طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
میخواسم ببینم که چرا Eddy در تیکن 5 حضور نداشت؟

eddy حضور داشت منتها باید برای بازی کردن باهاش پول بدید (لباس اضافه ی کریستی = eddy)

جالبه اینجا هیچ کس از تیکن تگ که بهترین تیکن از نظر سونی هست حرف نمیزنه

منم بعد یه عمری تیکن تگ رو پیدا کردم.... خوبه ولی داستان نداره و یه چورایی تکراریه... :دی

eddy حضور داشت منتها باید برای بازی کردن باهاش پول بدید (لباس اضافه ی کریستی = eddy)

منم بعد یه عمری تیکن تگ رو پیدا کردم.... خوبه ولی داستان نداره و یه چورایی تکراریه... :دی

تنها تنها مشکل این بازی دموهاشه که واقعا مسخرس و همش کارای خود کاراکتراس و دمو نیستش

مثل حرکات قبل از هر Fight وگرنه خیلی بازیه جذابی و بهترین قابلیتش اینه که میتونی Multi Player بازی کنی

سلام به شما دوست عزیز من یه چیزیو با اجازه مدیرا بگم چون شما کاربر جدید هستی احتمالاَ نمیدونی اونم اینکه دادن دو پست پشت سرهم اونم در حالی که بشه پست قبل رو ویرایش کرد درست نیست ;) .

امادرمورد تیکن تگ باید بگم تو ps2 در حقیقت تیکن با اون شروع شد و انصافاَ هم از همه نظر عالی بود علت اینکه الان راجبش بحث نمیشه اینه که دیگه کسی بازی نمی کنه تیکن تگ رو به دو دلیل :
1 قدیمی شده
2 سرعت زدن فنون و تعداد فنون در این بازی بسیار محدودتر از تیکن جدید هستش
در مورد eddy هم کاربر آسوکا بهتون توضیح دادن در رابطه با نینا هم توی صفحات قبل بگردی بچه ها فکر کنم داستان همه رو نوشته باشن .

اما اون بازی نینا که خیلی بازی جالبی هم بود باید بگم که چیز خاصی نمیشه راجبش گفت جز اینکه دموهای Cg فوق العاده ایی داشت اگه سوال خاصی داشتی بپرس :biggrin1:

اخه یکم برام عجیب بود

نینا 26 سالشه و استیو 22 !
دوست عزیز،
نه پسر حقيقی يه چيزی تو مايه های شبيه سازی و اينجور چيزها!

این نینا توسط دستگاه ها و ماشین هایی که هیهاچی درست کرده بود بوجود آمد و نینا تو همون دستگاه ها بود برای مدت درازی.
برای فهمیدن کل داستان صفحات قبل رو نگاه کن. دوستان عزیز زحمت کشیدن و تمام داستان بازیکن ها رو گذاشتن

اخه یکم برام عجیب بود

نینا 26 سالشه و استیو 22 !
دوست عزیز،
نه پسر حقيقی يه چيزی تو مايه های شبيه سازی و اينجور چيزها!

این نینا توسط دستگاه ها و ماشین هایی که هیهاچی درست کرده بود بوجود آمد و نینا تو همون دستگاه ها بود برای مدت درازی.
برای فهمیدن کل داستان صفحات قبل رو نگاه کن. دوستان عزیز زحمت کشیدن و تمام داستان بازیکن ها رو گذاشتن

راستی من این بازی death by degress پیدا نمیکنم.... بازی خوبیه؟؟؟
بازیه بدی نیست ولی خیلی عالیم نیست بیشتر بدرد تیکن بازا می خوره در ضمن بازیش ممنوع شده :-" من نمی فهمم با بازیا چیکار دارن اونم یه بازیه اکشن که هیچ مشکلی هم نداشت :confused:.

من الان یه پست دادم ولی انگار غیب شد :confused: مهم نیست دوباره میدم.
در مورد ممنوع شدن این بازیها خدمت همه بگم که تمامی بازیهایی که سری m باشن ممنوع شدن و حتی تیکن هم ممنوع شده با اینکه فکر می کنم رده e باشه اگه به گوشه عکسی که از نینا انداختی نگاه کنی میبینی که m هستش . من خودمم کلی اعصابم خورده سر این قضیه به دلائل کاری ولی کاریش نمیشه کرد یه چند باریم به بچه ها تو تاپیکها گیر دادم که عکس ناجور نذارن چون مطمئنن یه روزم سراغ سایت میان اینجاهم زیاد گم نیست خیلیا میشناسن . به هر حال امیدوارم هیچوقت نیان سراغ اینجا حتی دیسکهای کپی 360 نیز ممنوع شده فقط هنوز رسیدگی کلی نکردن (اینایی که گفتم میدونم همش مربوط به اینجا نبود ولی حالا که بحثش شد گفتم بگم بد نیست بدونید)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or