طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
2001628102341398128_rs.jpg

Namco خبری مبنی بر اینکه قراره شاهد اولین Update توی Japan در 24th دسامبر باشیم که یک Patch جدید هم خواهد داد, تغییری که در سیستم بازی خواهیم داشت کم شدن سیستم "Rage Mode" از 10% اخره جون هر کاراکتر به 5% کاهش یافته(که من فکر میکنم خیلی کاره خوبی انجام دادن) چیزهای جدیده دیگری که قراره اضافه بشه شامل Item های جدید customizations و همچنین Mokujin هم قابل انتخاب خواهد بود و به جمع کاراکترها میپیونده.

hjl جان من خودم تا حالا هیچ مطلبی درباره ی پدر و مادر و خانواده ی Hwoarang جایی نخوندم و اصلا بهش اشاره نشده از اون سوال هایی که من دوست دارم را باز اومدی :cheesygri
مدرسه حرص خوردنشه که حال میده:laughing: اگه باز سوالی داری بپرس؟

خبری نیست اینجا کسی دیگه نمیاد?!?!?!?!?!?:sleeping:

دیگه همه ی کاراکترها هم معلوم شدن الان 39 کاراکتر توی Tekken-Official هستن و Mokujin هم دیگه اضافه شد, Profile تمام کاراکترها هم اومده, من شنیدم باز قراره یک کاراکتر دیگه هم اضافه کنن البته شایعه هستش چون میخوان 40 تا کاراکتر بشه (البته حالا با تخفیف Azazel را هم حساب کنی میشه 40 تا).

این هم یک سری Wallpaper های جدید و قشنگ هم که همین امروز اومده http://www.tekken-official.jp/downloads/index.html حتما بگیرید و لیست کاراکترها با Movelist هاشون هم اومده که به صورت pdf گزاشتن.

یک سری themes هم برای Ps3 درست کردن که میتونید از اینجا DL کنید و روی Install Ps3 کنید
http://www.tekkenzaibatsu.com/gallery/gallery.php?gid=themetz

دیگه همین
Merry Christmas :hug::excited::dancing::mrgreen:

من ی 2 تا profile کوچولو بنوسیم بعدش هم یک Review که چند روزه قبل سایت sdTekken کرده را براتون میزارم:

36_mokujin.jpg

نام: Mokujin (یعنی ادم چوبی) تلفظ میشهMoke-u-jin
Mokujin برگرفته از یک فیلم Jacky Chan که اسمش Shaolin Chamber of death هستش یک کشتی کج کاره حرفه ای با نام "Mokujin Ken" هم وجود داره همچنین یک Manga هم به نام Kinnikuman وجود داره که یک شخصیت عین Mokujin داره.

زادگاه: نامعلوم
استیل مبارزه: تقلید یا Mimicry و Mokujin Ken
قد:178 cm
وزن: 95 kg
گروه خونی:شیره
حرفه:تمرین مصنوعی کردن
سرگرمی:تقلید
علاقه مندی:تقلید و طبیعت
متنفر از:شهر بزرگ
ظهور در Tekken 3 و TTT و Tekken 5 و Tekken DR و Tekken6

Profile Tekken 6:
Mokujin یک تقلیدکاره 2000 ساله است که چوب درخت بلوط ساخته شده است, او باره دیگر به زندگی بر میگرده با بیدار شدن Azazel, او باره دیگر داره میاد که دنیا را نجات بده. (همین):biggrin1:

31_roger.jpg

نام: Roger jr
زادگاه:نامعلوم
استیل مبارزه:کشتی کجه کماندویی
قد:155 cm
وزن: 85 kg
گروه خونی:نامعلوم
ظهور در Tekken 5 و Tekken DR و Tekken 6

Profile Tekken 6:
خانم Roger و پسرش Roger jr وارده تورنومنت 5نجم شدند تا به دنبال اقای Roger بگردند که گم شده بود.
بالاخره با پشتکاره خوبی که داشتند تونستند ان را پیدا کنند در حالی که او بسیار راضی بود و بی خیال زندگی میکرد بدون اندکی احساس مسولیت در قبال خانواده ی خود. خانم Roger از چیزی که همسرش شده بود بیزار و متنفر شد و همان جا و همون لحظه او را طلاق داد.
خانم Roger بیوه شد و با Roger jr زندگی بدون پدر را اغاز کردند اما زندگی انها بسیار سخت بود, بعد از ان ناقوس تورنومنت 6شم به صدا در اومد و برای یک زندگی محکم, ثروت مند شدن انها تصمیم گرفتند وارده تورنومنت بشوند و جایزه ی ان را ببرند و یک زندگی جدید را اغاز کنند.
(Namco این کاراکتر را بکشششش:sick: تورو خدا اصلا اضافه هستش)

خوب حالا Review Tekken 6 که من خلاصه براتون میگم خیلی از حرفاش به درد نمیخوره:
با منتشر شدن tekken 6 بر روی Arcade در Japan طرفتاران Tekken در دیگر نقاط باید تو کف مونده باشن, با بودن Video های زیاد در اینترنت بد نمیشه که از درون بازی چیزهایی را بشنوید, اقای Masakun چند هفته های اخر در Japan بودند و تعطیلات خود را میگزاندند و البته Tekken 6.
این Masakun هم توی SD Tekken هست و توی TekkenZaibatsu هم فعالیت میکنه.

نویسنده Masafumi Iino aka
معرفی بازی:
در 26 نوامبر Tekken در Japan از راه رسید و در 24 دسامبر ان را Update کردن (تو 2 تا پست بالاییم جزییات را میتونید بخونید) و این Version B الان هستش. با 39 کاراکتر قابل بازی (اگر Panda را هم جدا حساب کنید میشن 40 تا) که با Azazel کلا میشن 41.

کاراکترهای جدید:
04_bob.jpg

در اواخر دسامبر او به عنوان بهترین کاراکتر شناخته شد(فکر کنم یعنی بهترین کاراکتر جدید نه کلی) با ضربه ی Uppercut خودش و ضربه های زیر خوب و پرقدرت و مشت هایی که به سختی میشه ان ها را نخورد و فرار کرد و میشه گفت شیکم گنده ی اون کاره متفکرانه ای است برای گمراه کردن بیشتر, خیلی هم استیل داره.

01_leo.jpg

یک کاراکتره دو جنسه که همه ی ما فکر میکردیم پسری هست که شبیه به دخترهاست که بالاخره معلوم شد leo دختر است نه پسر. یک کاراکتر نرمال با Combo های خیلی قوی اما ضربات پایین و وسط او به خوبی Bob نیست.

03_miguel.jpg

او ضربات دنباله هم و مخلوط خوبی داره, یک حرکت اشتباه و شما خودتون را روی هوا میبینید.

02_zafina.jpg

او سخت ترین کاراکتر برای یادگریری فنون بین کاراکترهای جدید است.و استیل مبارزه ای شبیه به Voldo در سری Soul Calibur دارد( زیاد هم شبیه Voldo نیست من نمیدونم چرا همه میچسبوننش به اون حالا چون رو زمین میخزه یعنی عین Voldo هست؟) بیشتر ضربات او وقتی دفاع شوند به نفع او نخواهد بود و او را به یک کاراکتر نامحبوب و بدنام بین بازی کن های Japan ی تبدیل کرده. اگرچه نمایش بردن Zafina بعد از مبارزه که خیلی اروم روی زمین میخزه دیدنی هستش. در شروع بازی هم میگه Leave if you value your life!!!!!!!:-"
:( من Zafina را از همه ی این جدیدا بیشتر دوست دارم بیچاره.

فکر کنم دیگه کافی باشه زیاد نوشتم یک وقت حال ندارید بخونید اخه من خودم هم حال ندارم متن های طولانی را بخونم :cheesygri بقیش باشه برای دفعه بعد.

چشم های jin kazamaتوی tekken 6 آبی شده (دلیل خاصی داره):confused:
چشم های hwoarang خاکستریه یا رنگ دیگه ایه؟:blushing:
راستی اون پسر بچه که گفتم توی سایتی که صفحه ی پیش Ironfist جان برای پاول و آسوکا
زده بودند اگه فیلم tekken 2بیک دو سان نگاه کنید می بینیدش:biggrin1:
(امیدوارم امتحانات همه تون خوب بشه:cheesygri)

راستی اون پسر بچه که گفتم توی سایتی که صفحه ی پیش Ironfist جان برای پاول و آسوکا
درمورد رنگ چشماشون نمیتونم نظری بدم ولی احتمالاَ دلیل خاصی نداره جز حرکتهای همیشگی ژاپنیا که همیشه پسرهاشون رو خوشگل تر از دخترهاشون در میارن :biggrin1:. یه چیز جالب بهتون بگم البته ربطی به این تاپیک نداره ولی بحث خوشگلی شد یادم افتاد . تو انیمه ناروتو که همه میدونید یه انیمه ژاپنی هستش در یکی از قسمتهاش ناروتو با پسری روبرو میشه که از خوشگلی عین دخترهاست و حتی خودش بهش می گه خواهر :biggrin1: بعد که میفهمه طرف پسره قیافش اینجوری میشه :o (اینو برای این گفتم که سابقه ژاپنیا بیاد دستتون و از اینجور چیزا تعجب نکنید :biggrin1:)حالا نقطه مخالف ژاپنیا امریکاییا هستن نمونشم بازی gears of war هستش . میدونید به نظر من حد وسط ندارن نه اینوری نه اونوری یه کاراکتر عادی تو اینا گیر نمیاد/:).
بگذریم :biggrin1::-"
منم امیدوارم همه امتحاناتشون رو خوب بدن برا همتون دعا می کنم .:biggrin1:

شرمنده،کسی اینجا یک عکس تمام قد از لی لی تو تکن6 نداره؟:cool:
کلا هر چی عکس داره تو تکن 6 لطف کنید بزارید..ممنون.
نه عکسه تمام قد از Lili تو Tekken 6 نیست عکس نیم تنش هست کلا عکس از کاراکترهای Tekken 6 کمه.

چشم های Kazama Jin ابی نشده:confused: یک عکس بزار ببینم؟
چشم های Hwoarang هم قهوه ای تیره ی تیرس و به مشکی میزنه.
اون پسر بچه توی Ending baek خوده Baek هستش:cheesygri که داره خاطرات دوران بچگی خودش را میبینه که پدرش داره بهش تمرین میده, و میدونید که Baek پدره خودش را کشته.

نه عکسه تمام قد از Lili تو Tekken 6 نیست عکس نیم تنش هست کلا عکس از کاراکترهای Tekken 6 کمه.

چشم های Kazama Jin ابی نشده:confused: یک عکس بزار ببینم؟
چشم های Hwoarang هم قهوه ای تیره ی تیرس و به مشکی میزنه.
اون پسر بچه توی Ending baek خوده Baek هستش:cheesygri که داره خاطرات دوران بچگی خودش را میبینه که پدرش داره بهش تمرین میده, و میدونید که Baek پدره خودش را کشته.

برای چی پدرش و کشته؟ :((:confused:
jin_m.jpg

(امروز توی برف مدرسه رفتن خیلی خیلی حرص داشت)

برای چی پدرش و کشته؟ :((:confused:
jin_m.jpg

(امروز توی برف مدرسه رفتن خیلی خیلی حرص داشت)
تو چقدر حرص میخوری دوست من :biggrin1:.
میدونی من عاشق رفتن به مدرسه بودم وقتی برف میومد .
علت : یا مدرسه تعطیل میشد :biggrin1: یا تکاوچ دم در مدرسه می ایستاد به هر کس که میومد بره تو می گفت تعطیله بعد در نهایت برای کل مدرسه 10 تا 20 تا دانش آموز بیشتر نمیموند و مدرسه تعطیل میشد و طبق محاسبات من ممکنه برای 10 یا 20 نفر زنگ بزنن خونه که پاشین بیاین ولی برای چیزی حدود 600 یا 700 نفر عمراَ :biggrin1: خداوکیلی نقشه رو دارین :-"

تو چقدر حرص میخوری دوست من :biggrin1:.
میدونی من عاشق رفتن به مدرسه بودم وقتی برف میومد .
علت : یا مدرسه تعطیل میشد :biggrin1: یا تکاوچ دم در مدرسه می ایستاد به هر کس که میومد بره تو می گفت تعطیله بعد در نهایت برای کل مدرسه 10 تا 20 تا دانش آموز بیشتر نمیموند و مدرسه تعطیل میشد و طبق محاسبات من ممکنه برای 10 یا 20 نفر زنگ بزنن خونه که پاشین بیاین ولی برای چیزی حدود 600 یا 700 نفر عمراَ :biggrin1: خداوکیلی نقشه رو دارین :-"
]

آخه هوا تاریک بود آدم دلش نمی خواست پاشه:biggrin1:

و سخت ترین کاراکتر برای یادگریری فنون بین کاراکترهای جدید است.و استیل مبارزه ای شبیه به Voldo در سری Soul Calibur دارد( زیاد هم شبیه Voldo نیست من نمیدونم چرا همه میچسبوننش به اون حالا چون رو زمین میخزه یعنی عین Voldo هست؟) بیشتر ضربات او وقتی دفاع شوند به نفع او نخواهد بود و او را به یک کاراکتر نامحبوب و بدنام بین بازی کن های Japan ی تبدیل کرده. اگرچه نمایش بردن Zafina بعد از مبارزه که خیلی اروم روی زمین میخزه دیدنی هستش. در شروع بازی هم میگه Leave if you value your life!!!!!!!
من Zafina را از همه ی این جدیدا بیشتر دوست دارم بیچاره.

من خیلی از این کاراکتر خوشم میاد. ممنون از اطلاعات

جای استیو فاکس در این لیست خالیه ولی اگه بود هم من به عشقم Jin رای میدادم

راستی

میخواسم ببینم که چرا Eddy در تیکن 5 حضور نداشت؟

یک بازی هم ساخته شده که فقط نینا در اون حضور داره و چیزی مشابه تیکن 5 هست که فقط جین حضور داشت

اینم عکسش

0744004357_500.gif

اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or