طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
باشه رو چشم.
یه پیغام خصوصی بده هر کدومو خاستی(عکس بده جناره تحویل بگیر:biggrin1:)
نمیشه جنازه بدیم عکس تحویل بگیریم ؟:biggrin1:.
یه چیزی بگم فقط زیاد ناراحت نشید ولی یه بو هایی از اومدن تیکن 6 روی 360 هم میاد وگویا این تاخیر بوجود اومده برای پرت بازی واسه این کنسول بوده تا همزمان با نسخه ps3 روی 360 هم ریلیز بشه ، با اینکه خبر بدیه ولی من اگه به حقیقت به پیونده به یه دلیلی خوشحال میشم :biggrin1:.

من جدیدنا به یه Paradox بر خوردم! حالا نمی دونم در موردش بحث کردین یا نه ....
تو 5یادمه که تو اندینگ دموی یوشی میتسو ،یوشی زد برایان رو کشت.
از طرفی برایان هم تو اندینگش زد یوشی رو کشت،حالا اینا چطوری وجود خارجی دارن تو 6؟!
اصلا چرا اینطورین؟ همه میان تو ترنومنت برای پولش اینا ....!
ولی تو داستان این 2 تا هیچ کس Dr. Boskonovitch نمیشه!:دی

نمیشه جنازه بدیم عکس تحویل بگیریم ؟:biggrin1:.
یه چیزی بگم فقط زیاد ناراحت نشید ولی یه بو هایی از اومدن تیکن 6 روی 360 هم میاد وگویا این تاخیر بوجود اومده برای پرت بازی واسه این کنسول بوده تا همزمان با نسخه ps3 روی 360 هم ریلیز بشه ، با اینکه خبر بدیه ولی من اگه به حقیقت به پیونده به یه دلیلی خوشحال میشم :biggrin1:.
1.همه جوره است تازه میتونی جنازه بدی جنازه تحویل بگیری:biggrin1:
2.واقعا نامردیه من فقط برلی تیکن ps3 گرفته بودم:((
==
تین ایدها که خودم بلدم بگید چه کا رشون کنم مثلا برای یکی پوست خر بزارم:biggrin1:
اینم کازویا .خیلی تغییرش ندادم
6jncd2.jpg

sm4 یکدره مهربون رفتار کن چقدر خشن بازی در میاری :biggrin1: . اما اگه بتونی آسوکا را هم درست کنی قربان دستت همینطور باب و زافینا :biggrin1:
پ . ن : یکی نیست بگه چیز دیگه ای میل نداری پیتزایی نسکافه ای اپیروتی :laughing:

sm4 یکدره مهربون رفتار کن چقدر خشن بازی در میاری :biggrin1: . اما اگه بتونی آسوکا را هم درست کنی قربان دستت همینطور باب و زافینا :biggrin1:
پ . ن : یکی نیست بگه چیز دیگه ای میل نداری پیتزایی نسکافه ای اپیروتی :laughing:
بابا این چه حرفیه خواهش میکن.به زودی آمادش میکنم.
راستی می گفتی خبرایی دارم چی شد؟
==
من ایده کم آوردم کمک:biggrin1:

بابا این چه حرفیه خواهش میکن.به زودی آمادش میکنم.
راستی می گفتی خبرایی دارم چی شد؟
==
من ایده کم آوردم کمک:biggrin1:

از چه لحاظ کم آوردی بگو خودم کمکت میکنم . پس برای چی این اسمارو گفتم چون ایده کم بیاری . :biggrin1:
من یکی درست میکنم فقط بگین با چه برنامه ای حال میکنین . paint خوبه :biggrin1:

من فکر نکنم تکن 6 برای xbox360 بیاد... همتون خام اون خبر مصاحبه با Suzaki شدید که گفته بود هنوز معلوم نیست که روی xbox360 یا نه؟!؟ نکته هم این هست که تازه توی سایت گزاشتن من هفته پیش دیدم گزاشته بودن اگر اشتباه نکنم اما این خبر برای ماه April هست یعنی 4 5 ماه پیش حتی باور ندارید لینک بدم ببینید که خبر چه قدر قدیمی هست، اگر میخواست بیاد توی E3 اعلام میشد چون دیگه چیزی به انتشارش هم نمونده.

نکته دوم دسته xbox360 هست که تنها عیبش جهت هاش هست و این نکته توی تکن خیلی خیلی مهمههههه، واقعا جهت های دسته Xbox افتضاح هست و اصلا انگار الکی گزاشتن، طرفتارهای تکن میخوان روی Xbox با آنالوگ تکن بازی کنن؟!؟

البته نمیدونم شاید هم اومد:biggrin1::biggrin1::biggrin1: فعلا هم که همه سرشون با SC4 گرمه.

ُSm4 جان شما به دراکولا علاقه ی شدیدی داری:biggrin1:؟!؟ همه عکسات دراکولا از آب درمیان.
مثلا میتونی یکی از عکس های خودت رو کلت را جدا کنی بزاری روی Kazuya...چون ایده کم آورده بودی گفتم:-"

از چه لحاظ کم آوردی بگو خودم کمکت میکنم . پس برای چی این اسمارو گفتم چون ایده کم بیاری . :biggrin1:
من یکی درست میکنم فقط بگین با چه برنامه ای حال میکنین . paint خوبه :biggrin1:

مثلا بگید بجز دراکولا چکارشون کنم
طرحتو بزار ببینیم چه شود:biggrin1:
ُSm4 جان شما به دراکولا علاقه ی شدیدی داری:biggrin1:؟!؟ همه عکسات دراکولا از آب درمیان.
مثلا میتونی یکی از عکس های خودت رو کلت را جدا کنی بزاری روی Kazuya...چون ایده کم آورده بودی گفتم:-"

به دراکولا علاقه ندارم:pدوست دارم مثل جین شیطانی بشن.چرا کله من کله خودتو بده:biggrin1:
==
اینم آسوکا
28cotxi.jpg

مثلا بجز دراکولا عروسشون کن . خوشگلشون کن :biggrin1:
آقا بخاطر اینکه ویندوز من ویستا هست و هارد کمی پره مجبور شدم فقط از paint کمک بگیرم ببخشید اگه جالب نیست . :(

2iayi5k.jpg

آخرین ویرایش:
مثلا بجز دراکولا عروسشون کن . خوشگلشون کن :biggrin1:
آقا بخاطر اینکه ویندوز من ویستا هست و هارد کمی پره مجبور شدم فقط از paint کمک بگیرم ببخشید اگه جالب نیست . :(

2iayi5k.jpg
میدونم کار با پینت خیلی سخته:love:
نظرتون چیه جینو کاریکاتورش کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or