طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من یه چیزی بگم با اجازه اونم اینکه :
واقعاَ برایان و جینش شبیه بازیشونن !!!:laughing: جینش فقط خالکوبیش درسته :laughing: اونم زحمت کشیدن .
برایانشم من شباهتی نمیبینم .
در مورد اون عکساهای بعدیم بروس لی کنسله چون مرده . وسلی اسنیپسم فکر نمی کنم بیاد برای بازی سر گلدبرگ شاید بیاد چون هر چرتیو بازی می کنه :biggrin1:.
در مورد جکی چان نمیشه نظر قطعی داد ولی یکم بعیده بازی کنه .
ببخشید Trunks جان اینارو گفتم ولی الان قشنگ 5 یا 6 سالی هست که می خوان فیلم تیکن درست کنن حتی یه بارم تریلر ازش داده بودن ولی کنسل شد . البته می گم این قضیه مال زمان تیکن تگ هستش که دارم می گم :-" .

من یه چیزی بگم با اجازه اونم اینکه :
واقعاَ برایان و جینش شبیه بازیشونن !!!:laughing: جینش فقط خالکوبیش درسته :laughing: اونم زحمت کشیدن .
برایانشم من شباهتی نمیبینم .
در مورد اون عکساهای بعدیم بروس لی کنسله چون مرده . وسلی اسنیپسم فکر نمی کنم بیاد برای بازی سر گلدبرگ شاید بیاد چون هر چرتیو بازی می کنه :biggrin1:.
در مورد جکی چان نمیشه نظر قطعی داد ولی یکم بعیده بازی کنه .
ببخشید Trunks جان اینارو گفتم ولی الان قشنگ 5 یا 6 سالی هست که می خوان فیلم تیکن درست کنن حتی یه بارم تریلر ازش داده بودن ولی کنسل شد . البته می گم این قضیه مال زمان تیکن تگ هستش که دارم می گم :-" .

اه راست میگی بروس لی که مرده

ولی تو تریلیر اسناپیس هست

جکی جان هم مطمئنم هست چون که هر جایی که در مورد تیکن صحبت میکنند در مورد جکی جان صحبت میکنند

میشه آدرس اون تریلر رو بدین؟

Trailery وجود نداره اگر هم باشه از خودشون در اوردن.

بچه ها 2 تا Profile دیگه مونده یکی Bryan که الان مینویسم نفره اخر را من یادم نمیاد :-" دیگه کی مونده که ننوشتیم؟!؟ یکم کمکم کنید من ذهنم یاری نمیکنه:blushing::-"

17_bryan.jpg

نام: Bryan Fury
(این کاراکتر کمی شبیه به Rutger Hauer توی فیلم Blade Runner میمونه و این هم میدونید که Bryan قبلا پلیس بوده و رقیب Lei Wulong و یکبار توی Hong Kong در حین درگیری کشته میشه و میمیره... دکتر Abel اون را زنده کردش و به صورت یک Cyborg در اوردش و به اون ماموریت داد تا Yoshimitsu و دکتر Boskonovitch را بکشه این جریانات برای Tekken 3 بودش البته , این جالبه که توی Tekken 5 وقتی با Bryan میری جلو به Lei برمیخوره ازش میپرسه "تو دیگه کی هستی" که این خیلی مجهوله؟ یعنی حافظش را از دست داده؟!؟...اون Tattoo روی گردنش هم من که چیزی پیدا نکردم و به نظرم برای چیزه خاصی نیست حال کرده Tattoo کنه دیگه اون برای Jin بود که بحث خالکوبیش جدا بودش اخه کلا خالکوبی دلیل خاصی نمیخواد خوشت بیاد میری tattoo میکنی دیگه:biggrin1:)

زادگاه: USA
22px-Flag_of_the_United_States.svg.png

استیل مبارزه: Kick Boxing
قد: 186 cm
وزن: 80 kg
گروه خونی: AB
حرفه: جمع کردن اطلاعات مغزی برای دکتر Abel
سرگرمی: جمع کردن کلکسیون فندک
علاقه مندی: موی کوتاه, تنهایی و شلوارش:eek:
متنفر از: افتاب درخشان
ظهور در: Tekken 3 و TTT و Tekken 4 و Tekken 5 و Tekken DR و Tekken 6

Profile Tekken 6:
بعد از دست یافتن به یک منبع enery ابدی Bryan تصمیم گرفت با نیت تست کردن کارایی و قابلیت خود وارده تورنومنت پنجم شود.اگرچه دخالت دوباره ی Yoshimitsu مانع تست کردن Brayn و امید او برای ازاد کردن قدرت نهایی خود شد و او را به شدت ناامید کرد.بعد از این جریان Bryan شروع به نابود کردن هرچیزی که جلوی چشمش میامد کرد.

با خشم و نفرت پر شده بود, او به چندین میدان جنگ مختلف پیوست, بدون اینکه فکر کند به همه جا صدمه میزد و ویران میکرد, اما طولی نکشید که از تکرار همه چیز خسته شد .
در همان زمان خبره تورنومنت ششم همانند وزشه بادی به او رسید و حس کرد این راه بهتری برای اشتهای دیوانه وار او است و به سمت ان مسیر به راه افتاد.

این هم یک عکس قشنگ از Bryan :biggrin1:

2006084139697882709_rs.jpg

تیکن بازی واقعا تاپیه مخصوصا با چند نفر که واردن اونم تو قسمت گروهیش بازی کنی خیلی فاز می ده و گرنه تک نفرش زیاد باحال نیست، در ضمن به نظر من تیکن4(پلی1) خیلی فازش بیشتر بود می خوام ببینم نظر شما که اوستای این کارید چیه;)

تیکن بازی واقعا تاپیه مخصوصا با چند نفر که واردن اونم تو قسمت گروهیش بازی کنی خیلی فاز می ده و گرنه تک نفرش زیاد باحال نیست، در ضمن به نظر من تیکن4(پلی1) خیلی فازش بیشتر بود می خوام ببینم نظر شما که اوستای این کارید چیه;)

سلام در مورد گروهیش فکر کنم منظورتون TTT بود که میشه Multi Player بازی کرد توی پلی 1 هم تیکن 4 نبود و آخرین تیکن 3 بود

سلام در مورد گروهیش فکر کنم منظورتون TTT بود که میشه Multi Player بازی کرد توی پلی 1 هم تیکن 4 نبود و آخرین تیکن 3 بود
سلام نه عزیز گروهیش همونیکه یک تیم شما برمی دارید یک تیم حریف بعد یکی یکی با هم مسابقه می دیم منظورم بود;) در مورد تیکن 4 بگم شما راست می گید ولی این بازی که ما می کردیم همه کاراکترهای بازی توش بود و بهش می گفتن تیکن 4;)
بعد به سوالم جواب بدید خواهش می کنم زیاد به اطلاعات دروداغون من گیر ندید: به نظر من تیکن تو پلی 1 یه چیز دیگست حالا شما می خوام نظرتونو بدید ممنون؟

یادمه برا ps1 یک تکن 3 بود که باید خودمون شخصیتاشو آزاد میکردیم....یک تکن هم بود که شخصیتش آزاد شده بود!بعد بهش میگفتن تکن 4 که فکر کنم اشتباه میگفتن.:biggrin1:

دقت کن دوست عزیزم من می گم بهش می گفتن:cheesygri پس من تقصیری ندارم:-"باید به پای این افراد کم اطلاع گذاشت راستی سوالو پاسخ ندادید؟؟:biggrin1:

دقت کن دوست عزیزم من می گم بهش می گفتن:cheesygri پس من تقصیری ندارم:-"باید به پای این افراد کم اطلاع گذاشت راستی سوالو پاسخ ندادید؟؟:biggrin1:

فکر کنم منظورت Team battle باشه, بله خیلی حال میده من هم اون mode را خیلی دوست دارم اما وقتی میری توش باید با چند کاراکتر مهارت داشته باشی چون بیشتر کسایی که میرن تو اون Mode هشت نفره را انتخاب میکنن و چیدن کاراکترها باید با Strategy باشه که اون به خودتون بستگی داره...من همیشه کاراکترهامو اون تو با Start انتخاب میکنم این جوری نمیدونم کیا میشن بیشتر لذت داره:biggrin1:

اون Tekken 4 که بهش میگفتن روی ps1 هم بود دیگه همه میدونن چی بود کاراکترهای T3 را ازاد کرده بودن شده بود Tekken جدید (سیستم ملت را بچاپ ایرانی) توی خیلی از زمینه ها از این کارا میکنن...من قبلا بحث هم میکردم میگفتم اقا Tekken 4 برای ps2 هستش نه ps1, میگفت من کارم اینه بهتر از تو میدونم:biggrin1:

راستی یک بازی Fighting دیگه هم یک شخصی داره که Mishima هستش این هم عکسشه شما میشناسید؟:biggrin1:
2000552285533921454_rs.jpg

سلام ایول همون Team battle درسته البته نمی خوام بگم واردم ولی ما که بازی میکردیم با همه کارکترها بازی می کردیم و وارد بودیم البته الان که پیر شدیم:biggrin1:اون موقع تو قسمتی از بازی بود که یک نفری باید به تعداد نفر بکشی و بیشتر بکشی امتیاز بیشتری می گیری تا 35 مورد رو خودم به شخصه با ادی کشتم البته شخیت مورد علاقه من جین کازوما هست و منفورترین هاوارنگ با اون پای بلندش(چون دوستم که رقیب اصلیم بود عاشق هاوارانگ بود):-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or