سلام به همه ی Tekken بازها که چند وقته زیاد شدن:biggrin1:
دیدم هی کاراکترهارو به بازیگرها شباهت میدید گفتم منم بیام براتون بزارم, اینایی که میزارم احتمالا تایید شدن اما باز 50-50 هستن.
خوب از Jin شروع میکنم که قراره نقشش رو اقای Takeshi Kaneshiro بازی کنه همونی هست که نقش Onimusharo توی House of flying Daggers بازی میکنه فکر کنم همتون دیدید.
نفره بعد Nina Williams که sienna guillory نقشش را بازی میکنه همون خانومی که توی Resident Evil:Apocalypse نقشه Jill Valentine را داره.
[SIZE=-1][/SIZE]
این هم Kazama Jun که chiaki kuriyama نقشش را بازی میکنه, این خانم هم اگه Kill Bill را دیده باشید نقشه یک دختره خشن و دیوونه را بازی میکنه اسمشم توی فیلم Gogo بودش.
Andy Serkis هم که دیگه همه میشناسن و نیازی به معرفی نداره اون نقشه فوق العاده ی Gollum را هیچ وقت فراموش نمیکنیم, راستی جای Kuma & Panda و Jack قراره ایفای نقش کنه(یک شاهکاره دیگه)
این هم اقای Nathan darren Jones که غولیه برای خودش 160 کیلوگرم وزن داره تابلو هستش دیگه نقشه کیو داره :biggrin1: اون کس, کسی نیست جز Craig Marduk ای بل, توی Troy هم دیدینش اوله کاری میاد میمیره:cheesygri و توی Condemned هم بازی کرده و همچنین Fearless Jet li.
این هم Luke Goss که قراره نقش Steve Fox را بازی کنیه توی One night with the King نقشه xerxis را بازی میکرد.
Darrin Dewitt Henson هم قراره به جای Raven بازی کنه بازیگره مشهوری نیست من ازش فیلمی ندیدم.
به نظره من خیلی خوب انتخاب کردن حالا باید دید بقیه کاراکترها کیا هستن.
من نگفتم که او نا خوبن:laughing::laughing::laughing:
راستی چرا من هر TTTمیخرم دستگاه بالا نمی آره؟:confused:
اصلا TTT سالمی وجود نداره و بیشترشون به جای DVD, سی دی هستن یا دمو ندارن و خیلی بگردی بهترین نسخه را گیر بیاری همه ی Ending میان اما تا به Wang میرسه گیر میکنه و بالا نمیاد من 7 8 تا TTT دارم که انواع و اقسام هاشون هستن فقط 1کیشون سالمه.