hjl
کاربر سایت
چه عکسه پر احساس و قشنگیهخبر خاصی از تیکن 6 نیست؟
داشتم عکس ها رو نگاه می کردم...یه عکس جالب پیدا کردم:
:blushing:چه عکسه پر احساس و قشنگیهخبر خاصی از تیکن 6 نیست؟
داشتم عکس ها رو نگاه می کردم...یه عکس جالب پیدا کردم:
:blushing:میشه منظورت رو کامل تر بگی :confused:agha mishe yeki ye zarbeye ali va kari be man yad bedeh dar morede jin kasamo tooye psp tekken 5

میشه منظورت رو کامل تر بگی :confused:
اگه منظورت کمبو هستش که زیاده اما اگه فن خاصی می خوای که باید بگی چه فنی تا بهت بگم
فقط تو رو خدا فارسی بنویس
باتشکر:biggrin1:
:biggrin1: ایول یه چیزی بگم ... اگه می خواین فن نشون هم بدین که فکر کنم بتونم کمکت کنم اما اگه می خوای با یه فن بزنیش واقعاَ من نیستمببین من با یکی از دوستام کل دارم یه فن خدا برای تکن پی اس پی می خوام برای جین کاسامو لطفا
.
:biggrin1: ایول یه چیزی بگم ... اگه می خواین فن نشون هم بدین که فکر کنم بتونم کمکت کنم اما اگه می خوای با یه فن بزنیش واقعاَ من نیستم.
در کل این فن جزو فنون مخفی جین هستش که توی لیست فنای بازی نیست:
دسته عقب R2 رو بزن بعد بدون اینکه R2 رو ول کنی سری این هاروبزن همش با فلش هستش :
پایین ، بالا ، عقب ، جلو ... اگه سری و درست بزنی جین یه کاتای دیگه هم میزنه (اسمش رو نمیدونم چیه:biggrin1بعد اگه آپرکات مثلث رو بزنی مشتش آبی میشه و خون بیشتری میبره همینطوری زیرپای دایره رو بزنی آبی میشه بازم فنونی هستن که آبی بشن بعد از این فن ولی همینا رو بزنی کافیه
راستی باید دکمه هارو به استاندارد تیکن تنظیم کرده باشی ...
:biggrin1::blushing::biggrin1::blushing: حواسم نبود شرمندهبنده خدا داره میگه پی اس پی
پی اس پی که R2 نداره لورد جان
ولی اشکال نداره همون مربع و مثلث همزمان میشه R2 .unknown....اگه منظورتون اینه باید بگم که نقش خاصی تو خود داستان تیکن نداره و احتمالا توی سری های بعدی تیکن هم امکان اومدنش نیستاین دختره توی تیکن تگ اگه اشتباه نکنم ایکن نو کیه؟.............:biggrin1::confused:
unknown....اگه منظورتون اینه باید بگم که نقش خاصی تو خود داستان تیکن نداره و احتمالا توی سری های بعدی تیکن هم امکان اومدنش نیست
میگم منظورتون همینه دیگه: (اگه نیست بگید)
الان تو سرزمین عجایب arcade Tekken 2 هست خجالت هم نمیکشن