طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
ایکاش جونم میاوردن تو تیکن خدایی حیفه خیلی کاراکتر خوبی بود

آره.... خیلی خوب میشد...ولی مرد :((
------

میگم کسی ادامه ی اینو نداره؟ :دی (در مورد دموی آخر شاویو تو تیکن 3 هست...خیلی جالبه:laughing:)

بچه ها باز هم یک کاراکتر جدید دیگه البته Boss جدید به نام "Nancy"

درباره ی Nancy:
در Mode تک نفره توی یک مرحله ی Bonus میاد که این هم بسیار گنده هستش(قدش 2 برابره Kuma هستش و پهناش هم 4 تای Kuma توی عکس ببینید) و جونش هم خیلی دیر کم میشه و در هنگام مبارزه چه بهش ببازید و چه ببیرید میرید به مرحله بعد (یعنی فقط یکبار فرصت دارید باهاش مبارزه کنید)...هیچ ضربه ای را دفاع نمیکنه اما جونش تقریبا 10 برابره حالت نرمال هستش...نمیتونه Juggle بزنه...موشک و لیزر میزنه...این طور من دارم میبینم میگن اصلا نمیشه شکستش دادش ولی شکستش بدید جایزه میگیرید.

ادم را یکم یاده SC3 میندازه که با Colossus میجنگیدی...انقدر گنده هستش که دیگه Azazel را یک کاراکتر معمولی ادم فرض میکنه:biggrin1:

عکسش حجمشون زیاده ببخشید
SPA54378.JPG

agha mishe yeki ye zarbeye ali va kari be man yad bedeh dar morede jin kasamo tooye psp tekken 5
میشه منظورت رو کامل تر بگی :confused:
اگه منظورت کمبو هستش که زیاده اما اگه فن خاصی می خوای که باید بگی چه فنی تا بهت بگم

فقط تو رو خدا فارسی بنویس :((

باتشکر:biggrin1:

میشه منظورت رو کامل تر بگی :confused:
اگه منظورت کمبو هستش که زیاده اما اگه فن خاصی می خوای که باید بگی چه فنی تا بهت بگم

فقط تو رو خدا فارسی بنویس :((

باتشکر:biggrin1:

ببین من با یکی از دوستام کل دارم یه فن خدا برای تکن پی اس پی می خوام برای جین کاسامو لطفا

ببین من با یکی از دوستام کل دارم یه فن خدا برای تکن پی اس پی می خوام برای جین کاسامو لطفا
:biggrin1: ایول یه چیزی بگم ... اگه می خواین فن نشون هم بدین که فکر کنم بتونم کمکت کنم اما اگه می خوای با یه فن بزنیش واقعاَ من نیستم :-".

در کل این فن جزو فنون مخفی جین هستش که توی لیست فنای بازی نیست:
دسته عقب R2 رو بزن بعد بدون اینکه R2 رو ول کنی سری این هاروبزن همش با فلش هستش :
پایین ، بالا ، عقب ، جلو ... اگه سری و درست بزنی جین یه کاتای دیگه هم میزنه (اسمش رو نمیدونم چیه:biggrin1:) بعد اگه آپرکات مثلث رو بزنی مشتش آبی میشه و خون بیشتری میبره همینطوری زیرپای دایره رو بزنی آبی میشه بازم فنونی هستن که آبی بشن بعد از این فن ولی همینا رو بزنی کافیه :-"

راستی باید دکمه هارو به استاندارد تیکن تنظیم کرده باشی ...

:biggrin1: ایول یه چیزی بگم ... اگه می خواین فن نشون هم بدین که فکر کنم بتونم کمکت کنم اما اگه می خوای با یه فن بزنیش واقعاَ من نیستم :-".

در کل این فن جزو فنون مخفی جین هستش که توی لیست فنای بازی نیست:
دسته عقب R2 رو بزن بعد بدون اینکه R2 رو ول کنی سری این هاروبزن همش با فلش هستش :
پایین ، بالا ، عقب ، جلو ... اگه سری و درست بزنی جین یه کاتای دیگه هم میزنه (اسمش رو نمیدونم چیه:biggrin1:) بعد اگه آپرکات مثلث رو بزنی مشتش آبی میشه و خون بیشتری میبره همینطوری زیرپای دایره رو بزنی آبی میشه بازم فنونی هستن که آبی بشن بعد از این فن ولی همینا رو بزنی کافیه :-"

راستی باید دکمه هارو به استاندارد تیکن تنظیم کرده باشی ...

بنده خدا داره میگه پی اس پی

پی اس پی که R2 نداره لورد جان

این دختره توی تیکن تگ اگه اشتباه نکنم ایکن نو کیه؟.............:biggrin1::confused:
unknown....اگه منظورتون اینه باید بگم که نقش خاصی تو خود داستان تیکن نداره و احتمالا توی سری های بعدی تیکن هم امکان اومدنش نیست

میگم منظورتون همینه دیگه: (اگه نیست بگید:دی)

14takoj.jpg

آخرین ویرایش:
unknown....اگه منظورتون اینه باید بگم که نقش خاصی تو خود داستان تیکن نداره و احتمالا توی سری های بعدی تیکن هم امکان اومدنش نیست

میگم منظورتون همینه دیگه: (اگه نیست بگید:دی)

منظورش همون Unknown هستش, (راستی عکست بالا نمیاد, الان ویرایش کردی اومد)
چه عجب بالاخره یکی 1 چیزی گفت خوشحال شدم:cheesygri:biggrin1:

کلا Unknown هیچ چیزی برای دونستن نداره اسمشم روشه "Unknown" همه چیزش نامشخصه فقط قدش 165cm هستش و یک Tattoo درست مثل Jin روی دست مخالفش (بازوی راست) داره و استیل مبارزش هم mimic هست اما همیشه اول بازی استیله مبارزش مثل Kazama Jun میمونه و فرقش با بقیه کاراکترهای mimic اینه که میتونه وسط بازی خودت استیل مبارزت را عوض کنی, کلا زیاد به این کاراکتر فکر نکنید که هیچی به دست نمیارید مگر اینکه Namco دوباره تو یک نسخه بیارتش تا چیزهای جدیدی ازش فاش بشه.

راستی عکست بالا نمیاد

بالا نمیاد؟؟؟ :((:confused: مطمئنید؟ برای من بالا میاد البته عکس همون unknown هست... کلا تیکن تگ داستان نداشت...پس نمیشه رویه کاراکترای جدیدیش مطمئن بود!

سلام.
از بس منتظر tekken6 موندم ديگه حس و حالش رفت.بنظرم اومدنش خيلي طول كشيد و اگه بيادم فكر نكنم تهيش كنم.
راستي از بچه هاي اين تاپيك خيلي خوشم مياد چون با اونكه موضوع جديدي نيست ولي باز فعالند.

دیگه چیزی به انتشارش نمونده توی نیمه ی دوم 2008 میادش البته بازم قطعی نیست اما تا اخره 2008 بالاخره میاد...من هر چی منتظرش میشم اشتیاقم بیشتر میشه دیر تر بیاد بهتره روش بیشتر کار میشه فعلا که دارن اشکال های بازی را میگیرن به وسیله arcade و توی این هفته هم arcade این بازی وارده امریکا میشه و حسابی امریکایی ها از این بابت خوشحال هستن :cheesygri (یعنی از همین 2روز قبل شدش)
کاش تو ایران هم میامد:(( الان تو سرزمین عجایب arcade Tekken 2 هست خجالت هم نمیکشن:(
preview

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or