طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام به همه ی Tekken بازها که چند وقته زیاد شدن:biggrin1:
دیدم هی کاراکترهارو به بازیگرها شباهت میدید گفتم منم بیام براتون بزارم, اینایی که میزارم احتمالا تایید شدن اما باز 50-50 هستن.
images

خوب از Jin شروع میکنم که قراره نقشش رو اقای Takeshi Kaneshiro بازی کنه همونی هست که نقش Onimusharo توی House of flying Daggers بازی میکنه فکر کنم همتون دیدید.

images

نفره بعد Nina Williams که sienna guillory نقشش را بازی میکنه همون خانومی که توی Resident Evil:Apocalypse نقشه Jill Valentine را داره.

images

images

[SIZE=-1][/SIZE]
این هم Kazama Jun که chiaki kuriyama نقشش را بازی میکنه, این خانم هم اگه Kill Bill را دیده باشید نقشه یک دختره خشن و دیوونه را بازی میکنه اسمشم توی فیلم Gogo بودش.

images

Andy Serkis هم که دیگه همه میشناسن و نیازی به معرفی نداره اون نقشه فوق العاده ی Gollum را هیچ وقت فراموش نمیکنیم, راستی جای Kuma & Panda و Jack قراره ایفای نقش کنه(یک شاهکاره دیگه)

images

این هم اقای Nathan darren Jones که غولیه برای خودش 160 کیلوگرم وزن داره تابلو هستش دیگه نقشه کیو داره :biggrin1: اون کس, کسی نیست جز Craig Marduk ای بل, توی Troy هم دیدینش اوله کاری میاد میمیره:cheesygri و توی Condemned هم بازی کرده و همچنین Fearless Jet li.

images

این هم Luke Goss که قراره نقش Steve Fox را بازی کنیه توی One night with the King نقشه xerxis را بازی میکرد.

images

Darrin Dewitt Henson هم قراره به جای Raven بازی کنه بازیگره مشهوری نیست من ازش فیلمی ندیدم.

به نظره من خیلی خوب انتخاب کردن حالا باید دید بقیه کاراکترها کیا هستن.

من نگفتم که او نا خوبن:laughing::laughing::laughing:

راستی چرا من هر TTTمیخرم دستگاه بالا نمی آره؟:confused:

اصلا TTT سالمی وجود نداره و بیشترشون به جای DVD, سی دی هستن یا دمو ندارن و خیلی بگردی بهترین نسخه را گیر بیاری همه ی Ending میان اما تا به Wang میرسه گیر میکنه و بالا نمیاد من 7 8 تا TTT دارم که انواع و اقسام هاشون هستن فقط 1کیشون سالمه.

میگم تنها دلیلی که ایرانی ها بیشتر هاوورانگ رو بیشتر دوست دارن همون فن مشهور xxxx نیست ؟
کلا تنها دلیلی که تو اینجا تکن محبوبه برای همین سیستمه ( چشمات رو ببندن و دکمه بزن :دی. ).
باتشکر فراوان از Ironfist عزیز
خوب از Jin شروع میکنم که قراره نقشش رو اقای Takeshi Kaneshiro بازی کنه همونی هست که نقش Onimusharo توی House of flying Daggers بازی میکنه فکر کنم همتون دیدید.
یادم نیست جا خواندم ولی ایشون فوت شدن مثل اینکه!.
sm4
ند اما جین به هوارانگ کمک می کنه و با ارتشی ها دعوا میکنند .
:cheesygri
پ.ن. کلا 3 تا گیم پلی ازش دارم که هر سه بی صدا هستن (:دی) و Screen. سایت درست حسابی دارین برای دان کردن Video های با کیفیت و صدادار لطفا دست بجُنبونید :biggrin1:.
پ.ن.2. باس تکن 6 رو هم دیـــــــدیم. از بروبچه های مصر ـه :دی.

آخرین ویرایش:
میگم تنها دلیلی که ایرانی ها بیشتر هاوورانگ رو بیشتر دوست دارن همون فن مشهور xxxx نیست ؟

خب این فن هوارانگ خیلی بدرد بخوره...ولی بنظر من بهترین فنش هم نیست

این چه جور hwoarangهست

خب.... :-" حالا خیلی هم بد نیست :دی

کلا تنها دلیلی که تو اینجا تکن محبوبه برای همین سیستمه ( چشمات رو ببندن و دکمه بزن :دی. ).

.

من یک بار باید بشینم سره این موضوع باهات بحث کنم که این طوری که فکر میکنی نیست انقدر رفتی بیرون دیدی 4 نفر دارن تکن بازی میکنن فقط دسترو میچلونن و نمیفهمن دارن چی میزنن فکر کردی Tekken بده اما مشکل از اون کسی هست که داره بازی میکنه, خدایی هر جا توی سایت بحث تکن شده تو اومدی کوبیدی بازی به این خوبی رو:( :cheesygri البته خوب سلیقه ای هستش دیگه من Tekken را دوست دارم شما چیزه دیگه رو( VF دوست داشتی فکر کنم) اما جدا من اصلا از vf5 خوشم نیومد فقط از گرافیکش خوشم اومد بازی را کردن slow تکون نمیخورن کاراکترهاش و خیلی چیزهای دیگه که ولش کن جاش اینجا نیست بگم:biggrin1:

راستی Takeshi Kaneshiro فوت نشده 2 تا فیلم برای اکران توی سال 2008 داره و یکی هم برای 2009 که همون Tekken هستش تازه فیلم Onimusha را دارن میسازن که این نقشش رو بازی میکنه حالا کی میخواد بیاد معلوم نیست, خدا کنه بازیگرا همینا باشن احتمالش هم زیاده من توی 2 تا سایت دیدم اینا تایید شده بودن و جزوه بازیگرها بودن:love:

من که از همه چیزhwoarangخوشم :biggrin1::blushing::love:
فناش جای خود داره من بیشتر از فناش خوشم :biggrin1:
من فقط از اینکه پرو هستش خوشم میاد ازش اخره بچه پرو هستش.

دوستان شما هنگامي كه TEKKEN بازي ميكنيد روي كدام درجه ي سختي بازي ميكنيد؟

EASY
MEDIUM
HARD
VERY HARD
ULTRA HARD​

فقط ميخواهم بدانم در كدام لول قرار داريد

اگه خوده شما توجه کنید روی هر mode بزاری برای یک مدت بازی کنی میفهمی که بازی یک نواخت هستش و فقط یک سری ضربات خاصی را اجرا میکنن برای همین من همش عوض میکنم که یکنواخت نباشه چون اون اولا مثلا روی mode Hard انقدر یکجور ضربه میزدن دیگه حفظ شده بودم.

من همه ي درجه هاي سختي را امتحان كرده ام. هروقت ميخواهم با كاركتر هايي كه از انها متنفرم بازي كنم MEDIUM را انتخاب ميكنم. با كاركتر هاي معمولي HARD را انتخاب ميكنم. اما با كاركترهاي مورد علاقه ي خود كه تعدادشان اندك است ULTRA HARD را انتخاب ميكنم. اما Mude ها همه جا استفاده نميشود.
سبك هاي ديگر بازي بسيار جاب است كه انجا Mude معنا ندارد.
جالبترين انها TEKKEN DOJO است كه براي اولين بار در TEKKEN DR پديدار شد. من به اين سبك بيشتر علاقه دارم.

اينطور كه پيداست اين سبك تمام نشدني است. همانطور كه ميدانيد در اين سبك ديگر Mude ها كاره اي نيستند. در اين سبك هرچقدر درجه ي كاركتر ها بالاتر باشد حريف شما حرفه اي تر است.
من تا به حال به اين درجات رسيده ام.

Jin ............ 364W... 1L ........ Divine Fist ..... 99.72%​

Steve .......... 272W... 10L ..... Tekken Lord ..... 96.45%​

Hwoarang .......... 272W... 13L ..... Tekken Lord ..... 95.43%​

Lee .......... 259W... 11L ..... Tekken Lord ..... 95.92%​

Raven ............ 225W.... 6L ............... Raijin ..... 97.40%​

Feng .......... 200W.. 10L ............... Raijin ..... 95.23%​

Dragunov ........... 185W... 28L ......... Destroyer ..... 86.85%​

بقيه ي كاركتر ها درجه بالايي ندارند كه انها را معرفي كنم. البته تا الان بايد ميداشتند براي اينكه يكبار كه خيلي خوب پیش رفته بودم Save بازي به دليل تعويض PSP از بين رفت:(

دوست دارم شما هم درجه ي كاركتر هاي خود را كامل معرفي كنيد. البته ميدانم كه شما خيلي خيلي بايد از بنده جلو تر باشيد:love:

هدف من از اين تقاضا فهميدن اين است كه بدانيم دوستان تا چه حد حرفه اي هستند.​

با سپاس​

آخرین ویرایش:

:cheesygri
پ.ن. کلا 3 تا گیم پلی ازش دارم که هر سه بی صدا هستن (:دی) و Screen. سایت درست حسابی دارین برای دان کردن Video های با کیفیت و صدادار لطفا دست بجُنبونید :biggrin1:.
پ.ن.2. باس تکن 6 رو هم دیـــــــدیم. از بروبچه های مصر ـه :دی.

:eek::eek: فریدون اگه تیزری که jin توی محیط برفی هست و پشتش یک هواپیما است و BOB را هم نشان میدهد دیده باشی . آخرش ZAFINA یک در بزرگ و باز میکنه که یک نور از آنجا بیرون میاد . بعد یک اژدها یخی را نشان میدهد . این اژدها BOSS آخر است . حالا اگه غیر از اینه یک عکس یا همون تیزر و بده ببینیم این BOSS کیه .
بعد اگه 40 کاراکتر باشه میشه 41 میشه چون من JINPACHI را در لیست دیدم و همون اژدها
( چون الان تو خود سایت اصلی 39 شخصیت را نشان داده ) :biggrin1::biggrin1:

درود ب همه
Ironfist جان نگفتم تکن بده یا بدم میاد یا ... . بازی بسیار خوبیه ولی یک سری مشکل باعث شده اعصاب خوردن و بچه بازی بشه. مثلا تا مبارزه اغاز میشه طرف بهت یک 10 ضرب میزنه، تا بخوای بلند بشی 4 5 تا هم روی زمین میخوری و تمام، حالا نمیدونم شما ( کلی منظورم هست ) چه چیز شاعرانه ای درش میبینید که من نمتونم!.
خدا کنه این 10 ضرب از تکن 6 حذف کنن ( :دیAmen for That :دی).
اگه خوده شما توجه کنید روی هر mode بزاری برای یک مدت بازی کنی میفهمی که بازی یک نواخت هستش و فقط یک سری ضربات خاصی را اجرا میکنن برای همین من همش عوض میکنم که یکنواخت نباشه چون اون اولا مثلا روی mode Hard انقدر یکجور ضربه میزدن دیگه حفظ شده بودم.
هوش مصنوعی "خوشحال" به این میگن. مثلا تا حالا نشده Nina یا King یک سالتو ترکیبی رو اجرا کنن!!. حتی در UH که اخرین درجه سختی ست.
محمد جون (ps3 terabay ) خودش بود. دقیقا همین تیزر بود. فکر کنم Opening Demo بازی هم باشه!. البته اژدها که نبود ولی شاید "اژدهای درونی" داشته باشه :biggrin1:. گنده مُنده که بود، کلا خوشم اومد ازش. لیاقت Final Boss شدن رو داره، احتمالا!.
خیلی وقته گفتن جین پاچی قابل بازی ست!!. مزخرف میشه احتمالا، مسخره نمیشه بنظرتون!؟. بیش از قوی ـه. بالانس قدرت بین شخصیتها از بین میره.

ادامه بحث شیرین در مورد تکن 6 رو لطفا اینجا ادامه بدیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or