ها که تو لیست تو بازی هستن به درد می خورن؟همشون که بدرد نمی خورن.من دارم فقط 10 ضربارو تمرین می کنم.
این سری tekken از 1 تا 6 فناش فرق نداره؟
به به دوست عزیزسلام، خیلی خوبه که دارید تمرین می کنید امیدوارم موفق باشید.
درسته "تمام" حرکات به درد نمیخورن اما زدن هر حرکتی سلیقه ای و بسته به خوده آدم، من خیلی هارو دیدم از حرکاتی استفاده می کنن که من اصلا استفاده نمی کنم و همین طور برعکس، پس نمیشه گفت ضربه ای به درد نمیخوره. نکته ی بعد اینکه بعضی ضربات که به ظاهر به درد نخور میان، باید در زمان خودش استفاده بشه اون وقت هستش که از بقیه ضربات دیگر به درد بخورتر هم میشن.
10 ضرب ها هم به درد نمیخورن مگر اینکه با کسی بازی کنید که اولین بارشه، چون کسی که وارد باشه توی ضربهٔ سوم یا چهارم یا... Reverse می کنه و خودتون ضربه میخورید.
تکن 1 یک بازی هست و تکن 6 انگار یک بازی دیگه فنون بازی از سال 1994 تا الان 100 برابر بیشتر، واقعی تر و نرم تر شده چون ضربات توی تکن از روی حرکات واقعی رشته های رزمی برداشته شده.
کامبت چی میگه؟!؟ :biggrin1: