طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام
خواهش میکنم.
اون دو تا واسه این گذاشتم که قضای خالی پرش.تازه چشه این چشم به این خوشگلی:biggrin1:
خودم درست کردم با پینت اگه فتو شاپ داشتم بهتر می شد.(یعنی به ما اعتماد نداری):((

گفتم کدوم کارکتر؟یک خا نوم ویک آقا:biggrin1:

از کینگ به خاطر فناش بیشتر خوشم میاد دوم مرامش سوم رنگ پوستش:biggrin1:

اون دو تا جارو میشد به یک طریقی پرش کرد، مثلا اصلا Anna را نزاشتی چرا؟!؟

آخه یک همچین عکسی توی تکن.نت دیده بودم یادمه:confused:
King و AKing تو یک سبک هستن، ندیده بودم کسی رو که از یکیشون خوشش بیاد و از اون یکی نه، Aking جذبه هم داره:biggrin1: و در آخر ای نژاد پرست:biggrin1:

از اون دوستمون حسام جان هم ممنون که کامل تر کردن این فن تگ رو... Jack 2 و Gun Jack میزنن این هم گرفتن دایره+مثلث و فشردن آنالگ به همین سادگی:biggrin1:

یک فن توی تکن 5 من با King زدم که دهنم باز موند:eek:، دسته عقب را بچرخونید به بالا بعد مایل بالا جلو بعد نگه دارید و بعد مربع+مثلث ، میره هوا 20 ثانیه طول میکشه بیاد پایین صحنه آهسته میشه، من خودم 20 بار بزنم یکبارش انجام میشه. نمیدونم دیدید یا نه؟!؟

هرچی تکن جلوتر رفته از رمز و رازهاش کاسته شده و الان دیگه اصلا چیزی نزاشتن.

سلام

در مورد چشم ها: آسوکا جین لیو :دی

خیلی خیلی خیلی خیلی....ممنون:دی حتما تست میکنم ^^
موافقم و خواهش می کنم ;).
یک فن توی تکن 5 من با King زدم که دهنم باز موند:eek:، دسته عقب را بچرخونید به بالا بعد مایل بالا جلو بعد نگه دارید و بعد مربع+مثلث ، میره هوا 20 ثانیه طول میکشه بیاد پایین صحنه آهسته میشه، من خودم 20 بار بزنم یکبارش انجام میشه. نمیدونم دیدید یا نه؟!؟
خب اول اینکه اونی که الان خیلی باز شده چشماته و دهن پایینتره :biggrin1::love: و دوم اینکه مطمئنی 20 ثانیه میمونه رو هوا؟(یکم زیاد نیست برای بازی مثل تیکن ؟:biggrin1: )البته شاید همون مشت قدرتی کینگ رو میگی که از آرمور کینگ ورداشتن که میپره بالا و دودستی میزنه توی سر حریف و نکته بعدی اینکه اگه کند میشه اون فن احتمالاَ یا مشکل دیسک هست یا دستگاه که فریم ریت کم میاره :biggrin1:.

خب اول اینکه اونی که الان خیلی باز شده چشماته و دهن پایینتره :biggrin1::love: و دوم اینکه مطمئنی 20 ثانیه میمونه رو هوا؟(یکم زیاد نیست برای بازی مثل تیکن ؟:biggrin1: )البته شاید همون مشت قدرتی کینگ رو میگی که از آرمور کینگ ورداشتن که میپره بالا و دودستی میزنه توی سر حریف و نکته بعدی اینکه اگه کند میشه اون فن احتمالاَ یا مشکل دیسک هست یا دستگاه که فریم ریت کم میاره :biggrin1:.

:biggrin1:
20 ثانیه نه اما حدودا 7 8 ثانیه میمونه، همون مشت کینگ که از آرمور گرفته هم میشه به این طریق بدون مکس زد اما نه اون نیست اون مشتشه که مایل بالا مربع+مثلث میزنه فقط با 10 ثانیه تاخیر و رو هوا میمونه اصلا:) ، نکته دیگه اینکه من 4 تا تکن 5 دارم:biggrin1: مشکل از دیسک نیست مشکل اصلا از دیسک و یا فریم ریت نیست من حتی تو نت فیلمش رو دیدم که یکی هم زده بود و گزاشته بود و برای اینکه کندیش را نشون بده با یک ضربه قدرتی مقایسه کرده بود .

سلام برو بکس .
گفتم یه بحثی را بندازم:biggrin1:
به نظر شما چشمو ابرو:biggrin1:کی قشنگ تره.
کار خودمه.
ردیف 1:کارکتر های مورد علاقه خودم
ردیف 2::sick::sick:
ردیف 3و4:جک و جونور:biggrin1:
ردیف 5و 6:هر چی فکر کردم نتونستم اسمی بزارم
ردیف 7:دو جنسه ها:biggrin1:
ردیف 8و9:بانوان:biggrin1:
نکنه:علامت فر مزی که زدم بالای هر عکس به نظرم زیبا بودندددد.
96ahjd.jpg
اینو یادم رفت بگم.اون دو تا نقاشی:دی بعلت اینکه فضای خالیو پر کنم کشیدم.
kingودیول جین,وهمه ی خانما و....
hwoarang:groupwave:

اون دو تا جارو میشد به یک طریقی پرش کرد، مثلا اصلا Anna را نزاشتی چرا؟!؟
آخه یک همچین عکسی توی تکن.نت دیده بودم یادمه:confused:
King و AKing تو یک سبک هستن، ندیده بودم کسی رو که از یکیشون خوشش بیاد و از اون یکی نه، Aking جذبه هم داره:biggrin1: و در آخر ای نژاد پرست:biggrin1:
1.چرا گیر میدیا:دی انارو تو pc نداشتم

2.اگه میخوای یکی با حال از بهترین هاش رات درست کنم(البته کار سختی نیست)

3.سبکشون میدونم یکیه ولی کینگ کمی فرز تره:دی من از ادی خوشم میاد به خاطر پوستش

4.خودتی(ناراحت نشی شوخی کردم):دی

5.چرا گیر میدی:دی :دی

راستی بچه ها این به نظرم عجیبه تو تیکن نگاه کنین بازی ذاره از فرم خارج میشه:((
21tstl.jpg

خب تا نیاد معلوم نمیشه این عکسها واقعی هستن یا نه بعدم به عکس اعتماد نکنید چون من دیدم کارایی با عکس می کنن توی تیکن که اینا توش گمه :biggrin1:.
حالا شما حرص نخور مطمئن باشید که تکن 6 بهترین سری میشه... ^^ خب حالا اینا هم یه تجربه جدیده:دی
منم مطمئنم بهترین میشه :cool:
پناه بر خدا
ولی فکر نکنم تیکن 6 در کار باشه .مردیم از بس انتظار کشیدیم

اگه نبود هیچوقت انقدر طول نمی کشید (واقعاَ چه دلیل موجهی آوردم :biggrin1::laughing:)

خب تا نیاد معلوم نمیشه این عکسها واقعی هستن یا نه بعدم به عکس اعتماد نکنید چون من دیدم کارایی با عکس می کنن توی تیکن که اینا توش گمه :biggrin1:.
اگه نبود هیچوقت انقدر طول نمی کشید (واقعاَ چه دلیل موجهی آوردم :biggrin1::laughing:)
1.آخه از سایت گیم نمیدونم چی:دی گیر آوردم .زیادم بودن

2.واقعا باور کردی:دی

1.آخه از سایت گیم نمیدونم چی:دی گیر آوردم .زیادم بودن

2.واقعا باور کردی:دی
ای کلک دیدی خودت هم میدونستی الکیه فقط می خواستی بچه ها رو بزاری سرکار آره ؟:biggrin1:.

توی تیکن تگ یه آپشن داشت برای گرفتن عکس بعد من یه زمانی با زدن فنای مختلف توی یک لحظه خاص ایراد گرافیکی می گرفتم و کلی عکس عجیب غریب ساخته بودم مثلاَ دویل کازویا رو سفید کرده بودم یا نصف بدن هیهاچی رو کردم تو زمین و کلی کار دیگه بعد تا اینو دیدم گفتم ای بابا جلوی قاضی و ملق بازی :biggrin1:.

ای کلک دیدی خودت هم میدونستی الکیه فقط می خواستی بچه ها رو بزاری سرکار آره ؟:biggrin1:.

توی تیکن تگ یه آپشن داشت برای گرفتن عکس بعد من یه زمانی با زدن فنای مختلف توی یک لحظه خاص ایراد گرافیکی می گرفتم و کلی عکس عجیب غریب ساخته بودم مثلاَ دویل کازویا رو سفید کرده بودم یا نصف بدن هیهاچی رو کردم تو زمین و کلی کار دیگه بعد تا اینو دیدم گفتم ای بابا جلوی قاضی و ملق بازی :biggrin1:.
بابا از سایت گیم ساپت بود

حالا من حسودیم شد چرا کینگ شیطان نشه
293a64x.jpg

کسی مسافرت خارج از کشور نمی ره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:biggrin1:
اگه رفت چین یا... tekken 6به تعداد بخره:laughing::cheesygri

hwoarang:groupwave:
من دارم میرم ترکیه:biggrin1:
ولی به قول هیچکس (مایه بده بیشتر):blushing::biggrin1:
ادرسم میخوام:cursing:
تعداد چنتاس:wallbash:
:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند