طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
اخه ميدوني چيه؟ديگه دوستام پيشم نيستن تا باهاشون تيكن بازي كنم!:((اخه وقتي تنها باشي ديگه حس بازي نداري.حالا ps3 دارم ولي نمي تونم انلاين بازي كنم چون adsl ندارم.:(
براي همينم ديگه تيكن رو فراموش كردم.
icon18.gif

الان تو سرزمین عجایب arcade Tekken 2 هست خجالت هم نمیکشن

واقعا... لااقل یه تیکن چهاری پنجی.... آخه تیکن دو تو سال 2008؟ :-"

براي همينم ديگه تيكن رو فراموش كردم

حتی اگه کسی نباشه یه کم بازی کنید باز خوشتون میاد درست میشه
.............................
ولی خیلی دوست دارم که زودتر بیاد

تو سرزمین عجایب arcade Tekken 2 هست خجالت هم نمیکشن
دارین میگین سرزمین عجایب!magic planet که نمیگین:biggrin1:
الان تکن 2 بازی کمیابی هم هست:دی...این کمک میکنه اونایی که بازیش نکردن،بتونن بازی کنن.
ار جنبه + نگاه کنید:biggrin1:

اخه ميدوني چيه؟ديگه دوستام پيشم نيستن تا باهاشون تيكن بازي كنم!اخه وقتي تنها باشي ديگه حس بازي نداري.حالا ps3 دارم ولي نمي تونم انلاين بازي كنم چون adsl ندارم
خوبه باز از خوده ps3 یک استفاده هاییی میکنین!من ps3 بیچارم 1 ماهی هست روشن نشده!در اصل روشن نکردم:دی

دارین میگین سرزمین عجایب!magic planet که نمیگین :دی
البته سرزمین عجایب هم یه جورایی magic planet حساب میشه اما از نوع ایرانیش:دی :laughing:
تو همین magic planet هم حالا حالاها tekken 6 یافت نمیشه :دی چه برسه به .....

اخه ميدوني چيه؟ديگه دوستام پيشم نيستن تا باهاشون تيكن بازي كنم!:((اخه وقتي تنها باشي ديگه حس بازي نداري.حالا ps3 دارم ولي نمي تونم انلاين بازي كنم چون adsl ندارم.:(
براي همينم ديگه تيكن رو فراموش كردم.
icon18.gif

ناراحت نباش ما که پیشت هستیم تنهات هم نمیزاریم:victory:من خودم الان 2 ماهی هست هیچی برای بازی ندارم انقدر دلم برای Tekken تنگ شده :crying: من تنها هم حس بازی دارم.

واقعا... لااقل یه تیکن چهاری پنجی.... آخه تیکن دو تو سال 2008؟ :-"

حتی اگه کسی نباشه یه کم بازی کنید باز خوشتون میاد درست میشه
.............................
ولی خیلی دوست دارم که زودتر بیاد

همین رو بگو Tekken 2 برای سال 1995 (Arcade) هستش الان 2008 هستیم اخه Tekken2 سر و صورت بدن کاراکترها به صورت شکل های هندسی هستن اما الان بخوان حتی Tekken4 هم بزارن نمیشه دیگه خیلی کاراکترها طبیعی شدن الان و با دین ما مغایرت داره شما مسلمان هستید عیبه:cheesygri
منم دوست دارم زودتر بیاد اما دیرهم بیاد بازم دوسش دارم.

میدونی پول هر دستگاه آرکید چقدره ؟:biggrin1:

بله قیمت ندارم اما میدونم خیلی گرونه ولی اینم میدونی که با همون دستگاه انقدر در میارن که گرون بودنش یادشون میره...توی همین سرزمین عجایب 600 تومان میدی arcade mode را میری هر جا هم ببازی تمام میشه باید 2باره کارت بزنی ببین با 1 دستگاه بیخود که برای 13 سال پیشه چه پولی دارن در میارن اینا اگه Namco میدونست arcade 13 سال قبلش الان داره اینجوری پول درمیاره:-" اصلا فکرش هم نمیکنه:eek:

Iron fist جان بد نیست تاپیک tekken6 تو بخش ps3 بزنی ؟ کافیه فقط همه ی مطالبی که گذاشتی اینجا رو کپی کنی
این همه مطلب:eek: خیلی تاپیک خفنی میشه

من نمیتونم یکی دیگه باید این کارو کنه 1 مدیره مربوطه ای چیزی...بعدش اینجا Tekken زیاد طرفتار نداره همین چندنفری که کلا اینجا میبینی طرفتاره Tekken هستن منم کلا از همین چند نفر خوشم میاد اینجا توی این تاپیک همه صمیمی هستن و واقعا مثل یک دوست میمونن من ممنونم فقط از بچه های همین تاپیک بقیه تاپیک های این سایت........:gunner:

سلام

خب.... میگم بیاین انقدر در مورد تیکن پیشرفته (همین تیکن 6:دی) بحث نکنیم (تا وقتی که خبری بشه) میگم برای تنوع یه کم برگردیم به دوران قدیم و تیکن های قدیمیتر....

من خودم وقتی که فهمیدم تیکن برای GBA هم بازی داره خیلی تعجب کردم.خب البته همون طور که انتظار میره داستان خاصی نداره و توی این بازی (tekken advance) یه سری از کاراکترای تیکن 3 حضور دارن

یک نسخه Tekken که شاید نه دیده باشید و نه شنیده هم برای کنسول دستی Wonderswan در سال 1999 منتشر شده که البته زیاد شبیه به Tekken هم نیست حتی 2D هم هست برای همین اصلا یک نسخه ی الکی و کاملا پوچ به حساب میاد اما کاراکترها مثل نسخه ی 3وم هستن فقط با یک کاراکتر اضافه به نام Crow که مثل Raven خودمون میمونه و اصلا Raven را از روی همون ساختنش مبارزه به صورت کارتیه و جون کاراکترها 100% هستش, من هر کاری میکنم این عکس Crow را نمیتونم اینجا بزارم حالا اگه شد میزارم بعدا این هم از کنسول دستی Namco
200px-WonderSwan.jpg

و این هم boxshot بازی

PA.63719.001.jpg

سلام
فکر کردم دیگه کسی نمی یاد:blushing::biggrin1:
لطفا یکی رابطه کینگ و آرمورکینگ روبنویسه:biggrin1::-":confused:
من که هستم همیشه منتها کسی نمیاد.
من خلاصه برات جریان King و Armorking را میگم اخه خیلی طولانی هستش قضیه:

در کل 2 تا King و 2 تا هم Armorking توی Tekken بوده... King1 که توی Tekken 1&2 بود و یک کشیش بود که برای درست کردن یک پروشگاه اومد توی Tekken تا جایزش را ببره و بتونه بسازه و خیلی هم پیر بود 30 سالش بود اون موقع که رقیب و دوست Armorking اولیه هم بود اما هی ازش شکست میخورد و اخر هم به دست Orge کشته میشه و از Tekken3 به بعد یکی دیگه به جاش میاد که King2 هستش و یکی از بچه های پرورشگاهش بوده که همیشه تمرین های اون را تماشا میکرده و بعد از مرگ King1 ماسک اون را میزاره و بجاش میاد و Armorking هم ازش خوشش میاد و تعلیمش میده و از Tekken3 به بعد شما در خدمت این King هستید...

توی Tekken4 هم که Armorking به دست Marduk کشته میشه و King هم میاد تا انتقام استادش را بگیره(که میگیره هم)...از Tekken:DR هم که یکی مثل Armorking میاد که معلوم نیست کیه چون Armorking اولیه که مرده و نمیتونه زنده شده باشه البته بعضی جاها شنیدم میگن همونه دلیلشون هم اینه که از Dark Resurrection اومده چون Resurrection میشه روز رستاخیز.
توی Tekken 6 هم که King و Marduk دوست شدن و این وسط هنوز معلوم نیست Aking چی کاره هست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟:confused::confused::confused:

بنظرتون براي اينكه بتونيم تيكن رو انلاين بازي كنيم سرعت اينترنت چقدر باشه خوبه؟:cheesygri
فکر کنم 512 داشته باشی که واقعیش بشه تقریبی 50kb/ps حله قضیه البته با کمتر هم میشه اما خوب هرچی بیشتر بهتر:biggrin1:

این نظر سنجی قبول نیست :((
برایان چرا نیست تو لیست :biggrin1:
نفس کش :-"

این نظرسنجی چون خیلی قدمیه و اصلا باید عوض بشه.

دیگه چیزی به انتشارش نمونده توی نیمه ی دوم 2008 میادش البته بازم قطعی نیست اما تا اخره 2008 بالاخره میاد...من هر چی منتظرش میشم اشتیاقم بیشتر میشه دیر تر بیاد بهتره روش بیشتر کار میشه فعلا که دارن اشکال های بازی را میگیرن به وسیله arcade و توی این هفته هم arcade این بازی وارده امریکا میشه و حسابی امریکایی ها از این بابت خوشحال هستن :cheesygri (یعنی از همین 2روز قبل شدش)
کاش تو ایران هم میامد:(( الان تو سرزمین عجایب arcade Tekken 2 هست خجالت هم نمیکشن:(

مگه قراره نیاد .میاد خوبشم میاد . مطمئنم .:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or